TEHNOGAMA DOO

TEHNOGAMA DOO
5 zvezdica od 16 glasova

Kontakt

Privredno društvo Tehnogama d.o.o. osnovano je 2008 godine u Beogradu i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja.

 


Sedište Tehnogame je od 2018. godine u industrijskoj zoni u Šimanovcima, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Beograda, sa izvrsnom vezom za brži dolazak do svih krajeva Srbije.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. zvanično posluje i u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bulevar 13. jula bb.

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.
 
Prodajni program Tehnogama d.o.o. čine:

Ideja portfolia je zaokruženo snabdevanje komprimovanog vazduha, od samog izvora (kompresora), preko tretmana komprimovanog vazduha, kao i njegove distribucije do potrošača.

 

Vijčani i klipni industrijski kompresori za vazduh

U prodajnom programu su vijčani i klipni industrijski kompresori za vazduh BOGE KOMPRESSOREN (Nemačka), vijčani i klipni vazdušni kompresori marke Boge i uopšte oprema za proizvodnju i tretman komprimovanog vazduha.

vijcani-kompresor-boge-s-serija-snaga-od-75-do-110-kw-tehnogama

vijcani-kompresor-boge-slf-od-132-do-200-kw-tehnogama

 

Vijčani kompresori za vazduh

U prodajnom programu su vijčani kompresori za vazduh ABAC (Italija). Program profesionalnih industrijskih vijčanih kompresora za vazduh snage od 2,2 - 22 kW, namenjeni su korisnicima sa kontinuiranim procesima proizvodnje, ali malih kapaciteta.

 

Klipni kompresori za vazduh

U prodajnom programu su i klipni kompresori za vazduh ABAC (Italija). Program profesionalnih klipnih kompresora za vazduh snage od 1,5 - 7,5 kW koji svoju uspešnu i pouzdanu primenu nalaze u brojnim radionicama, malim manufakturama i delatnostima koje imaju povremenu potrebu za komprimovanim vazduhom. 

klipni-kompresori-abac-tehnogama

 

Generatori azota (Nitrogen generatori)

Prodajni program kompanije Tehnogama čine i generatori azota (Nitrogen generatori), OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana (Slovenija) za sve aplikacije gde je čistoća vazduha koji dolazi u dodir sa proizvodom apsolutni imperativ!

 

Filtracija komprimovanog vazduha

Filtracija komprimovanog vazduha - linijski predfilteri, mikrofilteri, filteri sa aktivnim ugljem, sterilni i bakteriološki filteri OMEGA AIR (Slovenija) upotpunjuju kvalitetnu dobavu komprimovanog vazduha, različitom ponudom stepena finoće filtracije; shodnu aplikaciji, te se tako dostupni filteri gradacije od 3 mikrona do 0,003 mikrona finoće za čvrste čestice, odnosno ostataka do 0,003 mg/m³ ulja i uljnih para po m³ vazduha.

 

Rezervoari za komprimovani vazduh

Rezervoari za komprimovani vazduh OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana (Slovenija) izrađeni po najvišim normama dobre poslovne prakse, u skladu sa svim svetski priznatim standardima za sudove pod pritiskom i u potpunosti usklađeni sa srpskim standardima za posude pod pritiskom. Rezervoari u ponudi nose 3A znak i dostupni su u verzijama do 10 bar, 13 bar, 16 bar. Mogu biti farbani i/ili pocinkovani.

 

Zamenski filteri za kompresore

Zamenski filteri za kompresore i tehnička podrška (separatori, filteri ulja, filteri vazduha) kao i sklopovi (regulatori ulja, usisne klapne i ventili minimalnog pritiska) za sve tipove vijčanih i klipnih kompresora sa garancijom Tehnogame, za sve brendove vijčanih kompresora (Atlas copco, Kaeser, Gardner Denver, Compair, Worthinghton Creyssesnac, Ceccato, Mark, itd).

zamenski-filteri-za-kompresore-tehnogama

 

Industrijski čileri

Industrijski čileri MTA (Italija) su industrijski čileri rashladne snage od 1,4 do 1718 kW za hlađenje industrijskih procesa i obezbeđivanje njihove stabilnosti.

 

Servisno-tehnička podrška 24/7

Briga o korisniku je ključni deo našeg poslovanja, te pored opreme renomiranih svetskih proizvođača vrhunskog kvaliteta, svojim partnerima u poslu obezbeđujemo i konsalting na temu povećanja energetske efikasnosti, servisno-tehničku podršku 24/7, rekonstrukciju postojećih kompresorskih sistema sa predlozima za osavremenjavanje i buduće moguće uštede i trajan osećaj sigurnosti i poverenja.

 

Kontakt

Tehnogama Srbija

Dečka bb, Šimanovci
Tel: +381 22 215 23 01

Tehnogama Crna Gora

Bulevar 13.jul bb, Nikšić
Tel: +382 40 251 105
Fax: +382 40 251 105

 

kompresor-ceccato-2-tehnogama kompresor-ceccato-3-tehnogama

kompresor-ceccato-tehnogama kompresor-tehnogama

 

vijcani-kompresor-boge-c-2-l-od-11-do-15-kw-tehnogama vijcani-kompresor-boge-c-2-lr-11-do-15-kw-tehnogama

 

Mapa