PODRUM WINEART

PODRUM WINEART
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Vinoteka i vinarija u Beogradu

Wine Art je osnovan 27.09.2007 godine u Beogradu. Glavna delatnost je uvoz i distribucija vina. Cilj je da pokrijemo asortiman sa najkvalitetnijim vinima iz glavnih vinskih regija u svetu i iz Srbije.

Naš portfolio sačinjavaju 4 vinarije iz Italije, 2 vinarije iz Australije i 1 vinarija iz Srbije. Firma WineArt je zvanični distributer vina u Srbiji, od svih 7 navedenih vinarija. Wine Art nudi domaćem tržištu preko 30 različitih etiketa vina. I mi ne stajemo tu, naša potraga za dobrim vinima se nastavlja…

Podrum Wine Art Beograd vinarija, uvoz i distribucija vina iz Srbije i glavnih vinskih regija u svetu

Podrum Wineart je lociran u samom srcu Beograda, na uglu Višnjićeve i Jevremove ulice. Ovaj lokal pleni svojom lepotom i predstavlja autentičan spoj modernog i rustičnog,a sve u cilju što prijatnijeg i kvalitetnijeg uživanja u vinima iz celoga sveta.

Podrum Wine Art Beograd vinarija

U sklopu Podruma, nalaze se wine shop i wine bar, sa identičnom ponudom vina ali sa različitim cenama i iznenađenjima. Nudimo vam intrigantan izbor od preko 160 različitih etiketa vina, iz regiona i ostatka sveta, po konkurentnim cenama.

Podrum Wine Art Beograd vinarija, uvoz i distribucija vina iz Srbije i glavnih vinskih regija u svetu

Sačekaće vas edukovano i ljubazno osoblje, koje će vam ponuditi mogućnost da probate preko 50 različitih vina, pre nego se odlučite koje da kupite ili poručite.Ukoliko i posle probe imate nedoumice, naš sommelier je tu da vas posavetuje.

Podrum Wineart radi 7 dana u nedelji za vas. Ukoliko kupujete vino za kućne proslave, postoji mogućnost dostave na željenu adresu ( preko 12 boca ). Ako vino želite da poklonite, može biti upakovano u elegantne kese, poklon pakovanja, hand-made drvene kutije ili sanduke za vina. Pružamo vam mogućnost plaćanja gotovinom, karticom ili preko računa firme.

Smak Trio Doo Podrum Wine Art Beograd vinarija, prodaja vina

Ako želite da provedete sjajno veče sa prijateljima kod nas, savetujemo vam da nas kontaktirate na broj telefona +381 11 2625 237 i napravite svoju rezervaciju.

Wine bar će vas prijatno iznenaditi sa odličnom selekcijom raznih delikatesa koji se slažu sa vinima iz naše vinske karte. Podrum Wineart – vinska oaza u centru grada !

Smak Trio Doo Podrum Wine Art Beograd vinarija, prodaja vina

Posetite nas, probajte, posavetujte se i napravite najbolji vinski izbor ! Očekujemo vas !

Mapa