Vrtić i jaslice Avantura

0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Pazinska 16a
  Vitanovačka 27, Admirala Geprata 10
  11010 Beograd Voždovac,
  Srbija
 • Telefon: +381 66 88 88 889
 • Telefon: +381 66 88 88 889
 • Radno vreme

  Ponedeljak 07:00 - 18:00
  Utorak 07:00 - 18:00
  Sreda 07:00 - 18:00
  Četvrtak 07:00 - 18:00
  Petak 07:00 - 18:00
Draga deco,

Mi znamo koliko je srećno i bezbrižno detinjstvo važno.
Zbog toga smo u samom centru grada za vas otvorili još jedanu Avanturu gde su čuda moguća a svet mašte postaje realnost. 

U prostoru od 600m2 imaćete priliku da zajedno sa ostalim Avanturistima oplovite ceo svet. Kada se ukrcate, nemojte brinuti o promeni brodića jer su svi oni u našem vlasništvu i uvek će biti na istim lokacijama čekajući upravo na vas. Vaše je samo da izaberete polaznu stanicu kojih imamo tri- Admirala Geprata 10, Vitanovačka 27 ili Pazinska 16a.

Naš bezbednosni sistem, video nadzor, identifikacione kartice, interfon, internet kao i fizičko obezbeđenje učiniće vašu plobidbu potpuno bezbednom.

Mi verujemo da sve počinje i sve se završava u prirodi. Zato krećemo sa „Avantura kampom” našim novim, jedinstvenim projektom koji organizujemo na Divčibarama tokom cele godine, sa radošću dočekujući svako godišnje doba. Prelepi vidikovci, mnoštvo uređenih pešačkih staza kao i mogućnost mnogobrojnih sportskih aktivnosti na optimalnoj nadmorskoj visini, na čistom vazduhu, idelani su za sve naše Avanturiste. Blizina Kosjerića, Mionice, Valjeva i Brankovine vodi nas dalje u bezbroj raznolikih avantura. Redovni su nam jednodnevni izleti u Bajfordovu šumu, na Avalu, Košutnjak, Kalemegdan, kao i mnogobrojna zimovanja i letovanja. 

Takođe, pružamo mogućnost svakom od vas da se kroz obilaske seoskih domaćinstava i ruralnih sredina upoznate sa njihovim životima kao i tradicijom i običajima. Tu ćete videti veliki broj različitih domaćih životinja i imati mogućnost da probate domaće proizvode. Ko do sada nije upoznao selo, sa nama će naučiti.

Kroz istorisjku Avanturu povešćemo vas obilazeći obližnje spomnenike, kulturne ustanove ali i radionice gde ćete se upoznati sa starim zanatima. 

Ako ste se ikada zapitali kako je to biti predsednik države, premijer ili ministar, mi ćemo vam otkriti vodeći vas u obilazak državnih institucija koje su nam prve komšije. Možda baš neko od vas nastavi njihovim stopama.

Kod nas su i roditelji dobrodošli da zajedno sa vama učestvuju u različitim kreativnim radionicama. Kroz svet muzike, likovne kolonije, strane jezike, uvek sa osmehom na licu i toplinom u srcu, povešće vas naš visokoobrazovan stučan tim. Imaćete mogućnost i da se oprobate u raznim sportskim aktivnostima, školici plivanja, pa čak i džudou. Naročito smo srećni što možemo da vam ponudimo potpuno novu avanturu “Relax Kids” gde se podstiče razvoj emocionalne inteligencije kroz pokret, igre svesne pažnje, afirmativne iskaze i mnoge druge segmente programa.

Svakom ko želi da provede noć ili vikend sa nama obećavamo pregršt zanimljivog sadržaja. Ukoliko vam se ne bude išlo kući, za vas smo spremili i program petodnevne avanture.

Kada ogladnite, napravićemo pauzu i sesti da ručkamo ukusnu hranu koju nam sprema ketering višestruko nagrađivan za svoj rad.

Prevoz do nas vam je zagarantovan ukoliko ga želite. Naša vozila će vas bezbedno prevesti od kuće do Avanture i nazad.

Svi školarci su doborošli i za njih smo pripremili posebnu avanturu u vidu dnevnog boravka.

Licencu Ministarsta prosvete imamo što omogućuje vašim roditeljima da dobiju subvencije grada kao i mogućnost plaćanja putem administrativne zabrane.

Srce u srcu, u dlanu dlan, 
da ulepšano svaki dan, 
pevajte s nama na sav glas 
AVANTURA je mesto za nas…

Dođite i uverite se sami!

Mapa