Foto Safari Gruža-Borča-Knić 2019

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Borač, Knić

Kontakt

Telefon: +381 34 510 115

Poseti web sajt Pošalji e-mail

pejzaz sa makovima i boracki krs knic

Turistička organizacija Knić vas poziva na treći po redu Foto Safari Gruža-Borča-Knić 2019, koji će se održati 11. i 12. maja 2019. godine.

Foto Safari Gruža-Borča-Knić je dvodnevna manifestacija, koja okuplja fotografe iz Srbije i regiona s ciljem da se uz druženje fotografa, na najlepši način, kroz objektiv, uslikaju lepote gružanskog kraja.

Manifestaciju organizuju Turistička organizacija Knić i Foto klub "Kragujevac", a pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Knić.

Planirano je da fotografi prvog dana obiđu Gružansko jezero i domaćinstvo porodice Aleksić u Guberevcu. Drugog dana će se održati tradicionalno okupljanje u selu Borač, gde su fotografima na raspolaganju Borački krš, stara crkva iz 14. veka, staro groblje iz 19. veka, Boračka reka, stare srpske kuće, seoska škola, kuća "Pukovnika Vranića" iz serije "Moj rođak sa sela" kao i deca obučena u tradicionalnu narodnu nošnju.

Da bi ste učestvovali na foto- safariju, ne morate biti profesionalac, dovoljno je da imate bilo kakav foto aparat ili mobilni telefon, da biste bili učesnik ove manifestacije.

Dobro došli!