STARA RAKIJA

STARA RAKIJA
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

stara-rakija-naslovna

 


Stara rakija je prirodna voćna rakija. Nastala je pre desetak godina na prelepim padinama Zlatibora, i predstavlja neobičan spoj zdravog voća i meda. Za kratko vreme ovo tradicionalno srpsko piće, koje predstavlja spoj tradicije, inovacija i kvaliteta, postalo je vodeći brend među premium rakijama.

Vođeni imperativom da je voće srce i duša rakije, nastale su inovativne, urbane prirodne voćne rakije Stara rakija i Vilina rakija. Pravljene s ljubavlju po tradicionalnoj srpskoj recepturi, ove vrhunske rakije rezultat su izuzetne posvećenosti i znanja.

 

 

Stara rakija se proizvodi od organskog voća i visokokvalitetnog meda sa bogatih pašnjaka i livada Zlatibora. Peče se isključivo u srpskim bakarnim kazanima, a odležava u domaćim buradima od srpskog hrasta kitnjaka ili medunca. 

Stara rakija se flašira ručno na tradicionalan način u originalnu ambalažu, a zatvara se čepom od kočanke obavijene ručno tkanim srpskim platnom, potpoljenim u vosak.

 


Gde kupiti

Rakije Stara rakija i Vilina rakija možete kupiti u svim bolje snabdevenim marketima, ali i u online prodavnici ili na facebook stranici.


Online prodaja je brz i jednostavan način da poručite željene rakije, koje će vam stići u roku od 2 radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene do srede naredne nedelje. Rakije možete platiti pouzećem ili karticom. 

 

stara-rakija-urban-divine-dunjica-prepecenica-kajsijica

Poručite rakije Stara rakija i Vilina rakija.

 

Mednica

stara-rakija-mednica-500ml

 

Mednica je specijalna Stara rakija proizvedena na tradicionalan način, po starom srpskom receptu. Ova kraljica perfektog ukusa napravljena je od najboljeg meda, rakije prepečenice i propolisa. Stara rakija Mednica služi se dobro rashlađena.

 

Mednica light

stara-rakija-mednica-light-500ml

 

Mednica light ima prepoznatljiv ukus kao i originalna Mednica. Zbog nešto slabije jačine namenjena je damama koje žele da uživaju u prefinjenom ukusu sofisticiranog spoja rakije prepečenice, meda i propolisa. 


Kajsijica

stara-rakija-kajsijica-500ml

 

Kajsijica je prirodna voćna rakija sa savršenim ukusom zrelih kajsija. Svojim prefinjenim ukusom Kajsijica pruža izuzetno zadovoljstvo pravim poznavaocima vrhunske rakije od kajsije.


Kajsijica light

stara-rakija-kajsijica-light-500ml

 

Kajsijica light je blaga rakija od kajsije sa 25% alkohola, bez dodatih industrijskih šećera. U spoju tradicionalnog recepta i savremene tehnologije, Kajsijica light pleni svojim izuzetnim spojem zrelih kajsija, meda i propolisa, koji joj daju slatkoću. 

 

Dunjica

stara-rakija-dunjica-500ml

 

Dunjica je Stara rakija od dunja koja krije tajne dobrog odležavanja najboljih rakija. Njen izuzetan miris i ukus zrelih plodova dunja oduševiće sve obožavaoce ovog plemenitog pića boje zlata.


Viljamovka

stara-rakija-vilijamovka-500ml

 

Stara rakija Viljamovka je vrhunska rakija od kruške viljamovke pečene na tradicionalni način. Od najboljih sočnih plodova viljamovke koje fermentiraju tri nedelje, dobija se rakija koja će vas omađijati svojim zanosnim mirisom i ukusom.


Prepečenica

stara-rakija-prepecenica-500ml

 

Prepečenica je Stara rakija od šljiva vrhunskog kvaliteta. Raskošnog ukusa prepečena po starom srpskom receptu ova tradicionalna srpska rakija ručno je upakovana u atraktivno pakovanje i zalivena voskom.


Lincura

stara-rakija-lincura-500ml

 

Stara rakija Lincura je prirodna voćna rakija sa dodatkom lekovite biljke lincure. Zbog svog blagotvornog dejstva na probavni trakt i apetit, Lincura je najbolji aperitiv za sve one koji uživaju u njenom osvežavajućem mirisu i ukusu.

 

Višnja

stara-rakija-visnja-500ml

 

Stara rakija Višnja predstavlja tradicionalni spoj stare prepečenice, sočnih višanja i slatkog meda sa Zlatibora. Kontrolisana fermentacija i destilacija u srpskim bakarnim kazanima, i pažljivo odležavanje u hrastovim buradima, zaista je prava umetnost, koja stvara prefinjen ukus zrelih višanja u kojem uživaju svi ljubitelji prirodne rakije.


Urban Divine

stara-rakija-urban-divine-500ml

 

Limitiranu seriju pod nazivom "Urban Divine" Stara rakija je lansirala u želji da obraduje prave hedoniste. Ova "gradski obožavana" rakija od jabuke sa primesama meda i cimeta pružiće magičan doživljaj ljubiteljima tradicionalne srpske rakije. Urban Divine rakija od jabuke vrhunskog kvaliteta, reprezentuje moderan i dinamičan životni stil, a njegova etiketa je inspirisana Jungovim "mandalama", koje imaju isceliteljsku moć. 

 


Vilina rakija

vilina-rakija-malina-dunja-sljiva-kleka

 

Vilina rakije je prirodna rakija napravljena od isključivo srpskog voća po tradicionalnom receptu. Namenjena je ljubiteljima rakije koji slave lepotu življenja. Trenutno Vilina rakija ima četiri karakteristična četiri ukusa srpskog voća: malina, šljiva, dunja i kleka.

 

Vilina malina

vilina-malina-700ml

 

Vilina malina je rakija od maline koja ima jačinu od 40% alkohola. Kraljevski ukus maline čini jedinstvenom ovu zaista magičnu rakiju.


Vilina šljiva

vilina-sljiva-700ml

 

Vilina šljiva je rakija od šljive koja ima jačinu od 40% alkohola. Ovo je prava prirodna šljivovica bez koje ne može da prođe ni jedan bitan trenutak, jer je duboko urezana u našu tradiciju i običaje.


Vilina dunja

vilina-dunja-700ml

 

Vilina dunja je rakija od dunje koja ima jačinu od 40% alkohola. Ova kvalitetna aromatična rakija oduševiće sve ljubitelje dobre dunjevače u jednom novom izdanju.


Vilina kleka

vilina-kleka-700ml

 

Vilina kleka je rakija od kleke koja ima jačinu od 40% alkohola. Ova tradicionalna klekovača predstavlja prestiž sa ukusom tradicije.

Mapa