BEOHRAM DOO

BEOHRAM DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Šavnička 2a
  11030 Beograd Čukarica,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 2363 320
 • Mobilni: +381 63 1035 980
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 08:00 - 18:00
  Utorak 08:00 - 18:00
  Sreda 08:00 - 18:00
  Četvrtak 08:00 - 18:00
  Petak 08:00 - 18:00
  Subota 08:00 - 16:00

Proizvodnja pvc i alu stolarije

Beohram je jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se više od 10 godina bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti pvc i alu stolarije.

pvc_stolarija

Do sada poverenje nam je ukazalo više od 60.000 domova, u čije živote smo utkani kroz proizvode koje plasiramo. Ponosni smo što zajedno sa budućim generacijama, koje nasleđuju naše proizvode, činimo životne tenutke naših klijenata dugovečnim.

 

Najbolji PVC profili

Koristimo samo najbolje profile i sarađujemo sa kompanijom Gealan koja je renomirani svetski lider u proizvodnji PVC profila, vodećom svetskom kompanijom Gretsch-Unitas proizvođača kompletnih sistema okova za prozore i vrata, automatskih sistema ulaznih vrata, te sisitema za upravljanje objektima.

Takođe sarađujemo i sa kompanijom Teraplast koja proizvodi PVC profile, kompanijom Hoppe koja je svetski lider iz oblasti proizvodnje i distribucije ručica za prozore i vrata, kao i kompanijom Klaes koja je svetski lider u oblasti inovativnih softverskih rešenja vezanih za izradu prozora, vrata i fasada. 

 

Alu ili PVC stolarija

Osim cene i izbora proizvođača, najčešće pitanje koje postavljate prilikom kupovine nove stolarije je: Šta je bolje Alu ili PVC stolarija?

PVC stolarija je izrađena od mekšeg i fleksibilnijeg materijala zbog čega se lakše ugrađuje i održava, a zadržava više toplote od alu stolarije, čiji su profili tanji, čvršći i otporni na vatru, zemljotres i velike temperaturne razlike, a sporije stare u odnosu na PVC stolariju.


PVC prozori

PVC prozori koje proizvodi kompanija Beohram su dugovečni, sigurni, jednostavni za održavanje i pružaju dobru toplotnu i zvučnu izolaciju. Beohram nudi fleksibilnost pri izboru boja i oblika PVC prozora. U ponudi su:

 • PVC prozori Beothermo
 • PVC prozori Beothermo A+
 • PVC prozori Beothermo Premium
 • PVC prozori u boji Acrycolor
 • PVC prozori u boji Drvodekor

pvc_prozori

PVC prozori Beothermo su modernog dizajna, elegantno zaobljenih ivica sa sivom dihtung gumom i izrađeni su od šestokomornog profila firme Teraplast.

PVC prozori Beothermo A+ su izrađeni od petokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S8000 IQ, modernog dizajna, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta predstavljaju optimalan izbor pri odabiru stolarije.

PVC prozori Beothermo Premium su izrađeni od šetokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ, elegantnog dizajna i velikog spektra boja.

PVC prozori u boji Acrycolor se proizvodi od PVC profila vrhunskog kvaliteta u boji iz acrycolora koje već 30 godina proizvodi kompanija Gealan.

PVC prozori u boji Drvodekor imaju sve osobine modernog PVC prozora, a istovremeno stvaraju vizuelni doživljaj drveta.

 

PVC vrata

PVC vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna. Takođe mogu biti izrađena u kombinaciji sa fiksnim elementima u gornjoj zoni kao svetlarnici ili kao bočni elementi. PVC vrata mogu biti sa ravnim panelima, dekorativnim panelima, sva u staklu ili potpuno dizajnirana po želji kupca. Beohram nudi:

 • PVC vrata Beothermo
 • PVC vrata Beothermo A+
 • PVC vrata Beothermo Premium


PVC vrata Beothermo klasičnog su dizajna, sa osnovnom zaštitom od provale, u beloj boji, sa 3D šarkama i petozatvornom bravom.

PVC vrata Beothermo A+ se proizvode od šetokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S8000 IQ. Modernog dizajna, u beloj boji i drvodekoru, sa 3D šarkama i višezatvornom protivprovalnom bravom.

PVC vrata Beothermo Premium su izrađena od šetokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ, dizajnerski savršena, besprekorno funkcionalna i napredno sigurna, sa 3D šarkama i višezatvornim protivprovalnim okovom sa mehaničkim ili elektro zaključavanjem.


PVC paneli

U našem prodajnom asortimanu imamo razne vrste dekorativnih PVC panela koji mogu da zadovolje i najsložnije vizuelne zamisli današnje arhitekture.

PVC paneli mogu biti u beloj boji ili drvodekoru sa ispunom od poliuretana ili MDF-a.

 

Klizni i harmonika prozori i vrata

Klizni i harmonika prozori i vrata omogućuju više svetlosti i maksimalno iskorišćen prostor. Izrađeni su od PVC profila firme Gealan S9000 i S8000.

U našem prodajnom asortimanu imamo PSK, paralelno-klizne, podizno-klizne, kao i harmonika prozore i vrata, koji se mogu proizvoditi iz većeg broja krila i u različitim kombinacijama otvaranja.

klizni_i_harmonika_prozori_i_vrata

Klizni PVC prozori i vrata se rade u tri varijante:

 • Paralelni klizno-nagibni prozori i vrata - PSK
 • Paralelno-klizni prozori i vrata
 • Podizno-klizni prozori i vrata


Aluminijumski prozori

Aluminijumski prozori koje proizvodi nudi Beohram su vizuelno savršeni i ekonomski isplativi i predstavljaju odličan izbor za prave poznavaoce kvaliteta ALU stolarije i kvalitetnih prozora. U ponudi su:

 • Aluminijumski prozori Aludomum M+
 • Aluminijumski prozori Aludomum XL+

alu_prozori

Aluminijumski prozori Aludomum M+ predstavljaju najbolje rešenje za male i srednje konstrukcije. 

