AMER ČAJ

AMER ČAJ
5 zvezdica od 12 glasova

Kontakt

Lečenje hemoroida i urinarnih infekcija

AMER-ČAJ d.o.o. je nastao 2007.godine usled reorganizacije firme AMER-PROM d.o.o.
Danas u Vlahovu imamo proizvodne prostore, stručni kadar i modernu proizvodno-tehnološku opremu koja nam pruža mogućnost da budemo konkurentni u proizvodnji čajeva za lečenje hemoroida i urinarnih infekcija, ešerihije, kamena u bubregu​.

amer_caj_za_lecenje_hemoroida

Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava u vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dijetetskih preparata.

Tokom godina smo kvalitet i delotvornost naših proizvoda ispitivali i proveravali sarađujući sa institucijama, kako u zemlji tako i u inostranstvu:

  • Saveznom službom za sortiranje i Biophar institutom koji je vršio naučna istraživanja (citotoksičnost) proizvoda u trajanju od 2 godine
  • VMA (Beograd) - gde se klinički ispituje deletvornost određenih proizvoda
  • Hemijskim i Fatmaceutskim fakultetom
  • Zavodom za Farmaciju iz Beograda

Poslujemo po standardima ISO 9001 i HACCP sistemu

 

Gde kupiti Amer čaj

Proizvode iz našeg proizvodnog programa distribuiramo po apotekama na celoj teritoriji Srbije, izvozimo u zemlje u okruženju, na zapadno-evropsko tržište (Austrija, Švedska, Holandija…), u SAD.
Program Amer čajeva možete kupiti kako u apotekama, tako i u bolje snabdevenim prodavnicama mešovite robe i radnjama zdrave hrane ili jednostavno kupovinom preko interneta na
našoj internet stranici.

 

Amer čaj

AMER ČAJ je nezamenljiv i dokazan preparat u lečenju 

  • Spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida
  • Akutne i hronične upale mokraćnih kanala - Esherichia coli
  • Bubrega
  • Bešike
  • Prostate
  • Za izbacivanje taloga iz mokraćnih kanala i bubrega

Amer Čaj deluje tako što umanjuje pritisak usled kog nastaju hemoroidi, smanjue napetost u toj regiji, što za posledicu ima da umiri bol, svrab i peckanje. 

Amer Čaj je potpuno prirodan preparat i nema vremenskih i količinskih ograničenja u konzumiranju.

 

Amer čaj za hemoroide

Amer čaj za hemoroide se koristi kod akutnih upala hemoroida, u fazi bola i krvarenja i dugotrajnih upala hemoroida.

 

Amer čaj za ešerihiju

Amer čaj za ešerihiju se koristi kod infekcija mokraćnih puteva(E. coli) i preventivnu zaštitu organizma.

 

Amer čaj za prostatu

Amer čaj za prostatu se koristi kod problema prostate, upala bubrega i prostate, otežanog mokrenja i prisustva mase bakterija u mokraći.

 

Amer čaj beli slez

Amer čaj beli slez se naročito pokazao kao delotvoran protiv upala organa za disanje i ždrela, respirativnih problema i kašlja (suvog i nadražajnog), problema sa organiam za varenje i protiv raznih kožnih bolesti.

 

Amer čaj borovnica

Amer čaj borovnica je antioksidant i preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese. Blagotvoran je kod povraćanja, proliva, grčeva u organima za varenje, nedostatka apetita, kašlja i šećerne bolesti. Ublažava upalu hemoroida, mokraćnih kanala i bešike. Koristan je i osobama koje često umaraju oči, jer čuva očnu mrežinjaču.

