KUM KOMERC

KUM KOMERC
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

 

 

 

 

Pvc i alu stolarija

Firma Kum Komerc osnovana je 2003. godine u Stepojevcu i bavi se prodajom i distribucijom PVC i ALU stolarije od najkvalitetnijih svetski poznatih profila i okova.

Kum Komerc plasira PVC i ALU stolariju kroz svoje veleprodajne i maloprodajne objekte kao i putem svoje distributivne mreže.

U ponudi Kum Komerc-a su profili Bergman, Schuco, Kommerling, Trocal, Alumil, Aluminco.

PVC Stolarija

Ponuda firme Kum Komerc definisana je kvalitetom i uštedom energije i novca, i otporna je na sve atmosferske i vremenske uslove. U ponudi je PVC stolarija Bergman, Inoutic (petokomorni i šestokomorni profili).

pvc_stolarija_bergman_prodaja_i_ugradnja_kum_komerc

PVC  stolarija od  5-komornih Bergman profila je izrađena po najvišim svetskim standardima. Koristi HITS 822 toplo pocinkovani, duplo valovit čelik 1.4mm, prema klasi TSE EN 10142 po DIN standardima u profilisanju FEP 02OG. Obezbeđuje duži vek trajanja, zadržavajući postojanost kvaliteta i  visoku otpornost na spoljašnje opterećenje.

pvc_stolarija_inoutic_profili_elite4_prodaja_kum_komerc

PVC prozori izrađeni od nemačkog profila Inoutic, nude široku paletu prednosti, ne samo kad je u pitanju energetska efikasnost, već i moderni arhitektonski zahtevi. Posebno dizajnirani, radijusi profila omogućavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rešenje zaptivanja između štoka i krila prozora, izvedeno sa dva AD gumena dihtunga, i na krilu i na štoku. Otvori za provetravanje unutrašnjosti prozora i odvod kondezovane vode se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija. Kvalitetna metalna ojačanja, postavljena u unutrašnjosti plastičnih profila, garantuju čvrstinu, stabilnost i dugotrajnost Inoutic – ovih prozora.

Aluminijumska stolarija

U ponudi Kum Komerca je izuzeto kvalitetna aluminijumska stolarija izrađena od profila Alumil M11000 i  Aluminco AL 450.

aluminijumska_stolarija_alumil_m11000_alutherm_plus3_prodaja_kum_komerc

Širina osnovnog krila aluminijumske stolarije Alumil M11000 je 70mm, zaptivanje je pomoću tri EPDM zaptivke. Ovaj tip stolarije pruža veliki broj različitih rješenja, sa mogućnošću upotrebe profila različitog estetskog dizajna, kao i ugradnju otklopno-nagibnog okova. Ovi profili su namenjeni za sve dimenzije vrata, a pogodni su za i za komercijalne i za privatne objekte, i pružaju odličnu zvučnu izolaciju (do 52dB).

aluminijumska_stolarija_aluminco_al_450_prodaja_kum_komerc

Termalni izolacioni sistem Aluminco al 450 je izolacioni sistem visokih performansi, pogodan je za zahtevne konstrukcije. Nudi apsolutnu sigurnost upotrebom višestrukih brava. Sadrži zaptivke zavesa koji sprečavaju prenos vlage u unutrašnji deo zastakljenog dela ramova.

Sobna vrata

Kum Komerc u svojoj ponudi ima sobna vrata Kraftmaster (Craffmaster), izrađenih od materijala koji poseduje veliku tvrdoću i izuzetno je otporan na vlagu.

sobna_vrata_kraftmaster_prodaja_kum_komerc

Površina ovog materijala imitira teksturu drveta, farbanog poliuretanskim bojama po želji klijenta i odabirom nijanse iz ral karte, sa završnom obradom “sjaj” ili “mat”.

Sigurnosna vrata

Kum Komerc u svojoj ponudi ima sigurnosna vrata I i II klase u beloj i mahagoni boji, sa različitim brojem Quantum brava i 11 šipova.

sigurnosna_vrata_3_liner_white_2_lock2_prodaja_kum_komerc

Garancija za sigurnosna vrata je 26 meseci. U ponudi su:

 • Sigurnosna vrata 3-Liner white 2 locks
 • Sigurnosna vrata 3-Liner mahagony 2 locks
 • Sigurnosna vrata 3-Liner mahagony
 • Sigurnosna vrata Baroco mahagony
 • Sigurnosna vrata Tento white
 • Sigurnosna vrata Tento mahagony

