TURBO SERVIS UŽICE

TURBO SERVIS UŽICE
5 zvezdica od 5 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Miloša Obrenovića bb
  31000 Užice
  Srbija
 • Telefon: +381 31 562 233
 • Telefon: +381 11 2500 350
 • Telefon: +381 11 2507 444

Turbokompresori, visko ventilatori i pumpe za vodu

Turbo Servis je lider na tržistu u prodaji i servisu turbokompresora, visko ventilatora i pumpi za vodu kako u Srbiji, tako i u zemljama u okruženju. Pored ovih proizvoda u ponudi ima interkulere, hladnjake, termostate, klima kompresore i ostale delove za klimatizaciju i hlađenje motora putničkog i teretnog programa.

 

turbo_servis_uzice

Svoju poziciju na tržištu održava stalnim usavršavanjem kadrova, primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2000 i uz pomoć znanja iz oblasti menadžmenta, strategija i taktika marketing principa.

Ovlašćen servis i distributer turbokompresora

Više od 20 godina iskustva i preko 45 zaposlenih govori o veličini i stručnosti naše kompanije, a kvalitet je dokazan brojnim zastupništvima vodećih svetskih proizvođača turbokompresora i visko ventilatora Garrett, BorgWarner- KKK, Schwitzer, Holset, BehrHella  kao i velikim brojem korisnika naših usluga i proizvoda.

Turbokompresori

Turbo Servis je ovlašćeni serviser i distributer najvećih svetskih proizvođača turbokompresora.

Remontujemo sve tipove turbokompresora za motore sa unutrašnjim sagorevanjem: Putnička vozila, kamione, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, industrijske motore, brodske motore i lokomotive.

Wastegate ventili

Da bi se sprečilo da se mali turbokompresori preforsiraju prilikom većih brzina i opterećenja motora, ugrađuje se westegate ili ventil rasterećenja turbine. Wastegate ventili mogu biti pritisni, vakuumski ili elektro. 

Ventil rasterećenja pritiska turbine

 • Pritisni Ventil
 • Vakuumski ventil
 • Elektro Wastegate

VNT-VGT Turbokompresori

vnt_turbokompresor

VNT/VGT su turbokompresori sa varijabilnom geometrijom preko koje se upravlja brzinom rotora. Konstruisani su tako da sklop varijabilne geometrije usmerava izduvni gas na način koji je potreban u datom trenutku. 

Two stage Turbokompresori

Two stage turbo predstavlja najnoviju generaciju turbokompresora.

Kombinacijom dva turbokompresora u jednoj celini postignuto je da motor ima dobro snabdevanje vazduhom i na niskom broju obrtaja, a da se pri tom sačuvaju performanse na visokim obrtajima.

eBooster

Lider u oblasti turbokompresora BorgWarner je konstruisao i proizveo eBooster kompresor, koji u odnosu na standardne turbokompresore reaguje trenutno i nezavisno od broja obrtaja motora.

Performance Turbokompresori

Ugradnjom hybrid ili nekog od Performance Ball Bearing turbokompresora uz odgovarajući Chip tuning moguće je povećati snagu motora preko 50%.

Turbo Servis ima znanje, iskustvo i opremu za izradu raznovrsnih hybrid turbokompresora dizel i benzinskih motora. U ponudi imamo i nove Performance i Ball Bearing turbokompresore proizvođača Borg Warner, Garrett i Holset.

Visko ventilatori

Turbo Servis proizvodi visko ventilatore, visko sklopke i elise za teretni, građevinski i agro program. 

visko_ventilator
Proizvodni program čini veliki asortiman proizvoda namenjenih serijskim motorima, a po potrebi naše proizvode možemo prilagoditi i induvidualnoj ugradnji.

Pored našeg proizvodnog programa u ponudi imamo i visko ventilatore nemačkog proizvođača BehrHella, kao i španskog proizvođača Cojali.

Pumpe za vodu

Turbo Servis u svom prodajnom progamu ima veliki izbor novih pumpi za vodu za teretna vozila.

pumpa_za_vodu

Višegodišnje iskustvo u remontu i obučenost kadra uz veliki lager rezervnih delova omogućava nam da remont pumpe za vodu izvršimo u roku od 2-3 sata uz garanciju na remont od 12 meseci.

Klimatizacija i hlađenje motora

Turbo Servis u ponudi ima i interkulere, hladnjake, termostate, klima kompresore i ostale delove za klimatizaciju i hlađenje motora putničkog i teretnog programa.

 • Interkuleri
 • Hladnjaci
 • Termostati
 • Klima kompresori

Remont turbokompresora, visko ventilatora i pumpi za vodu

turbokompresor_pre_i_posle_remonta

Servis Turbo Servisa ima zadatak da kvalitetno, brzo i pouzdano, izvrši servisiranje uređaja iz programa turbokompresora, visko ventilatora i pumpi za vodu. 

Industrijski servis, mogućnost zamene po sistemu staro za remontovano.

Kvalitet i nivo remonta smo podigli na najviši nivo, zahvaljujući najsavremenijoj opremi i visokom nivou stručnosti zaposlenih.

Servisne delatnosti se obavljaju u matičnom servisu u Užicu.

Preko naših predstavništava obezbeđen je brz transport agregata do centralnog servisa gde se agregat kupcu moze isporučiti  već sledećeg dana. 

Brzi servis 2-3 sata.

Ukoliko se nalazite daleko od našeg centralnog servisa ili nekog od naših predstavništava agregat možete poslati brzom poštom ili autobusom.

servis_turbokompresora_visko_ventilatora_i_pumpi_za_vodu

Mapa