Ecovital dobio nagradu za prvoklasan ukus u Briselu

od Admin u 29-07-2019 u Vesti i saopštenja

Ecovital dobio nagradu za prvoklasan ukus u Briselu

Na dodeli nagrada, koja se održala 24. juna u Briselu, firma iz Bikić Dola, proizvođač hladno ceđenih ulja, Ecovital dobio je nagradu za prvoklasan ukus, za svoje hladno ceđeno bundevino ulje.

hladno_cedjeno_bundevino_ulje_ecovital_dobitnik_nagrade_za_prvoklasan_ukus_od_medjunarodnog_instituta_za_ukus_2019_brisel

Svake godine Međunarodni institut za ukus (The International Taste Institute) dodeljuje prestižne nagrade za kvalitet proizvodima, koji u Institut pristižu iz skoro stotinu zemalja, širom sveta.

kuvari_i_somelijeri_procenjuju_proizvode_u_medjunarodnom_institutu_za_ukus_u_briselu

Pristigle proizvode objektivno i profesionalno procenjuju najbolji svetski kuvari, dobitnici Mišelinovih zvezdica, kao i najbolji somelijeri.  

Tokom godina na ocenjivanje u ovaj prestižni institut je pristiglo preko 15 000 proizvoda, a ove godine samo je 1885 proizvoda dobilo sertifikat i potvrdu kvaliteta. Među ovim proizvodima na ocenjivanju se našlo i hladno ceđeno bundevino ulje firme Ecovital iz Bikića Dola.

generalni_menadzer_ecovitala_primio_nagradu_za_prvoklasni_ukus_za_hladno_cedjeno_bundevino_ulje

Nagradu za prvoklasni ukus (Superior Taste Award) primio je generalni menadžer Ecovitala, Vladimir Kovač.

Ova nagrada za prvoklasni ukus ima veoma veliki značaj za dalji razvoj firme Ecovital, a istovremeno je potvrda vrhunskog kvaliteta hladno ceđenih ulja Ecovital.

Ecovital proizvodi kvalitetne prirodne proizvode, bez glutena, veštačkih aromi i boja kao što su hladno ceđena ulja, proteinska brašna i biljne paštete. Više o tome pročitajte ovde.