Nektar OK Fest 2019 Tjentište

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Tjentište, Nacionalni park Sutjeska, Republika Srpska

Kontakt

Telefon: +387 58 233 102

Poseti web sajt Pošalji e-mail

plakat nektar ok fest 2019 tjentiste

Nacionalni park Sutjeska vas poziva na muzički festival, Nektar OK Fest 2019, koji će se ove godine održati od 12 do 14 jula 2019. godine na Tjentištu. Ljubitelji dobre zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja, moći će da uživaju u sjajnoj muzici na tri stage-a.

Na main Jägermeister main stage-u nastupiće: Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse.

Ove godine na Sensation OK stage-u, u dnevnoj varijanti OK kampere zabavljaće: Let 3, Bjesovi, Vojko Vrućina, Đorđe Miljenović, Iskaz, M.O.R.T.

Na OK Summer stage-u, za dnevno uživanje kraj bazena, kao i na after partiju u OK kampu zaduženi su Dj-evi Mladen Tomić, Nebs Jack, Space motion. 

Doživite pravu avanturu kroz rafting najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare ili planinarske šetnje na obroncima planinskih masiva Maglića i Zelengore. 

Uživate u koncertima domaćih i svjetskih muzičkih imena i magičnim jutrima na Tjentištu i nesvakidašnjoj lepoti Nacionalnog parka Sutjeska.

Vidimo se na Tjentištu!