VAV ENOMATI

VAV ENOMATI
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

 

 

 

Vino na čašu, enomati, ugostiteljska oprema, oprema za hotele

Vav enomati Lazarevac

 

Vin au verre

 

Od trenutka kada otvorite flašu vina u nju ulazi kiseonik koji menja ukus boju i aromu vina. VAV enomati su napravljeni da reše problem bezukusnog i ustajalog vina kod kuće, u restoranima, barovima, hotelima, kafićima i klubovima. VAV tehnikom pomažemo Vam da sačuvate svežinu i originalan ukus vina. 

U slučaju VAV enomata ne morate da bacate otvorenu flašu vina zato što jezbog mešavine sa kiseonikom promenila svoj ukus. Naši enomati mogu istovremeno da služe i čuvaju od jedne do osam flaša vina u zavisnosti od modela za koji se odlučite. 

Ako posedujete proizvodnju vina, ponudite svojim kupcima i VAV enomate kao najbolju zaštitu kvaliteta vina. Ovaj način prodaje Vaših proizvoda predstavlja dobit i za Vas koji prodajete i za kupce zato što će svežina vina biti 100% sačuvana. 

VAV enomati funkcionišu tako što nakon se flaša vina otvori i postavi u enomat u nju VAV pušta inertni gas argon koji sprečava da vino dolazi u dodir sa kiseonikom. Nakon što preko točilica naspete vino u čašu, VAV enomat pomoću argona nastavlja sa konzervacijom vina. 

Trenutno su u ponudi VAV enomati sa jednom, dve, četiri, šest i osam flaša.

 

 

VAV enomati sa jednom, dve, četiri, šest i osam flaša

Mapa