HERBA SVET

HERBA SVET
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

Prirodni lekoviti preparati na biljnoj bazi

Pre skoro dvadeset godina smo imali san o liniji kvalitetnih dijetetskih dodataka ishrani na bazi lekovitog bilja. Vremenom smo prerasli u moderno preduzeće sa preko 20 zaposlenih stručnjaka i spoljnih saradnika iz oblasti farmacije i fitoterapije. 

Naš program obuhvata raznovrsne proizvode za očuvanje zdravlja i prevenciju mnogih bolesti prvenstveno kod žena ali i kod muške populacije. Dobitnici smo mnogobrojnih priznanja i nagrada sto je našim kupcima ujedno i garancija kvaliteta svih naših receptura. 

 

OJAČAJTE SVOJE ZDRAVLJE – UZ POMOĆ LEKOVITOG BILJA

 

HERBA SVET je mesto za istinske zaljubljenike u lekovito bilje, koji su fakultetski obrazovani farmaceuti, tehnolozi i biolozi. HERBA SVET smo stvorili iz vere u prirodne esencije, posvećenosti i ljubavi prema lekovitim biljkama i zdravom životu.

 

HERBA SVET PROIZVODI

FEMISAN A

Prirodno rešenje za menstrualne tegobe

Herba svet Femisan A Prirodno rešenje za menstrualne tegobe

Femisan A je prirodna formula namenjena ženskoj populaciji. Odabrano lekovito bilje na prirodan način reguliše menstrualni ciklus i hormonski disbalans. Može se koristiti u prevenciji pojave cista i upala uro-genitalnog trakta. Pozitivno utiče na plodnost i očuvanje zdravlja žena u periodu od puberteta do menopauze.

 

FEMISAN A PLUS MACA KAPSULE

Prirodna formula za žene

FEMISAN A plus Maca kapsule doprinose normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNK i proteina, a imaju i ulogu u procesu deobe ćelija. Takođe doprinose regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa, kao i smanjenju menstrualnih nelagodnosti. 

 

FEMISAN B

Za vašu sigurnost u menopauzi

Herba svet Femisan B Za vašu sigurnost u menopauzi

Femisan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi. Femisan B preventivno deluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

 

NEFROVIT

Revitalizujte svoje bubrege i prostatu

Nefrovit je prirodna formula namenjena revitalizaciji i očuvanju zdravlja bubrega, mokraćnih organa i prostate. Ovaj proizvod ima diuretičko dejstvo i direktno utiče na pravilnu preraspodelu tečnosti u organizmu. 

 

ALFA AKTIV

Biljni afrodizijak za odrasle muškarce

Herba svet Alfa Aktiv Biljni afrodizijak za odrasle muškarce

Alfa aktiv je dodatak ishrani na biljnoj bazi uz dodatke aminokiselina. 

Najviše se koristi za povećanje seksualne želje kao afrodizijak, za poboljšanje i održavanje dobrog mentalnog i psihičkog stanja i kod depresije.

 

OPTIMA FORMA

Borac protiv fizičke i mentalne iscrpljenosti

OPTIMA FORMA je prirodna formula za borbu protiv mentalne i fizičke iscrpljenosti. Ona je vaš glavni saveznik u borbi protiv stresa i depresije. Ovaj proizvod će vam noću pružiti miran i lak san, a tokom dana ćete imati odličnu koncentraciju i pamćenje.

 

LEOCARDIN

Hrani Vaše srce

LEOCARDIN su potpuno prirodne kapi koje hrane i jačaju Vaše srce. On je tu da Vam se nađe posle infarkta, nakon iscrpljujućih bolesti i virusnih infekcija koje slabe Vaš srčani mišić. Na prirodan način dovodi u ravnotežu krvni pritisak tako što obara povišeni, a podiže snižen krvni pritisak.