Aluminijumski prozori Aludomum XL+ mogu se koristi za bilo koje veličine konstrukcija. 

 

Aluminijumska vrata

Aluminijumska vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna i u raznim kombinacijama sa fiksnim elementima u gornjoj zoni kao svetlarnici ili kao bočni elementi. Aluminijumska vrata mogu biti sa ravnim panelima, dekorativnim panelima, sva u staklu ili izrađena prema dizajnu i željama kupca.

 

Aluminijumski paneli

Aluminijumski paneli mogu biti u svim RAL bojama kao i drvodekoru. U našem prodajnom asortimanu imamo razne vrste aluminijumskih dekorativnih panela koji mogu da zadovolje i najzahtevnije vizuelne zamisli današnjice.


Strukturalne fasade

Strukturalne fasade predstavljaju zahtevne arihtektonske konstrukcije koje se uglavnom  primenjuju na poslovnim objektima. Bez razlike koriste se za velike i male površine. 

Strukturalne fasade u ponudi kompanije Beohram sastoji se od aluminijumske konstrukcije ispunjene različitim materijalom, kao što su staklo, kompozitni paneli, keramika, ili drugo. Strukturalne fasade nude izuzetne statičke, termičke i zvučne karateristike.

 

PVC i Alu roletne

Beohram nudi široku paletu spoljnih i unutrašnjih roletni od aluminijumskog ili PVC zastora, sa svim vrstama pogona: na daljinski, prekidač, senzor, kurblu ili klasično podizanje.

PVC zastor je beloj i providno svetloplavojboji, a aluminijumski zastor u svim bojama.

 

Unutrašnje roletne

Unutrašnje roletne se izrađuju od aluminijumskog ili PVC zastora. U ponudi su:

 • Unutrašnje roletne sa PVC kutijom
 • Unutrašnje roletne aluminijumskom kutijom
 • Unutrašnje roletne sa podfasadnom kutijom

 

Spoljne roletne

Spoljne roletne se izrađuju od aluminijumskog ili PVC zastora. U ponudi su:

 • Spoljne roletne sa zaobljenom kutijom od profilisanog aluminijuma
 • Spoljne roletne sa petougaonom kutijom od Al lima

 

Komarnici

Komarnici su dodatak prozorima koji predstavlja odličnu zaštitu od muva, komaraca i drugih insekata.

komarnici

Beohram proizvodi različite varijante komarnika od različitih materijala. U ponudi su:

 • Rolo komarnici
 • Fiksni komarnici
 • Američki komarnici
 • Plisirani komarnici


Podprozorske daske

Podprozorske daske spadaju u dodatnu opremu za PVC prozore, a beohram u svom asortimanu nudi dve vrste podprozorski daski u različitim bojama i dimenzijama.

 • Spoljnje podrozorske daske od pocinkovanog aluminijuma 
 • Unutrašnje podprozorske daske od PVC-a 

 

Termo stakla

Pored proizvodnje za sopstvene potrebe, Beohram uslužno izrađuje termo stakla za svoje klijente: razne tipove stakla, razne debljine stakla, razne širine vazdušnih komora između stakala.

U prodajnom asortimanu beohram nudi i stakla renomiranih svetskih proizvođača kao što su Guardian ili AGF:

 • Float stakla
 • E-low stakla
 • Solar stakla
 • Sigurnosna stakla (kaljena i laminirana)
 • Dekorativna stakla


Drvena sobna vrata

U svom prodajnom asortimanu Beohram nudi drvena sobna vrata vrhunskog kvaliteta od renomiranih proizvođača poput: Krono-Span, Vettel, Puricelli, AGB, Kleberit, Jowatherm.

Drvena sobna vrata se proizvode u dve varijante: sa melaminskom folijom (Vettel) i CPL folijom (Puricelli) sa jako izraženom godnom strukturom.

Pored osnovne varijante moguća je izrada sobnih vrata sa nadsvetlom, prorezom za staklo i kliznih vrata.

 

Krovni prozori

Krovni prozori kompanije Beohram su proizvedeni sa nemačkim partnerom Roto koji na na svetskom tržištu posluje 75 godina i ima 500 miliona prodatih prozora. 

krovni_prozori

Krovni prozori Designo R4 Swing su swing krovni prozor sa višestrukim mogućnostima primene, sa srednjom osom rotacije na koji opciono može da montira termoizalacioni blok, što za 15% dodatno poboljšava termoizolaciju.


Kontakt

Beohram Beograd

Sedište kompanije

Šavnička 2a, Beograd - Žarkovo
Tel: +381 11 2363 320
Mob: +381 63 1035 980

Proizvodnja

Svete Milutinovića 138, Beograd - Železnik
Tel: +381 11 4043 990
Fax: +381 11 4043 991

Borska 41/i, Miljakovac - Kanarevo brdo
Tel: +381 11 3515 704
Mob: +381 62 1102 020

Beohram Zemun

Vojni put 2, Zemun 
Tel: +381 11 2612 580
Mob: +381 63 424 822

Beohram Topola

Bulevar Vožda Karađorđa 43, Topola
Tel: +381 34 812 938
Mob: +381 63 423 090

Beohram Pančevo

Svetog Save 20-22, Pančevo
Tel: +381 13 420 758
Mob: +381 63 328 032

Mapa