 

Amer čaj brusnica

Amer čaj brusnica sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čajem i deluje kao prirodni antibiotik. Plod brusnice dokazano ostvaruje povoljan uticaj kod urinarnih infekcija i prisustva bakterija u mokraći. Ovaj atioksidant je bogat bioflavonoidima. Dobar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide.

amer_caj_brusnica

Koristi se u prevenciji i lečenju svih vrsta bakterija urinarnog trakta (Escherichia coli), upale hemoroida i prostate. Podstiče izbacivanje kamenčića i peska iz bubrega. Doprinosi boljem varenju, normalizuje rad digestivnog trakta, blagotvoran je u preventivi i lečenju gonoreje, artritisa, reumatizma, dijabetesa, dijareje, infekcije kože, očiju, polnih organa, protiv gljivica, bolesti jetre, upale grla, prehlade, kašlja, poremecaja u kardio-vaskularnom sistemu.

 

Amer čaj hibiskus

Amer čaj hibiskus je prirodan izvor vitamina C, aminokiselina i gvožđa, što podstiče jačanje imuniteta. Podstiče jačanje imuniteta, i poboljšanje opšteg stanja organizma. Izvanredan je u slučaju prehlade, kašlja, upale grla. Pomaže kod stomačnih problema, posebno u slučaju zatvora. Ublažava grčeve u stomaku i materici. Služi i kao blag diuretik te se preporučuje bubrežnim i srčanim bolesnicima. Pomaže i kod poremećaja cirkulacije, nesanice, površinskih rana, osvežava dah. Potpomaže detoksikaciju organizma i zaštitu jetre od otrova, ubrzava metabolizm i pospešuje rad štitne žlezde. Snižava krvni pritisak.

 

Amer čaj za mršavljenje

Amer čaj za mršavljenje potstiče izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma, olakšava varenje i izbacivanje crevnog sadržaja. Smiruje nervnu napetost i stvara osećaj sitosti. Koristi se kao stimulator za rad bubrega i organa za varenje, ubrzava metabolizam.

amer_caj_za_mrsavljenje

Redovnom upotrebom čaja i umerenim korigovanjem navika življena ublažavaju se uzroci viška kilograma.

 

Amer čaj jagoda

Amer čaj jagoda ima osvežavajuć ukus i miris šumske jagode i garantuje dobro raspoloženje. Služi za uživanje i preventivu bakterijskih infekcija i upalnih procesa. Ostvaruje pozitivan uticaj protiv zatvora i tegoba koje se nazivaju "lenja creva", pospešuje lečenje reumatizma, jetre, anemije, nervoze, uspešno otklanja simptome prolećnog umora, čisti organizam (krv, jetru, bubrege), neguje kožu lica i tela i umiruje nervni sistem.

 

Amer čaj kamilica

Amer čaj kamilica ima preventivno dejstvo na bakterijske infekcije i upalne procese. Pospješuje probavu, snižava temperaturu, ublažava bol, smiruje grčeve, smanjuje osipe i pomaže kod svih bolova u trbuhu.

amer_caj_kamilica

Ukapavanjem u oko ili vlažnim oblogama pomaže u slučaju infekcije oka. Takođe je vrlo delotvoran za smirenje. 

 

Amer čaj kopriva

Amer čaj kopriva blagotvorno deluje na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, pročišćavanje krvi, kožu i akne.

Blagotvorno deluje na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, pročišćavanje krvi, kožu, akne, infekcije usta i desni, upale mokraćnih puteva, bakterijskih infekcija i drugih upalnih procesa.

 

Amer čaj majčina dušica

Amer čaj majčina dušica je antioksidant, blagotvorno deluje na organe za disanje i varenje, nervni sistem i bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Amer čaj nana

Amer čaj nana normalizuje funkcije jetre i žuči. Ublažava menstrualne tegobe, upale sluzokože u ustima i nakupljanja katara u gornjem delu disajnih puteva, neprijatnog zadaha i bolesti desni i zuba. Opušta bronhije i olakšava tegobe kod astme. Preporučuje se protiv nesanice. Deluje smirujuće, okrepljujuće i vraća snagu. Utiče na regulaciju ubrzanog srčanog rada.

