ARHITEKTONSKO GRADJEVINSKI FAKULTET

ARHITEKTONSKO GRADJEVINSKI FAKULTET
1 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

MISIJA ŠKOLE JE JASNA: SOPSTVENIM RADOM DOPRINIJETI RAZVOJU ZNANJA U OBLASTI GRADITELJSTVA, PRENIJETI REZULTATE VLASTITIH I SVJETSKIH ISTRAŽIVANJA NA STUDENTE I PRAKSU. ISTOVREMENO NASTOJIMO USKLADITI POTREBE ZA INŽENJERSKIM KADROM, TE DATI ZNAČAJNU ULOGU U TERITORIJALNO PRIHVATLJIVOM RAZVOJU SRPSKE. 
JASNA VIZIJA ZAHTIJEVA OBEZBJEDJENJE: KVALITETNE NASTAVE, EFIKASNOG STUDIRANJA ZA OPTIMALAN BROJ STUDENATA, PRIMJENU NAUCNIH ISTRAZIVANJA U PRAKSI, STO SU NEOPHODNI PREDUSLOVI DA POSTANEMO EFIKASAN SERVIS ZA PRIVREDU I INSTITUCIJE. RAZUMNA POLITIKA I REALAN PRISTUP PRILAGOĐEN POTREBAMA TRŽIŠTA REZULTIRALI SU ČINJENICOM DA NEMA NEZAPOSLENIH DIPLOMIRANIH INŽENJERA ARHITEKTURE I GRAĐEVINARSTVA. 
S PONOSOM KONSTATUJEMO DA JE ARHITEKTONSKO-GRAĐEVINSKI FAKULTET JEDNA OD NAJPERSPEKTIVNIJIH OBRAZOVNIH INSTITUCIJA SRPSKE. MLAD I PERSPEKTIVAN KADAR, ENTUZIJAZAM STALNO ZAPOSLENIH, UZ PODRŠKU UGLEDNIH GOSTUJUĆIH PROFESORA I STRUČNJAKA IZ PRAKSE SA UNIVERZITETA IZ SVIH DIJELOVA BIH I INOSTRANSTVA, OSIGURAVAJU SIGURNU BUDUĆNOST I BOLJE DANE ZA OVU ŠKOLU. 
OBRAZOVATI SAVREMENOG GRADITELJA ODUVIJEK JE BILA ISTAKNUTA PRIVILEGIJA U DRUŠTVU, ALI I VELIKA OBAVEZA I ODGOVORNOST. OSTVARUJUCI TRAJAN SPOJ TEORIJE I PRAKSE, NASTOJIMO KONTINUIRANO UNAPREĐIVATI GRADITELJSTVO ZA DOBROBIT TERITORIJALNO ODRŽIVOG RAZVOJA SRPSKE I BIH U BUDUĆNOSTI, PRIHVATLJIVOG ZA " SVA VREMENA", KAO TRAJNU AKTIVNOST.

 

00387 51 462 545 

  
info@agfbl.org  
www.agfbl.org
  
DR. MILENKO STANKOVIĆ 
MARINA STANKOVIĆ

Mapa