TAPOS DOO

TAPOS DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Tapacirani nameštaj

TAPOS je, kao zanatsku radnju za proizvodnju i tapaciranje nameštaja osnovao gospodin Radovan Todorovic 1971.godine, koja je 1990.godine transformisana u privatno preduzece koje je danas industrija nameštaja. Danas u TAPOS-u radi stotinak zaposlenih: inženjera, dizajnera, drvopreradivača, stolara, krojača, šnajdera, tapetara.

Tapos doo Sofe, fotelje, sofas, arm chairs

Na prostoru od 3 hektara nalaze se proizvodni pogoni površine 6.000 kvm u kome su smeštene najsavremenije mašine za proizvodnju nameštaja uvezene iz Italije i Nemačke. U logičnom tehnološkom lancu vrši se primarna obrada drveta, koja se kasnije koristi u proizvodnji nameštaja. Dnevni kapaciteti TAPOS-a su trenutno 100 fotelja ili kreveta dnevno. U strukturi proizvoda od domaćih materijala zastupljeni su drvo i sunđer, dok se repromaterijal, tkanine i koža uvoze iz Južne Amerike,Turske i Evrope, prevashodno iz Italije.

Tapos doo Sofe, fotelje, sofas, arm chairs

TAPOS doo je danas zatvoren sistem u kome se nameštaj dizajnira i modelira, proizvodi i prodaje kroz sopstvene objekte u Beogradu i Obrenovcu, kao i kroz veliku mrežu distributera. U saradnji sa italijanskim i holandskim partnerima koncipiran je izvozni program koji se pretežno sastoji od nameštaja tapaciranog kožom, vrhunskog kvaliteta koji se izvozi na italijansko, holandsko, grčko, francusko tržišta bivših jugoslovenskih republika, a trenutno su u toku pregorovi vezani za izvoz na nemačko i rusko tržište.

 

Tapos doo Sofe, fotelje, sofas, arm chairs

Tapos Obrenovac

Showroom Obrenovac - Prodajni Salon
Miloša Obrenovića 48
Tel: +381 11 8721 462

 

Tapos doo Stolovi, tables

Mapa