PODRUM BISER - Rakija Zlatna Biserka

PODRUM BISER - Rakija Zlatna Biserka
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Iva Andrića 1
  31230 Arilje
  Srbija
 • Telefon: +381 63 654 707
 • Pošalji e-mail

zlatna-biserka-pogon

 

Rakija Zlatna Biserka se proizvodi u podrumu Biser, u Milićevom Selu, na pola puta Požega – Arilje, u, na prvi pogled, pogonu skromne spoljašnjosti, gde se već 30 godina prepliću tradicionalno i moderno.

 

 

Rakija se peče na tradicionalni način, koji je i zaslužan za autentičnost ukusa, u kombinaciji sa tehnologijom i recepturom vrhunskih stručnjaka, koji doprinose kvalitetu i prepoznatljivosti. Za njenu pitkost i prepoznatljiv ukus dodatno je zaslužan proces odvajanja koštice iz pažljivo biranih i odabranih sorti šljive, a zatim od 8 do 10 godina dugo odležavanje. Proces proizvodnje i odležavanja rakije Zlatna Biserka stalno nadziru najeminentniji stručnjaci (profesori univerziteta) za proizvodnju i sajamsko ocenjivanje jakih alkoholnih pića.

 

 

Porodica koja je osnivač ove proizvodnje je osnovala jednu od prvih privatnih firmi u Arilju, kada su se bavili preradom metala. Iskustvo i znanje koji su rezultat dugogodišnjeg poslovanja u ovoj grani rezultirani su proizvodnjom inovativnih mašina za preradu voća.

 

Podrum Biser

kazani-za-pecenje-rakije

Rakija Zlatna Biserka se proizvodi u podrumu Biser, u Milićevom Selu, čije su podneblje i klima Božji dar za proizvodnju šljive i šljivovice. Dostupna je širom Srbije, ali je pronašla svoj put i van nacionalnih granica.

kace-za-odlezavanje-rakije

Izborom Zlatne Biserke, kao nacionalno prestižne šljivovice i ploda domaće proizvodnje, poklonjate poverenje rakiji koja je spoj bogatstva prirode, tradicionalne tehnologije, vrhunskog kvaliteta i prestižnog dizajna - proizvedena višegodišnjim zajedničkim trudom vrednih poslenika porodičnog agrobiznisa i eminentnih stručnjaka iz oblasti tehnologije jakih alkoholnih pića.

Pored osnove proizvodnje koju čini rakija od šljive, podrum Biser proizvodi i prodaje rakiju od dunje, kajsije i kruške.


Nagrade

zlatna-biserka-nagrade

Od svoje prve pojave na tržištu 2001. godine, osvojila je preko 70 medalja i priznanja između ostalog u Novom Sadu, Koštunićima, Užicu, Beogradu. Pored toga, od Instituta u Frankfurtu na Majni dobili smo sertifikat, ali i priznanje da bolje rakije sa prostora bivše SFRJ nije bilo od 1945. godine. 

U Kanadi, gde jedino obavljaju ispitivanja prisustva teških metala, nisu mogli da veruju da je količina štetnih materija četiri puta ispod dozvoljene, pa su nekoliko puta ponavljali analizu kako bi se uverili.

 

Zlatna Biserka 0,7 lux

zlatna-biserka-lux

Ekskluzivna flaša zaštićenog i prepoznatljivog oblika sa odgovarajućim stalno upotrebljivim zatvaračem, koju je po specijalnoj porudžbini za rakiju Zlatna Biserka proizveo renomirani italijanski proizvođač staklene ambalaže. Upakovana je u prestižno dizajniranu kutiju i odgovarajuću papirnu kesu sa dvojezičnim tekstom - na srpskom i engleskom jeziku, pratećim prospektom o proizvodnji i karakteristikama Zlatne Biserke. 

 

Zlatna Biserka sa listićima zlata

zlatna-biserka-sa-listicima-zlata

Zlatnka Biserka je vrhunska rakija od šljive stara 10 godina koja sadrži i jestive listiće 22k zlata.

 

Zlatna Biserka 1l

zlatna-biserka-1l

Pored ekskluzivne ambalaže po kojoj je prepoznatljiva rakija Zlatna Biserka, u najvećem obimu se možete susresti sa komercijalnom ambalažom od 1l koja je namenjena za širu upotrebu. Klasična flaša u kombinaciji sa propratnom biorazgradivom kesom, idealna je za sve prilike okružene prijateljima, najbližima i nazdravljanjem.

 

Zlatna Biserka 0,7l

zlatna-biserka-0.7l

Rakija Zlatna Biserka 0,7l predstavlja manju komercijalnu verziju, koja je dozirana u jednostavnu ambalažu koju prati biorazgradiva kesa. Svojom zapreminom je pogodna za lakše korišćenje, transport i skladištenje.

 

Zlatna Biserka mini

zlatna-biserka-unuce

Zlatna Biserka mini je umanjena verzija lux izdanja, koja dolazi u plastičnoj ambalaži od 0,05 l upakovana u kutijicu sa prorezom kroz koji se vidi šta se u njoj krije. Pošto je napravljena od plastike, praktična je za transport, a pored toga mehanizam čepa Vam omogućava da pri svakom zatvaranju to bude kao da je fabrički.

 

Voćne rakije Biserka

vocne-rakije-biser

Podrum Biserka takođe proizvodi i voćne rakije Biserka, a u ponudi su: 

 • Rakija od kajsije,
 • Rakija od dunje,
 • Rakija od kruške viljamovke.

Voćne rakije Biserka se nalaze u staklenim flašama zapremine 0,7 litara sa propratnom biorazgradivom kesom, čiji su delovi pakovanja komlementarni - odnoso sadržaj etikete sa flaše ćete naći i na kesi.

 

Gde poručiti

zlatna-biserka

Rakije Zlatna Biserka i voćne rakije Biserka možete poručiti direktno od proizvođača. Za više informacija pozovite na broj telefona +381 63 654 707.

U Vaše zdravlje i zdravlje Vaših prijatelja.

 

Mapa