Garažna vrata

Kum Komerc nudi izradu i montažu za garažna vrata prema vašim merama i vašem zahtevu, kratak rok isporuke i ugradnje. Garažna vrata su izrađena od kvalitetnih nerđajućih čeličnih panela italijanskog proizvođača IPC. U ponudi se nalaze dva tipa panela: linijski paneli i paneli sa pravougaonim ornamentima. Debljina panela je 40mm, a debljina lima na panelima je 0,55mm, a po krajevima ojačani limom debljine 1,2mm.

garazna_vrata_prodaja_kum_komerc

Visina panela je 500mm i 610mm a ispunjeni su poliuretanom debljine 40mm što garažnim vratima daje termo i zvučnu izolaciju. Paneli za garažna vrata se uzdižu vertikalno, a zatim se od krajnje gornje tačke slažu paralelno sa plafonom ili kosinom zida. Za pravilno funkcionisanje garažnih vrata koristi se hardver renomiranih proizvođača Hierros Costa – Španija i Flexy Force – Holandija. Daljinsko upravljanje za ova segmentna garažna vrata obezbeđuje se elektromehaničkim uređajem – motorom Lift Master – USA.

Krovni prozori

U ponudi Kum Komerc-a su krovni prozori Radial, koji pripadaju grupi prozora nove generacije, a njihova ugradnja je brza i laka bez obzira na vrstu krovne konstrukcije i vrstu krovnog pokrivača. Ram i krilo su izrađeni od visokokvalitetnog lamerilanog bezbojno impregnisanog drveta smreke. Spoljni delovi krovnog prozora su zaštićeni opšivkom od aluminijumskog lima, plastificiranog u tamno braon boji. Centralni okov je izrađen iz čeličnih segmenata spojenih zakovicama, što mu daje maksimalnu pouzdanost.

krovni_prozor_radial_prodaja_kum_komerc

Ovaj krovni prozor ima mogućnost rotiranja krila prozora za 180° a od 0 do 120° krilo prozora stoji u svakom položaju. Razdvajanje srednjeg segmenta od nosećih segmenata okova je brzo što omogućava brzo i lako skidanje krila prozora.

Kum Komerc nudi i mogućnost izrade krovnih prozora po meri. Garancija 5 godina.

Rehau prozori

Kod izgradnje namenskih objekata najbolje preduslove za primenu imaju Rehau prozori. Mnogobrojni oblici, boje i dizajnerska krila, otvaraju mnoštvo mogućnosti u kreiranju izgleda vase fasade. Ovaj ekonomičan prozorski sistem ima kosi falc na ramu za bolje slivanje vode i lakše održavanje, kao i dobra statička svojstva zbog ojačanja sa velikom sistemskom dubinom. U ponudi su okrugli, trougaoni prozori, kao i prozorska konstrukcija za kosine i sa prečkama. U ponudi su:

 • Rehau prozori Euro-Design 70
 • Rehau prozori Synego
 • Rehau prozori Geneo

Roletne

Roletne imaju funkciju zaštite od sunčeve svetlosti, kao i funkciju tolpotne izolacije. Kum Komerc nudi unutrašnje i spoljne roletne Borgman.

Unutrašnje roletne se ugrađuju sa ugradnjom same stolarije, a spoljne roletne se mogu ugraditi naknadno na već postojeću stolariju.

Roletne se sastoje od lamela od pvc-a ili aluminijuma punjenih poliuretanom. U ponudi je širok spektar boja i motiva u sklopu sa Vašim eksterijerom. Podizanje i spuštanje roletni može se vršiti ručno ili elektromotorom putem daljinskog upravljača.

Komarnici

Komarnci su neophodni za zaštitu od komaraca i ostalih insekata. Pored ugradnje roletni, Kum Komerc vam može ponuditi veoma kvalitete i efikasne komarnike različitih tipova. U ponudi su:

 • Rolo komarnik
 • Klizni komarnik
 • Fiksni komarnik

Venecijaneri

U ponudi Kum Komerca su kvalitetni, dekorativni venecijaneri u svim bojama, koji se lako montiraju i uklapaju u vaš enterijer. Cena po metru kvadratnom 1.800,00 dinara.

Prodajne lokacije

Kum Komerc Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 636a

Tel: +381 11 289 73 63

Mob: +381 69 030 62 73

Kum Komerc Vidikovac

Gocka 59b, Beograd - Vidikovac

Tel: +381 11 42 30 660

Mob:  +381 69 03 06 273

Kum Komerc Stepojevac

7. Oktobra 229 11564 Stepojevac

Tel: +381 11 814 0120

Mob: +381 69 030 62 72

Kum Komerc Lazarevac

Branislava Nušića 15, lokal 4

Severna magistrala, 11550 Lazarevac

Tel: +381 11 8140 120

Mob: +381 69 030 62 72

Kum Komerc Obrenovac

Obrenovački put 46, 11500 Obrenovac

Tel: +381 11 877 34 73

Mob: +381 69 030 62 73

Mapa