ZLATARE TESLA

ZLATARE TESLA
5 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Jurija Gagarina 231, TC Enjub, Blok 45, lokal 159
    11070 Beograd Novi Beograd,
    Srbija
  • Telefon: +381 11 6155 468
  • Pošalji e-mail

Unikatni nakit

Zlatare Tesla postoje već 25 godina. O kvalitetu naših proizvoda govore mnogobrojna priznanja iz oblasti unikatnog nakita i serijske proizvodnje.

Izrada nakita po meri

Ukoliko želite da izenadite svoju voljenu osobu i poklonite joj nakit o kome mašta, izrada nakita po meri i prema vašem crtežu je upravo specijalnost zlatare Tesla. Dovoljno je samo da doneste vaš crtež, a sve ostalo prepustite pravim majstorima zlatarskog zanata.

Verenički prsten

Zlatare Tesla Verenički prsten je simbol čarobnog trenutka. Kreirajte sami svoj prsten.

Verenički prsten je simbol čarobnog trenutka. Kupuje se iz ljubavi a nosi celog života. Kreirajte prsten Vaših snova. Belo ili žuto zlato, brilijant ili drugi dragi kamen, klasičan ili moderan dizajn, izbor je na Vama.

Burme

Zlatare Tesla Burme su znak vernosti i privrženosti

Burme su znak vernosti i privrženosti osobi kojoj obećavate sebe u celosti. One su uz Vas i u dobru i u zlu, simbolizujući stalno prisustvo Vaše voljene osobe i nose se ceo život. Iz tog razloga treba biti veoma probirljiv i zahtevan kada su burme u pitanju - zahtevajte najbolje.

Zlatne minđuše

Zlatare Tesla Minđuše su nakit koji se uvek vidi

Minđuše su Nakit koji se uvek vidi. Želite da izgledate savršeno? Lepo dizajnirane i izrađene minđuše Vam mogu pomoći u tome. Minđuše sa brilijantima za svaki dan ili sa dragim kamenjem za svečane prilike, sa biserima da upotpunite Vašu kolekciju ili viseće minđuše da ostavite nezaboravan utisak gde god da se pojavite.

Mapa