 

Amer čaj šumsko voće

Amer čaj šumsko voće je antioksidant i bogat izvor vitamina. Preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese. Sadrži plodove šumskog voća, divlju jabuku, borovnicu, šipak, divlju kupinu, zovu i amer čaj.

 

Rtanjski Amer čaj

Rtanjski Amer čaj blagotvorno deluje na poboljšanje opšteg stanja organizma uz antiseptički i afrodizijački efekat. Deluje na organe za varenje i upale disajnih organa (bronhitis, astma, kašalj i upale disajnih organa kod dece i starijih osoba). Ostvaruje povoljan uticaj kod problema sa bakterijskim infekcijama urinarnog trakta, upale hemoroida i prostate.

 

Amer čaj uva

Amer čaj uva blagotvorno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese prostate, organe za mokrenje, proliv i šećernu bolest.

Pomaže kod izbacivanja peska i sitnih kamenčića iz bubrega.

 

Amer čaj žalfija

Amer čaj žalfija se koristi kao antioksidant, blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje, organe za disanje i varenje, bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Amer zeleni čaj

Amer zeleni čaj je antioksidant koji blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje i ostvaruje povoljan uticaj kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa smanjujući oštećenja ćelija pod dejstvom virusa. Sprečava razvoj ateroskleroze (začepljenja krvnih sudova) i srčanih oboljenja, ubrzava metabolizam i sagorevanje masti. Takođe, snižava nivo holesterola i sprečava razvoj karijesa. Redovnom upotrebom sprečava se razvoj malignih ćelija.

 

Amer čaj kantarion

Amer čaj kantarion sadrži 60% kantariona i 40% Amer čaja.

 

Melem za dojilje Amer D

Melem za dojilje Amer D odlikuje jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja, koja omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja. 

melem_za_dojilje_amer_d

Koristi se kod zapaljenskih procesa dojki i kod majki dojilja i zastoja mleka u dojkama.

 

Krema protiv herpesa

Krema protiv herpesa Amer H je idealna pomoć kod svih herpetičnih infekcija, izuzev herpesa oka. Sadrži ekstrakt Amaranthusa koji izuzetno brzo suzbija delovanje virusa.

Obolelo mesto 3 puta dnevno mazati kremom, a nakon upotrebe 2-4 dana dolazi do prestanka svraba i peckanja, regresije eriterma i vezikulacije. 

 

Krema za hemoroide

Krema za hemoroide Amer HM je izuzetno delotvorna kod terapije spoljašnjih hemoroida i drugih zapaljenskih procesa na koži. Preporučuje se kod akutne i hronične upale spoljnih hemoroida i kao sredstvo za negu i higijenu anusa.

krema_za_hemoroide_amer_hm

Sadrži efekat Amer čaja koji skraćuje period povlačenja hemoroida na samo nekoliko dana.

 

Kapi za upalu sinusa

Kapi za uplu sinusa Amer SN sadrže prirodni sok lekovitog bilja, izuzetnog kvaliteta koji poseduje antizapalenjska i antibakterijska svojstva.

Preporučuje se kod akutne i hronične upale sinusa. Terapija traje 1-3 dana 2 puta dnevno ukapati 2-3 kapi u svaku nozdrvu.

 

Mast za proširene vene

Mast za proširene vene od nevena Calendula Mast je visoko kvalitetna mast spravljena od latica nevena koji se tradicionalno koristi kod zapalenjskih procesa na koži i ispod površine kože. Obezbeđuje dugotrajni efekat. Preporučuje se kod upaljenih i vidljivo proširenih vena, teških i bolnih nogu, pucanja kapilara na nogama, ekcema i drugih zapalenjskih procesa na koži. 

calendula_mast

Tanak sloj masti naneti na komad lanenog platna a oblog držati na obolelom mestu dva puta dnevno po 2-3 sata.

Mapa