PROMOCIJA TURISTIČKE ORGANIZACIJE TIVAT U SKOPLJU

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Trg Makedonije, 1000 Skoplje, Makedonja (BJRM)

Mesto dešavanja: Trg Makedonije

Kontakt

Telefon: +382 32 671324

Poseti web sajt Pošalji e-mail

U Skoplju je  u okviru kampanje „ Road show „ 1. i 2. juna predstavljena turistička ponuda Crne Gore za predstojeću turističku sezonu.
Promocija je održana na glavnom gradskom trgu, a svoju ponudu predstavile su  LTO Tivta, Herceg Novog, Budve i Bara zajedno sa predstavnicima Nacionalne Turističke Organizacije.
U okviru svog predstavljanja TO Tivat je organizovala i radnu večeru za predstavnike medija , turističke agencije i turoperatere sa ovog tržišta. Ispred medija večeri su prisustvovali novinari iz novinske kuće Nova Makedonija , Makedonski  radio, Mkd informativna agencija Mia, MRTV, radio Bubamara .Gosti večeri bili su i konzul Crne Gore u Makedoniji g-din Predrag Mitorvić kao i predsjednik parlamenta g – din Talat Džaferi.
Naredni dan u toku prezentacije LTO-ja i NTO-je ,koja se održala na trgu u sklopu humanitarnog bazara  grada Skoplja,  zabilježila je veliku  posjećenost. Zainteresovanima je prezentovana aktuelna ponuda za predstojeću sezonu, bogat izbor propagandnog materijala u vidu brošura, kataloga, mapa sa ciljem što boljeg upoznavanja sa pomenutim gradovima Crne Gore kao potencijalnom destinacijom za odmor.
 Ovom prilikom je predstavljen i bogat kulturno-zabavni program manifestacija „Tivat ljeto 2018.“
Za animaciju najmlađih pobrinuo se i štuler koji je na jedan originalan način najavio predstojeći međunarodni karneval u Tivtu,kao  i festival uličnih performera planiranog u julu. Ovaj vid animacije privukao je pažnju mnogih posjetilaca , naročito najmlađih, koji nisu krili oduševljenje.
Izjave su uzete od strane gore navedenih media, a  iz Skopja su se odnjeli pozitivni utisci svih predstavnika koji su učestvovali u ovom projektu.