VIVIA RUN & MORE WEEKEND 2019 BANJA LUKA

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Mesto dešavanja: Tvrđava Kastel

Kontakt

Telefon: +387 51 490 308

Poseti web sajt Pošalji e-mail

sportsko_zabavna_manifestacija_vivia_ru_more_weekend_banja_luka_2019

 

Turistička organizacija grada Banja Luka vas poziva na sportsko-zabavnu manifestaciju "Vivia Run & More Weekend"  koja će se ove godine održati od 19. do 21. aprila u Banjaluci.

Jedinstvena sportsko-zabavna manifestacija "Vivia Run & More Weekend" se održava drugi put po redu i uvrštena je u događaje od opšteg interesa za Grad Banja Luku, i kao takva održava se u okviru proslave Dana grada i manifestacije "Proljeće u Banjaluci".

Organizatori ove manifestacije su Support marketing centar, Atletski klub Banja Luka i Run&More Community tim.

Centralni događaj je polumaratonska trka, RMC Banja Luka Half Marathon, a ove godine će se trčati na 5 i 10km, kao i Colour Fun Run trka.

Polumaraton PMC Banja Luka održaće se 20. aprila, a očekuje se oko 1500 trkača iz 40 zemalja svijeta.

U zabavnom dijelu ove zabavno-sportske manifestacije posjetioce očekuje Color Fun Run Party i poznati sarajevski muzički duo Laka i Mirela. Iz Beograda stiže muzička atrakcija Queen Real Tribute, a zabavni dio festivala završava se velikom žurkom na otvorenom, na kojoj će nastupiti DJ zvijezde Fresh Wave festivala. 

Trodnevna festivalska manifestacija "Run & More Weekend" na tvrđavi "Kastel" na najbolji način prezentuje turističku ponudu Banjaluke.