IBIS INSTRUMENTS DOO

IBIS INSTRUMENTS DOO
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

Sistemi praćenja i upravljanja telekomunikacionim mrežama

IBIS INSTRUMENTS je privatna kompanija osnovana 1996. godine, i od tada ima konstantan rast i uspeh. Za preko 20 godina poslovanja IBIS INSTRUMENTS ima za cilj da ispuni rastuće zahteve za konkurentnim proizvodimasistemima namenjenim efikasnom praćenju i upravljanju telekomunikacionim mrežama, rešavanju problema i održavanju. Kao preduzeće sa obrazovanim i stručnim tehničkim timom, portfolijom vodećih svetskih kompanija i širokim spektrom uslužnih delatnosti, možemo sa ponosom istaći da naša korisnička baza broji preko 50 respektabilnih kompanija. Sa toliko godina uspešnog poslovanja, postali smo jedna od vodećih kompanija u regionu.

Ibis Instruments doo Prodaja, servisiranje i održavanje telekomunikacione opreme

Telekomunikacije – To smo mi

Naša stručnost prati brzi razvoj ICT industrije u oblasti dizajna rešenja, isporuke, obrazovanja i tehničke podrške. Kvalitet izvršene usluge je potvrđen sertifikatima ISO standarda (ISO-9001 i ISO-27000) i sertifikatima partnera o davanju saglasnosti generalnih procedura proizvođača. IBIS INSTRUMENTS SRBIJAIBIS INSTRUMENTS MAKEDONIJA, IBIS INSTRUMENTS BANJA LUKA (BiH), TELECOM INSTRUMENTS RUMUNIJATELECOM INSTRUMENTS BUGARSKA su članice IBIS INSTRUMENTS multinacionalne grupe koja posluje u jugoistočnoj Evropi. IBIS INSTRUMENTS ima poslovnu i tehničku saradnju sa kompanijom NIATEL, koja se nalazi u Sarajevu (BiH).

Ibis Instruments doo Prodaja, servisiranje i održavanje sistema za praćenje i upravljanje telekomunikacionim mrežama

 

VIZIJA I MISIJA

Naša VIZIJA je da budemo sinonim za kompaniju koja je pouzdan partner svojim klijentima, koju odlikuje visok nivo profesionalnosti i stručnosti, koja je inovativna i kreativna, i koja kroz bogatu paletu rešenja iz svoje ponude omogućuje svojim klijentima da budu na vrhuncu svoje produktivnosti i efikasnosti. Naša Vizija je da budemo lideri, i da naše klijente učinimo liderima.

Naša MISIJA je kreiranje funkcionalnog, sigurnog i efikasnog poslovnog okruženja za naše klijente koje ide u korak sa razvojem novih tehnologija i kontinuirano raste i nadograđuje se.

 

Ibis Instruments doo Servisiranje i održavanje sistema za praćenje i upravljanje telekomunikacionim mrežama

 

SERVISI I PODRŠKA

IBIS INSTRUMENTS je posvećen pružanju pune usluge svim našim klijentima i zadovoljstvo korisnika je naša misija. U okviru svih aktivnosti trudimo se da sa svim korisnicima uspostavimo odnos pun poverenja i da pružimo podršku u svim projektnim fazama, od pre sales faze, preko faze implementacije pa do podrške u garantnom i van garantnom periodu. Kvalitetna after sales podrška je ključna prednost koju IBIS INSTRUMENTS danas ima na tržištu i usluga koja nas izdvaja kao pouzdanog i trajnog partnera.

TEHNIČKA PODRŠKA

Za sve korisnike sistema iz naše ponude, pružamo širok sprektar usluga tehničke podrškeTehnička podrška je dostupna u garantnom i van garantnom periodu, kroz ugovore o održavanju. U prilici smo da pružimo punu podršku rešenjima, uključujući hardversku podršku, te 1st i 2nd line podršku za softverska rešenja, za sve sisteme iz našeg portfolia. Podrška je dostupna u vidu 8x5 ili 24x7 modela, sa mogućim ugovaranjem vremena odziva i rešavanja problema. 

Standardne usluge koje pružamo u okviru tehničke podrške su: 

  • First Line podrškaIncident i Problem Management (za software 1st i 2nd line)
  • Redovno održavanje (uključujuči software upgrade, update i patch, kao i redovno održavanje hardware)
  • Solution podrška (uključujući podršku svim kastimizacijama rešenja)
  • Help desk
  • Koordinacija podrške sa proizvođačem software i/ili hardware

Tehnička podrška je dostupna na: 

E-mail: support@ibis-instruments.com

Tel: +381 65 3193 157

Online sistem za prijavu i praćenje zahteva za tehničkom podrškom je dostupan na: 

support.ibis-instruments.com

 

Ibis Instruments doo Servisiranje i održavanje telekomunikacione i merne opreme

 

SERVISIRANJE OPREME

Servis opreme je dostupan za opremu svih principala koja je u našoj ponudi, u garantnom i van garantnom periodu. Naši lokalni eksperti su u prilici da reše veliki broj problema u našem servisu. Za sve veće probleme, kroz partnerstva sa našim principalima, imamo pristup servisnim centrima proizvođača, gde omogućavamo rešavanje svih vrsta problema. Servis je lociran u sedištu IBIS INSTRUMENTS u Beogradu, Tošin bunar 272, sa radim vremenom od ponedeljka do petka od 9:00-17:00 h.

Kontakt podaci:

E-mail: support@ibis-instruments.com

Tel: +381 11 7152 200

Ibis Instruments doo Telekomunikacije - To smo mi

KONTAKT

Tošin bunar 272
11070 Beograd
Tel: +381 11 7152 200
Fax: +381 11 7152 201

www.ibis-instruments.com
info@ibis-instruments.com

Mapa