3.Foto safari Jaša Tomić 2019

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Dvorište OŠ "Stevan Aleksić", Jaša Tomić

Kontakt

Telefon: +381 64 374 20 43

Poseti web sajt Pošalji e-mail

plakat_3_foto_safari_jasa_tomic_2019

Turistička organizacija opštine Sečanj vas poziva na 3.Foto safari Jaša Tomić 2019, koji će se održati u subotu, 1. juna 2019. godine u mestu Jaša Tomić.

I ove godine mesto Jaša Tomić biće domaćin svim zainteresovanim fotografima, profesionalcima i amaterima, kao i svim zaljubljenicima u fotografiju i fotografisanje, koji žele da svojim objektivom zabeleže sve još neotkrivene i manje poznate istorijske i kulturne znamenitosti, kao i prirodne lepote ove male banatske varošice. 

Radovi nastali tokom ovog safarija biće predstavljeni na izložbi i učestvovaće na nagradnom konkursu krajem septembra.

U okviru pratećeg programa foto safarija svi učesnici, kao i posetioci, imaće priliku da pogledaju izložbu fotografija "Putovanja 3 objektiva" Tomislava Peterneka, Igora Mandića i Goran Kukića u Pravoslavnoj crkvi Svetog Nikole, stalnu postavku starih fotografija mesta Jaša Tomić i Busenje u zgradi Mesne zajednice, kao i izložbu "Naiva na staklu" u Domu kulture. 

Pored Foto safarija održaće se i 2. Etno festival svih udruženja žena sa teritorije opštine Sečanj, tokom kojeg će se u parku pripremati i degustirati razni specijaliteti.

I ovogodišnji Foto safari "Jaša Tomić 2019" održava se pod pokroviteljstvom opštine Sečanj, a uz podršku Mesne zajednice Jaša Tomić i Turističke organizacije opštine Sečanj.

Svi zainteresovani kandidati za učešće na ovogodišnjem foto safariju treba da popune prijavu, a za sve dodatne informacije mogu se informisati putem telefona +381 64 374 20 43 (Spasa Mladenovski).