TEMPOS

TEMPOS
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Sirovine za konditore

Firma Tempos export—import osnovana je 1992. godine u Beogradu. Od početka svog postojanja uvozi i prodaje sirovine za konditore, kao i kozmetičke i farmacutske sirovine.i snabdeva konditore, industriju čokolade, poslastičare i prehrambene proizvođače.

kakao_zrno_prodaja_tempos

Tampos je dugogodišnji uvoznik i snabdevač konditora i prehrambene, kozmetičke i farmaceutske industrije, a u svojoj ponudi ima sirovine poreklom iz zapadne Afrike/EU.

U ponudi su: 

Sirovine za konditore, kao i kozmetičke i farmaceutske sirovine firma Tempos prodaje po toni, ali je moguće poručiti i manje količine.

Kakao buter

Prirodni kakao buter, Cadbury, u ponudi firme Tempos, vrhunskog je kvaliteta, a zemlja porekla je Nigeria, Afrika, i nije sterilisan tretmanom gasa ili zračenjem. 

prirodni_kakao_buter_prodaja_tempos

Prirodni kakao buter ima svetlo žutu boju i puno ukusa kakaa. Kakoo buter se prodaje pakovan u kartonskim kutijama sa unutrašnjom PE kesom, neto težina 25kg.

Kakao masa

Kakao masa koja je u trenutnoj ponudi firme Tempos  dolazi iz Gane, Afrika. Kakao masa ima karakterističan ukus kakaa i pakuje je u kartonske kutije sa unutrašnjom PE kesom, neto težina 25kg.

kakao_masa_prodaja_tempos

Kakao masa je neophodna sirovina jer se koristi kao osnovna sirovina u proizvodnji čokolade i ostalih konditorskih proizvoda, zbog čega nije sterilisana tretmanom gasa ili zračenjem.

Kakao u prahu

Prirodni kakao u prahu koji je trenutno u ponudi firme Tempos ima 10-12%, a zemlja porekla je Gana, Afrika. Kakao u prahu je vrhunskog kvaliteta, svetlo braon boje, a ima tipičan ukus kakaa i nije sterilisan tretmanom gasa ili zračenjem. Kakao u prahu se pakuje u višeslojne papirne kese od 25kg na paletama i euro paletama.

kakako_u_prahu_prodaja_tempos

U ponudi je takođe i lako alkalizovani kakao u prahu, koji ima srednje tamno braon boju i tipičan ukus kakaa.

Kakao maslac deodorisan

U ponudi firme Tempos je i kakao maslac deodorisan, koji se koristi kao kozmetička i farmaceutska sirovina. Kakao maslac deodorisan ima svetlo žutu boju i neutralan ukus. Prodaje se pakovan u kartonske kutije sa unutrašnjom PE kesom, neto težina 25kg.

Kakao maslac deodorisan nije sterilisan tretmanom gasa ili zračenjem.

Mapa