TRIBULUS HERBA

TRIBULUS HERBA
4.33 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Dragoljuba Milenkovića 28
  18300 Pirot
  Srbija
 • Telefon: +381 63 7063 773
 • Mobilni: +381 60 331 2600
 • Mobilni: +381 64 942 92 91
 • Pošalji e-mail

Prirodni preparati na bazi lekovitog bilja

Firma Tribulus Herba se bavi proizvodnjom biljnih preparata od lekovitog bilja sa Stare Planine. 

pejzaz_stara_planina

Prirodne preparate na bazi staroplaninskog lekovitog bilja možete naručiti putem meila i telefona. Isporuka brzom poštom na kućnu adresu.

Tribulus Delta

Tribulus Delta je prirodni preparat na bazi lekovitog bilja sa Stare planine. U osnovi je vodeni rastvor koji sadrži lekovito bilje: Babin zub (Tribulus terrestris), koren maslačka (Taraxacum officinale) i koren zečjeg trna (Ononidis radix).  

biljni_preparat_tribulus_delta

Biljni preparat za bubrege

Tribulus Delta je biljni preparat za bubrege od lekovitog bilja sa Stare planine. Koristi se za smanjenje mokraćne kiseline, uree i kreatinina, za normalan rad bubrega.

Kada su u pitanju manja odstupanja od normalnih vrednosti, Tribulus Delta vraća nivo kreatinina i uree na normalu. Kod većih odstupanja, snižava vrednosti i stavlja ih pod kontrolu. 

Zahvaljujući svom sastavu čisti krvne sudove, deluje antibakteijski, otapa kamen u bubregu na bazi kalcijuma i dovodi do bezbolnog izbacivanja. 

Tribulus Delta ne uklanja ciste na bubrezima, ali ih stavlja pod kontrolu i ograničava njihovo napredovanje.

Biljni preparat za holesterol i trigliceride

Ukoliko imate visok holesterol i trigliceride, koristite biljni preparat Tribulus Delta. Ovaj biljni preparat skida naslage masnoće i reguliše nivo holesterola i triglicerida u krvi. 

Najvažniji sastojak biljke Babin zub (Tribulus Terrestris), furostanolovi saponini, čine ovaj biljni preparat efikasnim u čišćenju krvnih sudova od naslaga masnoća i kalcifikata.

Biljni preparat za potenciju

S obzirom da kineska tradicionalna medicina, kao i indijska ajurvedska medicina od davnina koristi Babin zub (Tribulus terrestris) kao afrodizijak, Tribulus Delta je i biljni preparat za potenciju i povećanje libida i seksualne želje kod osoba oba pola.

Biljni preparat za menopauzu

Tribulus Delta se takođe pokazao kao veoma efikasan biljni preparat za menpauzu, jer kod žena harmonizuje hormonalni sistem i podstiče lučenje estrogena. Uspešno se koristi u menopauzi za normalizovanje neredovnih ciklusa i ublažavanje valunga. 

Biljni preparat za giht

S obzirom da blagotvorno utiče na smanjenje mokraćne kiseline ovaj biljni preparat ublažuje simptome gihta. Važno je napomenuti, da je za uklanjanje simptoma gihta i smanjenja mokraćne kiseline, uz korišćenje Tribulus Delte, obavezno i pridržavanje određenog dijetetskog režima.

Biljni preparat za jetru

Kada je u pitanju masna jetra, biljni preparat Tribulus Delta se pokazao kao izuzetno efikasan, jer normalizuje razmenu masti, čisti jetru i slezinu, ubrzava cirkulaciju i podstiče obnavljanje jetre.

Sinavid

Sinavid je nazalni sprej za sinuzitis i rinitis, upalu i drenažu sinusa. U njegovom sastavu su: divlji krastavac (Ecballium elaterium), glycerolum, etil-alkohol, destilovana voda. 

Ukoliko osećate pritisak i napetost u predelu nosa i čela, kao i peckanje i suzenje očije, neobjašnjive glavobolje, stalno vlažan nos sa ili bez iscedka, sve ukazuje da patite od posledica upale sinusa, tj. zadržavanja manjih količina sluzi u sinusnim šupljinama. 

sinavid_nazalni_sprej_za_upalu_i_drenazu_sinusa

Sprej na biljnoj bazi, Sinavid, uspešno čisti i drenira sinuse i otklanja ove neugodne simptome.

Prirodni lek za sinuse

Sinavid je najbolji prirodni lek za sinuse na bazi divljeg krastavca. Podstiče čišćenje sekreta iz nosa i sinusnih šupljina. Olakšava disanje i uklanja sve tegobe upale sinusa. 

Ovaj prirodni lek za sinuse možete koristi za akutnu i hroničnu upalu sinusa, sinusitis, rinitis i rinosinusitis. 
 
Divlji krastavac se od davnina koristi za lečenje upale sinusa i nosne šupljine, a dodatak glicerina održava i vlaži sluzokožu nosa.

sinavid sprej za nos

Prilikom upotrebe, Sinavid može izazvati peckanje i nadržaj za kijanje. Osobe koje su oštetile sluzokožu nosa mogu osetiti bol. Kada počnete da koristite ovaj prirodni lek za sinuse, možete osetiti glavobolju, koja prolazi kad otpočne ceđenje sekreta iz sinusnih šupljina.

Mapa