AGACIJA DOO

AGACIJA DOO
3.43 zvezdica od 7 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Tošin bunar 232g
  11070 Beograd Novi Beograd,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 3190 974
 • Telefon: +381 11 8615 770
 • Telefon: +381 11 3192 600
 • Pošalji e-mail

 

 

 

 

Sečenje, kantovanje i prodaja pločastih materijala i okova za nameštaj

AGACIJA se bavi sečenjem i prodajom pločastih materijala (univer, medijapan, radne ploče...), opremanjem enterijera i izradom nameštaja.

Krajem prve decenije postojanja firma AGACIJA je ponovo proširila delatnost i u listu postojećih delatnosti uvrstila proizvodnju unutrašnjih vrata od medijapana koja se lakiraju visokokvalitetnim poliuretanskim lakovima. Vrata su furnirana svim vrstama kvalitetnih furnira od trešnje, hrasta, oraha, bukve, jasena, javora, itd. Novost je što se ta proizvodnja obavlja na novoj lokaciji u još jednom novom proizvodnom prostoru koji se nalazi na putu između Zemuna i Batajnice. Takođe, tu se nalazi i centralni magacin firme AGACIJA. Za sve poslove iz programa rada, na obe lokacije, AGACIJA je izuzetno tehnički opremljena i osposobljena firma. Već četiri godine poseduje centar BIMA 310 W, mašinu koja praktično radi sve: reže, seče, kantuje, buši, razbušuje, obrađuje, a uz odgovarajuće alate može da proizvodi građevinsku stolariju, vrata i prozore i da obrađuje masivni materijal. Dakle, samo je potreban odgovarajući alat i uz kompjuterizovanu mašinu uneti odgovarajući nacrt, mere i program.

 

Opremanje enterijera

Prilikom opremanja enterijera bilo da se radi o opremanju sobe, stana , hotela i drugih prostora, posebnu pažnju obraćamo na afinitete i želje klijenata.

Agacija doo Beograd Opremanje enterijera, izrada nameštaja

Naš tim stručnjaka pristupa izradi svakog projekta sa maksimalnom posvećenosti. Unikatnim dizajnom formiramo prostor koji ispunjava sve funkcijonalne, estetske, konforne i druge zahteve naših klijenata.

 

Pločasti materijali

Preduzeće AGACIJA iz Beograda uspešno postoji već 12 godina. Sa zvaničnim radom preduzeće je počelo 1998. godine na Dušanovcu, gde se bavilo prodajom građe i parketa, a punu afirmaciju je doživelo na današnjoj lokaciji (Tošin Bunar 232g) gde se nalazi od 1. avgusta 2000. Tada su u program rada firme AGACIJA ušli pločasti materijalisečenje po meri i opremanje stambenog i poslovnog prostora.

 

Univer

Oplemenjena iverica je iverica koja je oplemenjena melaminskim folijama. Folije mogu biti jednobojne ili dezeni drveta, kamena, mermera… površina ove iverice je otporna na kiseline, vlagu, paru, ogrebotine, udarce… Pored svojih dobrih osobina ona je i veoma dekorativna i spremna je za obradu (sečenje) bez ikakvih posebnih priprema.

Agacija doo Beograd Univer

Ploče od iverice i sirove i oplemenjne izrađuju se u više različitih dimezija. Najčešće za proizvodnju nameštaja u upotebi su ploče dimenzija oko 2750×2070 (u zavisnosti od proizvođača) debljine 10, 18 i 25mm.

 

Furnir

Furnir se proizvodi od najkvalitetnijih stabala drveća, što je drvo starije furnir je lepši i snažniji mu je karakter. Korišćenjem najkvalitetnijih stabala najređih vrsta drveta za proizvodnju furnira ispunjavaju se najveveći tehnološki i estetski standardi. Izrađuje se postupkom sečenja ili ljuštenja u vrlo tanke slojeve, tzv. listove.

Agacija doo Beograd Furnir
Naime prilikom proizvodnje listova furnira ostvaruje se maksimalno kvantitativno i kvalitativno iskorišćenje trupca koji se koristi za proizvodnju listova furnira.

 

Radne ploče

Radne ploče su po sastavu slične univeru ali se veoma razlikuju po gabaritima i folijama kojima su obložene. Debljina radnih ploča kreće se i do 80mm gabarita oko 600×5000 mm u zavisnosti od proizviđaca i namene.

Agacija doo Beograd Radne ploce

Folije kojima su obložene radne ploče dosta su otpornije od folija kojima je obložen univer samim tim je i radna ploča dosta otpornija, pre svega na vlagu i habanje. Za razliku od univera kod radnih ploča najmanje jedna strana (kant) je presvučen folijom tj. čini celinu sa radnom površinom ploče.

 

Eurolight ploče

U svetu pločastih materijala za izradu nameštaja, EUROLIGHT predstavlja najsavremenije i najpraktičnije sredstvo za ispunjenje sve kompleksnijih enterijeriskih zahteva.

Agacija doo Beograd Eurolight ploce

Sastavljenje su od dva noseća sloja iverice debljine 8 mm oplemenjena balans i dekor folijom dok se između nalazi kartonsko saće. Debljina EUROLIGHT-a može biti od 19-100 mm, dok je na našem tržištu već ustaljena debljina od 50 mm.

 

Vodootporna šperploča

Agacija doo Beograd Gradjevinski materijal

Vodootporna šperploča (blažujka) najviše se koristi u građevinskoj industriji prilikom izrada oplata, za betonske konstrukcije, izradu podova za kamione, prikolice i vagone, opremanje čamaca, kao i za pregradne zidove.

 

Sobna vrata

Štok i vrata su izrađeni od MDF-a 19, 16, 6 i 4mm. Furniran ili običan, bajcovan ili bojen po dogovorenom uzorku, finalno lakiran PU lakom. Plot i štok su urađeni po datom crtežu u razmeni 1:1. Plot je sastavljen od blind rama udvojenog medijapana 19mm. Na vertikalama i jednostruko u horizontalama u razmaku od 250mm, obloga je od medijapana 6 i 4 mm, običnog ili furnranog.

Agacija doo Beograd Sobna vrata

Štok je urađen sa jednim fiksnim i jednom štelujućim pervajzom. Ako se radi o furniranom medijapanu svi vidni kantovi su obrađeni furnirom debljine od 0.5mm. U ponudu sa plotom i štokom ulazi i brava ( tipa AGB sa običnim ključem ) bez kvake i odbojnika, kao i tri brodske šarke. Navedeni okov je namontiran na vrata. Sve detalje preciznije definisati sa investitorom kao i cenu vrata po komadu jedne ili druge varijante.

 

Poslovne jedinice

Paletna prodaja pločastog materijala, abs trake, okova za nameštaj, uz odličnu uslugu i servis. Naše poslovne jedinice se nalaze u Zemunu i Batajnici.

 

Agacija doo Beograd Tosin bunar 232g

Agacija - Tošin bunar
Tošin bunar 232g
radnim danom od 7:30 do 21h

 

Agacija doo Beograd MZ Radosavljevica 370 Batajnica

Agacija - Batajnica
M. Z. Radosavljevića 370
radnim danom od 8 do 20h

 

Agacija doo Beograd Magacin Batajnicki drum 303

Agacija - Magacin
Batajnički drum 303

Mapa