 

HIPOPROSTAT

Čuvar zdravlja Vaše prostate

HIPOPROSTAT je prirodna formulacija namenjena muškoj populaciji. 
Upotrebom ovog preparata povećava se vitalnost prostate, smanjuje se učestalost mokrenja, eliminiše otežano mokrenje i čuva zdravlje bubrega, bešike i mokraćnih kanala.

 

EQUIGAL

Prirodno rešenje za čišćenje organizma

Herba svet Equigal Prirodno rešenje za čišćenje organizma

Equigal je prirodna formula namenjena ljudima sa problemom prekomerne težine. Odličan je saveznik pri ukljanjanju celulita i kod prolećnih i jesenjih tretmana čišćenja organizma. Ovaj proizvod olakšava varenje, eliminiše opstipaciju (zatvor) i odstranjuje gasove.

 

DEVI MELEM ZA PETE

Idealna biljna formula za negu hrapave i ispucale kože peta. 
Melem sadrži i eterična ulja čajevca, žalfije i karanfilića koja su sjajna prevencija i pomoć u lečenju gljivičnih infekcija i neugodnih mirisa nogu. 

Redovnom upotrebom melema koža postaje meka i glatka.

 

DEVI MELEM PROTIV STRIJA 

Delotvorna biljna formula koja pospešuje elastičnost kože, sprečava nastanak i ublažava postojeće strije. 

Devi melem protiv strija izdašno vlaži kožu, na površini kože stvara polupropusni sloj koji sprečava gubitak vlažnosti, povećava elastičnost kože, što smanjuje mogućnost nastanka strija u trudnoći i pospešuje obnavljanje oštećenog tkiva i boju već postojećih strija približava prirodnoj boji kože.

 

DEVI GEL ZA GRUDI

Prirodna biljna formula bogata sastojcima za povećanje volumena i tonusa grudi. 

Redovnom upotrebom DEVI GELA ZA GRUDI već nakon 2 meseca grudi postaju veće i čvršće, dok prisustvo dragocenih ulja neguje i čini kožu baršunastom.

 

DEVI MELEM ZA REGENERACIJU KOŽE

Baza ovog melema je pčelinji vosak koji je jedinstven u lečenju rana i kožnih problema, vlaži kožu, hrani je, ima omekšavajući i protivupalni efekat, a sjajna je prirodna zaštita od uticaja sunca i vetra.

 

DEVI MELEM ZA VIRUSNE BRADAVICE 

Herba svet Devi melem za virusne bradavice

HERBA SVET vam nudi prirodno rešenje u vidu DEVI MELEM ZA VIRUSNE BRADAVICE bogatog eteričnim uljima čajevca, divljeg origana i ravensara kao jednog od najpotentnijih antivirusnih ulja, koji deluju na sam uzrok problema.

Rešite se bradavica bezbolno i trajno već za par nedelja.

 

BEBE STAR

Za aktivan dan i miran san vaše bebe

Herba svet Bebe Star Za aktivan dan i miran san vaše bebe

BEBE STAR krema zbog prisustva lanolina koji ima protektivnu ulogu, stvara zaštitni film i sprečava iritaciju usled prisustva urina i fecesa, deluje antibakterijski i štiti kožu od isušivanja. 

 

DISAN

Štiti disajne organe i jača imunitet organizma

DISAN - bioeliksir za pusače, pokriva sve kritične tačke kod pušača, počevši od disajnih puteva i kardiovaskularnog sistema, pa sve do detoksikacije organizma i jačanja imuniteta. Svojim sastavom je eliksir u pravom smislu reči – povoljno deluje nezavisno od toga da li je neko pušač ili samo želi da poboljša cirkulaciju, očisti organizam i ojača imunitet.

 

NAŠE PROIZVODE POTRAŽITE U SVIM BOLJE SNABDEVENIM APOTEKAMA ŠIROM SRBIJE, CRNE GORE, KOSOVA, MAKEDONIJE, HRVATSKE I BIH!

Mapa