WINDOORA

WINDOORA
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Proizvodnja i ugradnja PVC stolarije

Windoora je firma za proizvodnju kvalitetne PVC stolarije. Od osnivanja insistiramo na kvalitetu svojih proizvoda i usluga pa smo se stoga potrudili da obezbedimo najkvalitetnije komponente renomiranih svetskih proizvođača i ugradimo ih u PVC prozore i vrata dostojnih vašeg doma ili radnog prostora.

Windoora Pančevo Proizvodnja i ugradnja pvc i građevinske stolarije

Posedujemo kapacitete i mogućnosti da izađemo u susret svakoj vašoj želji a profesionalnim odnosom prema poslu zagarantovano je poštovanje unapred dogovorenih termina isporuke i ugradnje.

 

PVC vrata

PVC Vrata, bilo da su ulazna, garažna ili balkonska zadovoljiće sve vaše prohteve u pogledu izolovanosti i bezbednosti prostora za koji ih koristite. Upotrebom kvalitetnih višekomornih profila, izolacionog stakla, i elastičnih zaptivnih guma dobićete vrhunsku zaštitu od svih atmosferskih uticaja.

pvc_vrata_windoora

  • Sigurnost petostepenog zatvaranja
  • Kvalitetna izolacija višekomornog profila
  • Paneli ispunjeni penom i ojačani obostrano panelom
  • Veliki izbor ukrasnih panela

 

PVC prozori

Iskustva u dosadašnjoj eksploataciji PVC prozora ukazuju da se kao najčešće rešenje pojavljuje prozor sa kombinovanim otvaranjem. Pored klasičnog otvaranja, prozor sa kombinovanim otvaranjem pruža i vertikalno otvaranje – kip. Na ovaj način možete provetriti prostoriju, napraviti manju razliku u temperaturi bez bojazni od padavina, neželjenih pogleda, u krajnjem slučaju i provalnika.

pvc_prozori_windoora

  • Robusna i čvrsta izrada obezbeđuje sigurnost i dug vek u eksploataciji
  • Lako rukovanje
  • Minimalno održavanje

 

Inoutic profili

PVC Vrata izrađena od INOUTIC profila obezbediće maksimalnu sigurnost i udobnost Vašeg doma. 

Dugogodišnje iskustvo i stalno unapređenje i inovacije ugrađeni su u INOUTIC profile.

Ekstrudirani iz čvrstog PVC-a nude izuzetan kvalitet i trajnost za prihvatljivu cenu. 

 

Siegenia okov

Iza SIEGENIA okova stoji 130 godina iskustva, usavršavanja i inovacija prozorskih i vratnih sistema.

S obzirom na stalnu potrebu krajnjih korisnika za otvaranjem i zatvaranjem pvc vrata i prozora okov je najvažnija komponenta. SIEGENIA okov je izrađen od vrhunskih materijala koji će pružiti dugovečnost stolariji. 

 

Dodatna oprema

venecijaneri_windoora

Roletne

Zaštitite se od letnje žege. Napravite sebi ugodjaj regulisanjem svetlosti u prostoriji u kojoj boravite Izolujte se od gradske vreve. Osetite se sigurnim i zaštićenim od neželjenih pogleda i provalnika. U ponudi imamo aluminijumske i pvc roletne u više dezena i boja.

Venecijaneri

Venecijaneri predstavljaju jednostavno rešenje kad imate potrebu da se zaštitite od sunca ili neželjenih pogleda. Jednostavnom upotrebom u trenutku možete pustiti svetlost ili zamračiti prostoriju u kojoj boravite.

Komarnici

Rešite problem komaraca na najelegantniji mogući način ugradnjom komarnika koje ćete po potrebi moći da postavite ili skinete na vaša vrata ili prozore. Izrađujemo ih u više varijanti kao fiksne (mrežica je fiksirana na ram od PVC-a koji se postavlja sa spoljašnje strane prozora) i rolo komarnike (mrežicu izvlačite poput roletne po potrebi).

 

Kontaktirajte nas

Kancelarija
Baba Višnjina 46, Beograd

Tel: +381 11 2439 430
Mob:+381 60 13 85 337

Proizvodnja
Svetozara Miletića 71, Pančevo
Tel: +381 13 331 664

Mapa