Prezentacija tivatskog novogodišnjeg projekta "Zimska bajka" u regionu

od Admin u 02-12-2019 u Vesti i saopštenja

Prezentacija tivatskog novogodišnjeg projekta "Zimska bajka" u regionu

ucesnici_novogodinjeg_programa_zimska_bajka

 

Nakon održane prezentacije novogodišnjeg programa u glavnom gradu Podgorica, Turistička organizacija opštine Tivat je svoj ovogodišnji projekat "Zimska bajka" predstavila i u glavnim gradovima regiona: Beogradu i Sarajevu. 

 

Prezentacija u Beogradu je bila upriličena u vidu press konferencije organizavane u saradnji sa NTO i ambasadom Crne Gore u Srbiji u hotelu "Moskva" 14. novembra u prisustvu brojnih predstavnika medija i izvođača koji će tokom praznika nastupiti duž crnogorskog primorja. 

U toku svog boravka tivatski predstavnici su imali prilike svoj bogat program predstaviti i u šoping centrima Big i Ada Mall. – 15. i 16. novembra. 

Novogodišnji program Tivta je plijenio pažnju kako neobičnim i originalnim dizajnom, tako i kvalitetnim izborom ovogodišnjih izvođača. 

„Program koji širom regiona traje i najduže jeste povod da svako pronađe svoj razlog za #tivtovanje "Zimske bajke", koja uz bogato pripremljene sadržaje, fantastičnu gastro ponudu kućica, višednevni i najbolji program za najmlađe, ali i za one starije, što sve skupa garantuje dobru zabavu i kvalitetno osmišljeno vrijeme u prazničnoj atmosferi koju Tivat nudi u predprazničnim i prazničnim danima. Za sve to se pobrinula lokalna TO u saradnji sa mnogobrojnim svojim partnerima” riječi su direktorice TO Tivat Gabrijele Glavočić, koja je dala brojne izjave prisutnim novinarima, kao i tokom gostovanja u emisiji "Šarenica" na nacionalnom javnom srevisu RTS-u.

Izjave za prisutne medije dali su i izvođači koje ćemo imati prilike vidjeti i slušati u Tivtu u narednom periodu: Aleksandar Milić - Mili i Leontina Vukomanović.

U Sarajevu je promocija održana u hotelu "Swiss" 28. novembra u prisustvu brojnih novinara i izvođača. U toku press-a TO Tivat je u saradnji sa hotelom "Pine" počastila jednog izvučenog prisutnog novinara boravkom u pomenutom hotelu, koji će svoju nagradu iskoristiti tokom trajanja Zimske bajke. TO Tivat se pobrinula da uoči pomenute press konferencije adekvatno najavi dolazak "Zimske bajke" u Sarajevo, o čemu svjedoče i brojni članci i objave.

TO Tivat je vrlo zadovoljna kako je startovala "Zimska bajka", otvaranjem klizališta i prvim koncertom u nizu održanom na gradskoj rivi Pine 25. novembra, kada je među više hiljada ljudi atmosferu do usijanja dovela Nataša Bekvalac i regionalno vrlo popularan "Magla bend".  

U nastavku daljih aktivnosti u projektu "Zimska bajka" pratite nas na društvenim mrežama i sajtu www.tivat.travel.