EKO HEMIJA DOO

EKO HEMIJA DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Generalni zastupnik i distributer sredstava za industrijsko čišćenje

Eko hemija d.o.o., je osnovana 2008. godine sa sjedištem u Brodu, Republika Srpska i prvenstveno se bavi zastupanjem i distribucijom stranih kompanija iz EU. 

Generalni je zastupnik i distributer za industrijsko čišćenje renomiranih italijanskih kompanija Vestal Chimica Italiana srl, Trieste, Muggia, OXYGEN Divisione della, C&FI srl, Trezzo, Adda, Milano i distributer Njemačke kompanije ESV GmbH, Blankenrath.

Eko hemija doo Srpski Brod In cooperation with nature

In cooperation with nature

Sredstva za pranje i dezinfekciju

U svom program nudi sredstva za pranje i dezinfekciju u:

 • Prehrambenoj industriji
 • Veterini
 • Medicini
 • Teškoj industriji
 • Toplanama
 • Energanama
 • Komunalnim preduzećima 
 • Ekologiji
 • Ratarstvu
 • Akvakulturi

Eko Hemija doo Srpski Brod Proizvodi za čišćenje i dezinfekciju

Svi proizvodi odgovaraju visokim standardima EU, posjeduju sertifikate (Safety data Sheet – bezbjednosno tehničke listove) da su namjenjena za prehrambenu industriju, analize sa VMA i registracije od strane Ministarstva za  Zaštitu Zdravlja Republike Srpske.

Industrijsko čišćenje

Ekološka sredstva za pranje i dezinfekciju našla su primanu u svim granama industrije u kojima je neophodno primeniti industrijsko čišćenje.

Double Barrel odmašćivač

Eko emija doo Srpski Brod Double Barrel koncentrovani alkalni odmašćivač za jake masnoće
 

Double Barrel je koncentrovani alkalni odmašćivač za jake masnoće, efikasan na visokim temparaturama sa ugrađenim omekšivačem za tvrdu vodu.

Environ sredstvo za dezinfekciju farmi

Eko Hemija doo Srpski Brod Environ sredstvo za generalnu dezinfekciju farmi

Environ je sredstvo za generalnu dezinfekciju farmi: samog objekta, čitave površine, dezobarijere, hranilica, prasilišta, unutrašnjost prevoznih sredstava. Postoji mogućnost miješanja sa krečom prilikom farbanja objekta.

Sorbin sredstvo za čišćenje

Eko Hemija doo SORBIN Type III R Vezivno sredstvo za kiseline, osnovne/alkalne materije (lužine), za zapaljive, vodene i polarne tečnosti

Sorbin Type III R sredstvo za čišćenje je vezivno sredstvo za kiseline, osnovne/alkalne materije (lužine), za zapaljive, vodene i polarne tečnosti.

Vesta Brite sredstvo za pranje

Eko Hemija doo VESTA BRITE Koncentrovano kiselo sredstvo za pranje kompletne opreme u kuhinjama, posuđa, podnih-zidnih pločica. Uklanja proteinske ostatke masnoće i naslage kamenca

Vesta Brite je koncentrovano kiselo sredstvo za pranje kompletne opreme u kuhinjama, posuđa, podnih-zidnih pločica.

Uklanja proteinske ostatke masnoće i naslage kamenca.

Bioaktiv mikrobiološko sredstvo

Eko Hemija doo BIOAKTIV mikrobiološki kompleks se koristi u poljoprivredi

Bioaktiv mikrobiološko sredstvo za veći prinos vaših zasada. Ovaj mikrobiološki kompleks predstavlja mješavinu prirodnih nepatogenih mikroorganizama i gljivica koji se koristi u poljoprivredi.

Mapa