Doček Nove godine 2024 Zlatibor

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Kraljev trg, Zlatibor

Kontakt

 

plakat-docek-nove-godine-zlatibor

 

Turistička organizacija Zlatibor vas poziva na Doček Nove godine 2024, koji će se održati 31. decembra 2023. godine, u 21 čas, na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

 

Na najlepšoj planini u Srbiji Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, za doček Nove 2024. godine pripremili su sjajan koncert na Kraljevom trgu na Zlatiboru. 

Posetioce Zlatibora očekuje najbolji provod u novogodišnjoj noći uz pesme jednog od najpopularnijih muzičkih izvođača Saše Matića, čiji koncert počinje u 21 čas. Tačno u ponoć biće priređen vatromet, nakon čega  počinje i koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića.

Uoči samog dočeka Nove godine, na Kraljevom trgu na Zlatiboru, 28. decembra biće organizovana i Dečija Nova godina, sa početkom u 16 časova, gde će najmlađe posetioce zabaviti Leontina i hor "Čarolija", kao i nezaobilazni Deda Mraz koji će deliti slatkiše i poklone.

Posetioce Zlatibora takođe očekuje i sjajna repriza Nove godine na kojoj će nastupiti Magla bend. Koncert a Kraljevom trgu na Zlatiboru počinje u 21 čas.

Dobro došli!