AEROKLIMA KRALJEVO

AEROKLIMA KRALJEVO
4.43 zvezdica od 7 glasova

Kontakt

Rashladni i klima uređaji

Preduzeće AEROKLIMA iz Kraljeva je osnovano 2000. godine. Bavi se prodajom, projektovanjem, montažom i servisom ventilacionih, rashladnih i klima uređaja svih vrsta. 

Aeroklima Kraljevo Servis, ugradnja i prodaja klima na rate

Vaše je samo da izaberete, za sve ostalo će se pobrinuti AEROKLIMA.

Zastupljeni su i trgovina elektro i ventilacionom opremom, raznim vrstama cevi i kablova, a značajan deo aktivnosti preduzeća predstavlja i izvođenje svih vrsta elektroinstalacionih radova. 

Novi zahtevi tržišta su uslovili da jedan deo aktivnosti preduzeća bude usmeren ka novim i atraktivnim oblastima kao što su audio i video interfoni, automatske kapije i podno grejanje.

 

Prodaja, ugradnja i servis klima uređaja

AEROKLIMA trenutno isporučuje i ugrađuje klima uređaje najpoznatijih svetskih proizvođača: 

 • Klima uređaji Fujitsu
 • Klima uređaji LG
 • Klima uređaji Samsung
 • Klima uređaji Panasonic
 • Klima uređaji Mitsubishi
 • Klima uređaji Toshiba
 • Klima uređaji Danklin

U ponudi su: 

 • Standardni jednostruki split sistemi
 • Multi split, sa 2 ili 3 unutrašnje jedinice
 • Plafonski split sistemi
 • Standardni prozorski sistem
 • Mobilni klima uređaji bez spoljnih jedinica
 • Stojeći klima ormani velike snage
 • Centralne tj. industrijske klime
 • Toplotne pumpe

Pozovite nas i mi ćemo se pobrinuti oko odabira, a zatim čemo Vam u najkraćem roku isporučiti i montirati odabrani klima uređaj.

 

Prodaja, ugradnja i servis ventilacionih sistema

Ventilacija i ventilacioni sistemi namenjeni za industrijsku primenu i primenu u građevinarstvu poslovnih i zatvorenih sportskih objekata i hala predstavljaju značajnu oblast u delatnosti kompanije. 

Ventilacioni sistemi obavljaju složene zadatke obezbeđivanja permanentnog dovoda atmosferskog vazduha u zatvorene prostore i ujedno su zaduženi da taj vazduh po potrebi zagreju ili ohlade obezbeđujući na taj način najprijatnije uslove za boravak i rad u zatvorenim prostorima. 

Aeroklima Kraljevo prodaja ventilacione opreme

Brojne su mogućnosti primene ventilacionih sistema od poslovnih objekata, robnih kuća, banaka, sportskih hala, zatvorenih bazena, proizvodnih hala, skladišta, servisa, do specifičnih industrijskih potreba i zahteva. 

Za sve Vaše specifične potrebe i zahteve pri projektovanju, nabavci ili izvođenju, rado ćemo učestvovati sa svojim konsaltingom u pogledu izbora najoptimalnijeg ventilacionog sistema i tehničkog rešenja. 

Sva oprema koju mi isporučujemo poseduje pozitivne ateste koji odgovaraju standardima CE ISO 9002.

 

Prodaja, ugradnja i servis audio i video interfona

Osnovne komponente ovih sistema su audio i video interfonske kombinacije sa mogućnošću poziva sa spoljnjeg tabloa ili selektivne jedinice, kao i sve varijacije od obezbeđivanja privatnostiu u komunikaciji do mogućnosti komunikacije više korisnika. 

Aeroklima Kraljevo prodaja i ugradnja interfona

Elektronski interkom sistem omogućava istovremenu konverzaciju između više korisnika uz minimalan broj potrebnih instalacionih provodnika. 

Uz veliki izbor kamera za spoljnu i unutrašnju ugradnju omogućena je kako korespondencija, tako i kompletan pregled prostora opremljenog ovakvim sistemima.

U ponudi imamo i sistem za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, kao i razne vrste sigurnosnih alarma.

 

Automatske klizne i krilne kapije

Jedna od značajnih delatnosti AEROKLIME su i sistemi sa daljinskim upravljanjem za otvaranje kapija i garažnih vrata namenjeni za primenu u građevinarstvu stambeno-poslovnih objekata. 

Aeroklima Kraljevo prodaja i ugradnja automatskih kliznih i krilnih kapija

Osnovne komponente ovih sistema su integrisane jedinice za manipulaciju sa kliznim i klasičnim kapijama, vratima i rampama, prijemnici daljinskih komandi, jedinice za obradu informacija i jedinice za izdavanje daljinskih komandi u mnogobrojnm varijantama i konstrukcijskim rešenjima. 

 

Podno grejanje

Posebno mesto u delatnosti AEROKLIME zauzimaju grejni sistemi namenjeni za industrijsku primenu i primenu u izgradnji stambeno-poslovnih objekata. 

Osnovna komponenta grejnih sistema su električni grejni kablovi i trake u vidu mnogobrojnih izvedbi i konstrukcija. 

Aeroklima Kraljevo prodaja i ugradnja podnog grejanja

U građevinarstvu se primenjuju za električno podno grejanje, grejanje spoljašnih površina, kao što su rampe, garažni prilazi, stepeništa, grejanje krovnih oluka, zagrevanje staklenika.

 

Prodaja digitalnih brojila

Još od samog osnivanja AEROKLIMA je uspostavila uspešnu poslovnu saradnju sa beogradskom kompanijom ENEL d.o.o. koja je vodeći proizvođač trofaznih i monofaznih digitalnih brojila, digitalnih uklopnih časovnika i digitalnih MTK prijemnika u Srbiji. 

Aeroklima Kraljevo prodaja trofaznih digitalnih brojila

Iz velikog proizvodnog programa ove kompanije AEROKLIMA vam predstavlja: 

 • Trofazno digitalno brojilo DB2 
 • Trofazno digitalno brojilo sa pokazivačem maksimuma DB2 
 • Trofazno digitalno višefunkcijsko brojilo - direktna merna grupa DB2 
 • Monofazno digitalno višefunkcijsko brojilo DB2M 
 • Digitalni uklopni časovnik MS1 
 • Digitalni MTK prijemnici MDP1

 

Servis klima

Servisiramo i održavamo ventilacione, rashladne i sve vrste klima uređaja, split sisteme, auto klime, klima komore, vazdušne zavese, audio i video interfone, automatske kapije i instalacije kablovskog i podnog grejanja koje smo mi projektovali, isporučili opremu i montirali. 

Takođe prihvatamo i servisiranje postojećih uređaja u redovnoj eksploatacijii kao i instalaciju ostalih isporučioca opreme i izvođača.