ENERGODODOŠ

ENERGODODOŠ
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Uvođenje grejanja

Firma Energododoš iz Zemuna dugi niz godina se bavi uvođenjem i servisom centralnog grejanja. Za nama je 23 godine uspešnog rada, i usavršavanja u procesu ugradnje i održavanja najsavremenijih sistema grejanja. Vršimo i prepravke na postojećim instalacijama, skidanje radijatora, dodavanje rebara, ispiranje radijatora.

 

Uvođenje centralnog grejanja

Profesionalni tim majstora Energododoša obučen je i iskusan u obavljanju čitavog procesa uvođenja centralnog grejanja, počevši od projektovanja, planiranja, ugradnje, pa sve do redovnog i vanrednog servisiranja svih tipova grejanja. Energododoš koristi materijal i opremu od proverenih dobavljača.

 

Sve za grejanje

Vršimo sve usluge vezane za grejanje: projektovanje, nabavku materijala i izvođenje radova. Uz garanciju od 2-3 godine, pružamo Vam samo najkvalitetniju uslugu, i po Vašem pozivu dolazimo na adresu.

 

Toplotne pumpe

Veoma povoljno i kvalitetno ugrađujemo i vršimo servisiranje toplotnih pumpi: 

  • Vazduh-vazduh
  • Voda-vazduh
  • Voda-voda

Ove toplotne pumpe funkcionišu po principu “obrnutog frižidera“, pri čemu, izvlače toplotu iz vode, zemlje ili vazduha i koriste je za zagrevanje enterijera.

 

Ventilaciono grejanje na gas

Ventilaciono grejanje na gas je veoma isplativo, zbog svog zoniranog principa grejanja. Ventilacioni odvodi su raspoređeni na strateškim mestima unutar prostorija, a Vi sami možete odrediti do kojih prostorija će biti distribuiran topao vazduh.

VENTILACIONO GREJANJE NA GAS - UŠTEDA GASA ZA 50% 

Grejna jedinica prestaje sa radom kada dostigne željenu temperaturu.

 

Podno grejanje

Jedan od najvažnijih argumenata za ugradnju podnog grejanja je u tome što velika grejna površina poda obezbeđuje ravnomernu raspodelu temperature. Instalacija podnog grejanja je brza i laka, i vrši se montažom grejnih kablova tipa VCD. 

 

Zidno i plafonsko grejanje

Ugradite zidno i plafonsko grejanje, montažom panela i konačno eliminišite podizanje prašine uzrokovano radom TA peći, kao i suv vazduh nastao radom radijatora. Zidno i plafonsko grejanje je poželjno pri zagrevanju prostorija u kojima nije moguće ugraditi podno grejanje, u kupatilima ili stepeništu.

 

Kontakt

Tel: +381 11 8486 971
Mob: +381 62 640 081

Vlasnik
Dodoš Miloš

Mapa