Turistička ponuda Tivta predstavljena na sajmu turizma u Beogradu

od Admin u 24-02-2020 u Vesti i saopštenja

Turistička ponuda Tivta predstavljena na sajmu turizma u Beogradu

 

stand nacionalne turisticke organizacije crne gore 2020 beograd

 

Turistička organizacija Tivta, u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstavila je svoju ponudu na 42. Međunarodnom sajmu turizma "IFT 2020" koji se održao od 20. do 23. februara u Beogradu, pod sloganom "Put pod noge".

 

 

O tome da je emitivno tržište Srbije veoma važno govori i podatak da u ukupnom broju inostranih posjeta, turisti iz Srbije su na drugom mjestu. Tokom prethodne godine Tivat je posjetilo oko 25.500 turista, odnosno 7% više u odnosu na 2018. godinu, koji su tom prilikom ostvarili blizu 290.000 noćenja odnosno 12% više.

posetioci na standu nacionalne turisticke organizacije crne gore 2020 beograd 3
 
Posjetioci štanda upoznati su sa cijenama za predstojeću sezonu kako u hotelskom tako i u privatnom smještaju, ponudom grada za ljubitelje aktivnog odmora, kao i programom kulturno zabavnih događaja tokom ove godine. 

posetioci na standu nacionalne turisticke organizacije crne gore 2020 beograd

Nastup na sajmu upotpunila je i kvalitetna prezentacija sa posebnim osvrtom na gastronomsku ponudu, tako da je na štandu, u saradnji sa Organizacijom žena, održana promocija Žućenica festa, a svi posjetioci štanda su bili u prilici da degustiraju specijalitete naše kuhinje i jela od žućenice.

posetioci na standu nacionalne turisticke organizacije crne gore 2020 beograd 2

Međunarodni sajam turizma IFT je jedan od najznačajnijih sajmova turizma u Jugoistočnoj Evropi na kojem učestvuje više od 700 izlagača iz 40 zemalja.