SIMPEN DOO BUJANOVAC

SIMPEN DOO BUJANOVAC
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Industrijska bb
  17520 Bujanovac
  Srbija
 • Telefon: +381 17 653 275
 • Fax: +381 17 653 275

Jastuk i prostirka od memory pene

Preduzeće Simpen d.o.o. se bavi proizvodnjom meke poliuretanaske pene (sunđera) i poliesterskog netkanog tekstila (vate).

Proizvodnja je locirana u Bujanovcu, južnom delu Srbije, udaljenom 380 km od Beograda, 250 km od Soluna.

Preduzeće je osnovano 2003. godine izdvajanjem iz sistema SIMPO a.d Vranje.

Na povšini od 20.000 m², smeštena je vrhunska oprema i tehnologija za proizvodnju meke poliuretanske pene (sunđera) u bloku, proizvodnju regenerata meke pene, konfekcioniranje bloka pene i regenerata, proizvodnja poliesterskog netkanog tekstila (vate).

 

OSNOVNI PROIZVODI

Meka poliuretanska pena (sunđer) koja se koristi u proizvodnji tapaciranog nameštaja, dušeka, medicinskih i sportskih pomagala, izolacionih materijala idr.

Regenerat meke PU pene - proizvod povećane gustine i tvrdoće koji se koristi u proizvodnji tapaciranog nameštaja, sportskih rekvizita, u građevinarstvu za izolacije i dr. Nastaje presovanjem pahuljica PU pene u kalupu, uz upotrebu vodene pare i PU veziva.

Netkani tekstil - Proizvod nastao otvaranjem, češljanjem i termičkom obradom mešavine različitih tipova poliesterskih vlakana. Termičkom obradom povezana poliesterska vlakna obezbeđuju najviši nivo elastičnosti, postojanosti i mogućnosti ventilacije krajnjeg proizvoda. Nalaze veliku primeni u proizvodnji tapetarskog nameštaja, dušeka, jorgana, filtera itd.

 

USLUGE

Na modernim mašinama za konfekcioniranje - rezanje, Simpen iz bloka pene ili regenerata proizvodi table različitih dimenzija, najsitnije ravne i oblikovane elemente, profilisane dušeke, kontur jastuke.

Simpen doo Bujanovac Blok penaSimpen doo Bujanovac SundjerSimpen doo Bujanovac Sundjer

Simpen i Simreg isporučuje se:

 • Rezano standardno
 • Rezano vanstandardno
 • Rezano šablonirano
 • Rezano oblikovano
 • Balirani otpadak
 • Mleveni otpadak – pahuljice

 

GOTOVI PROIZVODI

MEMORY JASTUK

Simpen doo Bujanovac Memory jastuk

Anatomski proizvod napravljen od takozvane "memory" pene - poliuretanskog materijala poslednje generacije, koji je razvila NASA za potrebe boravka svojih kosmonauta u svemiru. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji proizvodnje "memory" pena je izuzetno prozračna, elastična i termo-osetljiva, usled čega vrlo brzo reaguje na pritisak i toplotu tela, pa savršeno prati individualne anatomske karakteristike svakog korisnika.

 

MEMORY TOP PROSTIRKA

Simpen doo Bujanovac Memory top prostirka

Prostirka sačinjena od takozvane "memory pene".Ovaj materijal, koji je kreirala NASA, se ponaša potpuno drugačije od tradicionalnih materijala.Zahvaljujući elastičnosti i termo osetljivosti, "memory pena" raspoređuje pritisak na podlogu u odnosu na individualne karakteristike tela, pružajući anatomski oslonac.

 

JASTUK ARIA

Simpen doo Bujanovac Jastuk Aria sa antibakterijskim svojstvima

Linija jastuka izrađena od poliesterskih vlakana sa posebnom antibakterijskom zaštltom. Presvlaka jastuka je sačinjena od 100% pamučne tkanine. Jastuk ARIA je punjen specijalnim poliesterskim vlaknom koje, zahvaljujući posebnom proizvodnom postupku i tretmanu, ima antibakterijska svojstva. Vlakno je proizvedeno od specijalnog polimera u čijem sastavu se nalazi antibakterijski zeolit na bazi srebra.

 

EKO SIM 2 JASTUK

Simpen doo Bujanovac Jastuk Eko Sim

Svojim jedinstvenim opipom i mekoćom pruža izuzetnu udobnost i miran san. Punjenje poliesterskim, silikoniziranim vlaknima omogučuje nesmetanu cirkulaciju vazduha i disanje jastuka, stvarajući ujedno povoljnu mikroklimu unutar njega.

 

Mapa