Tri decenije uspeha kompanije Logo

od Admin u 16-09-2020 u Vesti i saopštenja

Tri decenije uspeha kompanije Logo

 

logo-doo-novi-logo

 

 

Kompanija Logo je već pune tri decenije jedan od lidera u informaciono-komunikacionim tehnologijama u regionu. Korisnicima nudi najbolju kombinaciju sjajnih stručnjaka, vrhunskih tehnologija i svog dugogodišnjeg iskustva u kreiranju integrisanih rešenja.

 

 

Uspešno projektno rešenje bazira se na razumevanju vizije projekta, očekivanja klijenta, planiranom budžetu i snimanju realne situacije kod korisnika. Kada projekat isprate optimalno rešenje i vrhunska usluga, uspeh i zadovoljstvo korisnika su zagarantovani.

Od sada već davne 1990. godine, kada je Logo osnovan, tehnologije su se menjale gotovo svakodnevno, a tržište je konstantno donosilo nove izazove koje je ova kompanija hrabro prihvatala i, svaki put kada je to bilo potrebno, kretala novim putevima. Danas su ponosni na činjenicu da se i nakon pune tri decenije nalaze među liderima u informaciono-komunikacionim tehnologijama u regionu. Od samog početka poslovanja, Logova inovativna rešenja se koriste u IKT sistemima u sektorima telekomunikacija, energetike, pravosuđa, bankarstva, obrazovanja, zdravstva i mnogim drugim, zahvaljujući pouzdanosti i efikasnosti u poslovanju baziranom na rešenjima „ključ u ruke“. 
Kroz konsalting, projektovanje, izvođenje radova i održavanje, uz najmodernije tehnologije i maksimalnu posvećenost klijentu, Logo konstantno potvrđuje superiornost u kreiranju najkompleksnijih integrisanih rešenja, u oblasti IKT industrije. S ponosom ističu da najveću snagu njihove kompanije čini tim od preko 170 izuzetnih pojedinaca, sa više od 80 inženjera i tehničkih lica.

U Logu pažljivo slušaju i analiziraju želje, potrebe i očekivanja klijenata, a potom kreiraju i realizuju personalizovana rešenja koja počivaju na vrhunskoj tehnologiji i višegodišnjem iskustvu.

Čvrst temelj dugogodišnjeg uspešnog poslovanja čini sinergija iskustva vrhunskih stručnjaka, najkvalitetnijih proizvoda, sjajne usluge, optimalan odnos cene i kvaliteta, pouzdanost... Višedecenijsko iskustvo u IKT industriji, zadovoljni korisnici i brojni uspešno realizovani projekti, od kojih su mnogi bili pionirski, njihova su najbolja preporuka! Logo je prvi u Srbiji pokrenuo sopstveni proizvodni pogon za izradu prespojnih i preterminisanih optičkih kablova u saradnji sa švajcarskom kompanijom Huber+Suhner, realizovao najveću privatnu optičku mrežu kojom su povezane 84 zgrade Kliničkog centra Srbija i Medicinskog fakulteta. Instalirali su kompletnu infrastrukturu za potrebe sistema tehničke zaštite u tunelu Sozina u Crnoj Gori i raznim drugim objektima kritične infrastrukture, realizovali prvu FTTH (fiber to the home) mrežu u Srbiji, povezali su optičkim linkovima bazne stanice na više lokacija u Srbiji... 

Kao najzahtevnije projekte iz strukturno kablovskih sistema, izdvajaju umrežavanje 1.680 digitalizovanih školskih kabineta i preko 300 školskih wi-fi sistema, 1.600 ambulanti u 158 domova zdravlja, 63 filijale Fonda PIO, 253 ustanove Ministarstva rada i socijalne politike, 170 filijala Ministarstva finansija...

 

*Tekst preuzet iz CorD magazina.