BB KLEKOVAČA

BB KLEKOVAČA
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Rakija koja je obišla svet

Početkom 2010. godine i nakon stečajnog postupka u Zemljoradničkoj zadruzi “Bajina Bašta”, proizvodnju rakije i vlasništvo nad brendom je preuzelo novoformirano preduzeće “BB Klekovačad.o.o.

nasa_kleka_svetsko_pice

Već u prvoj polovini 2011. godine zahvaljujući preduzimljivosti i entuzijazmu sadašnjeg vlasnika, udvostručena je prodaja u odnosu na ranije godine i obezbeđena stabilna sirovinska baza kao osnov za kontinuiranu i dugoročnu proizvodnju.

BB rakija kajsijevača

U 2012-oj godini BB Klekovača dobija novi poslovni prostor i halu proizvodnje. Kreće se u renoviranje i opremanje hale proizvodnje i poslovnog prostora. Kreće se u naredne korake ojačavanja preduzeća - radi se na razvoju 4 nova proizvoda: Dunjevača, Kajsijevača, Viljamovka i Travarica, koji će svoja mesta naći na tržištu tokom 2015-e godine.

BB Klekovača je dobitnik mnogih značajnih nagrada, a rezultat kvaliteta je pojačana prodaja i izvoz u druge zemlje.

Uvodi se HACCP, a BB Klekovača je dobila i apartmanski deo u poslovnom prostoru, a sala za degustaciju uspešno je završena na leto 2015. godine.

 

Rakija od kleke

rakija_od_kleke_bb_ klekovaca

 

Najpoznatija rakija BB klekovača

Rakija klekovača se proizvodi od najkvalitetnijih sorti šljiva po tradicionalnom tehnološkom postupku, uz dodatak odabranih plodova (bobica) kleke. Spoj dugogodišnje tradicije i iskustva u pravljenju ove rakije, kao i primena najnovijih tehnoloških dostignuća i naučnih saznanja u oblasti proizvodnje žestokih alkoholnih pića, daju jedinstveni pečat i prepoznatljivost ovim proizvodima.

Po završetku destilacije, sazrevanja i odležavanja rakije u hrastovim buradima, rakija se puni i pakuje u finalni proizvod BB Klekovača u litarskom, 0,7 l special pakovanju i 0.5 l pakovanju, dok u asortimanu postoje i Meka rakija za kuvanje kao i Bela ljuta (prepečenica) u litarskim pakovanjma.

 

Rakije BB

bb_rakija_dunjevaca

  • BB klekovača
  • BB klekovača Specijalka
  • BB rakija Viljamovka
  • BB rakija Meka
  • BB rakija Ljuta

 

bb_rakija_viljamovka

 

Kontakt

Proizvodnja BB Klekovača

Tel: +381 31 866 175

Direktor Jovanović Milomir

Tel: +381 64 3140 960

Mapa