JO-GO DESIGN STUDIO

JO-GO DESIGN STUDIO
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Reklamni materijal

Investirajući kontinuirano u opremu, znanje i ljude, JO-GO DESIGN STUDIO je u proteklih dvadeset i jednu godinu izrastao u modernog, pouzdanog i efikasnog partnera brojnim domaćim i stranim kompanijama. Poziciju na tržištu smo osvojili kvalitetnim i profesionalnim servisiranjem klijenata u pogledu produkcije korporativnog i reklamnog materijala visokog kvaliteta i dizajna.

Darivanje je neizostavan deo poslovne kulture. Darovani poslovni poklon opisuje Vaš stav i govori o poštovanju koje ukazujete darovanoj osobi. Poslovni poklon nije običan poklon. On predstavlja sredstvo marketinga, ali i način komuniciranja i promocije izrazom brige za poslovne partnere ili zaposlene, kojim podižete rejting same firme, učvršćujete poslovne veze, pospešujete prodaju ili ukazujete na Vašu prisutnost na tržištu.

Naša briga je prezentovanje Vaše firme ili proizvoda kroz promotivni materijal. Imamo najpotpuniju ponudu promotivnog materijala na tržištu, od sitne galanterije do VIP poklona, za sve starosne dobi, za oba pola, za različite namene, u širokom cenovnom opsegu. U ponudi je veliki broj artikala iz programa sopstvenog uvoza iz Evrope i Azije, programa distribucije, i organizovne proizvodnje.

Mapa