TALARIS DOO

TALARIS DOO
4.8 zvezdica od 5 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Savski nasip 9a
  11070 Beograd Novi Beograd,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 31 39 970
 • Telefon: +381 11 22 88 100
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme Trenutno otvoreno

  Ponedeljak 08:00 - 20:00
  Utorak 08:00 - 20:00
  Sreda 08:00 - 20:00
  Četvrtak 08:00 - 20:00
  Petak 08:00 - 20:00
  Subota 08:00 - 15:00

Proizvodnja sigurnosnih vrata

Preduzeće "Talaris" se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom sigurnosnih vrata (ulazna i sobna) i jedno je od vodećih na našim prostorima, tako da je za nas specijalnost prodaja, montaža i ugradnja istih. Iza naše firme stoji na hiljade zadovoljnih mušterija koji nam i sami svojom preporukom pomažu da i dalje napredujemo i širimo svoj proizvodno-prodajni program. Za klijente smo obezbedili da gotovo u svakom kraju grada imaju prodavnicu u kojoj se mogu odlučiti za najbolja sigurnosna vrata koja ispunjavaju svako njihovo očekivanje kako po pitanju cene tako i po pitanju funkcionalnosti, kvaliteta i dizajna.

sigurnosna_brava_talaris

SIGURNO, BEZBEDNO, KVALITETNO

Sigurnosna vrata Talaris Beograd - najveći izbor, povoljne cene, direktni uvoznici i proizvođači. Takođe iz naše ponude izdvajamo i sobna vrata, garažna vrata, protivpožarna vrata, pvc i alu stolarija, drvo-alu stolarijapvc prozori, aluminijumska stolarija, aluminijumski prozori i još mnogo toga. Sve ove proizvode možete naći u našim prodajnim salonima širom Beograda, po proizvođačkim cenama. Pored domaće proizvodnje, direktni smo uvoznici više proizvoda. Mnogi su nam poklonili poverenje jer razlika postoji. Pogledajte našu ponudu i sami se uverite u kvalitet. Prodaja vrata je naša primarna delatnost.

OBEZBEDITE STAN NA VREME JOŠ DANAS - NE ČEKAJTE SUTRA, MOŽE BITI KASNO

Profesionalno, kvalitetno, brzo i pouzdano. Pozovite nas i učinite vaše stanovanje bezbednijim! Izaberite Vaša sigurnosna vrata. Budimo partneri, sarađujmo. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i njihove karakteristike će Vaš dom učiniti sigurnijim i lepšim! Talaris sigurnosna vrata i pvc prozori za svakog! Prodaja pod povoljnim uslovima. Prodajemo vrata prilagođena najrazličitijim potrebama. Rešite problem za ulazna vrata i sigurnosne brave. Aluminijumski prozori ili pvc stolarija će vaš dom učiniti toplijim i energetski efikasnijim. Poklonite nam poverenje i mi ćemo vam obezbediti mirniji i zdraviji san.  

 

Sigurnosna vrata

Različite vrste modela i opreme, povoljne cene, odličan kvalitet. Sigurnosna vrata mogu biti sa jednom bravom ili sa dve brave, u više boja i dezena. Od vrata domaće proizvodnje izdvajamo model Feri kao najprodavaniji i najpovoljniji u odnosu cene i kvaliteta. Kao srednju klasu domaćih vrata nudimo model Klasik 40 sa više tačaka zaključavanja. Luks  model je Klasik 50 koji poseduje dve diht gume i čeličnu ploču protiv razbušivanja brave od 5mm.

sigurnosna_vrata_klasik_40_talarissigurnosna_vrata_klasik_50_boja_venge_sa_opsivkom_spoljna_strana_talarissigurnosna_vrata_model_feri_talarissigurnosna_vrata_klasik_40_talarissigurnosna_vrata_klasik_40_boja_mahagoni_sa_gornjom_bravom_talaris

Talaris sigurnosna vrata - uvek sa vama!

 

ZAŠTO ZAMENITI OBIČNA VRATA ZA SIGURNOSNA VRATA?

 • Prema podacima iz policije, provalnici u 87 % slučajeva izvršavaju provalu kroz ulazna vrata.
 • Prostori u kojima su ugrađena naša protivprovalna vrata ne predstavljaju predmet interesovanja "nepozvanih gostiju"!
 • Ugradnja protivprovalnih vrata je jednostavan i efikasan način da zaštitite svoj stan od provalnih krađa!
 • Većinu drvenih vrata je moguće obiti brzo i bez buke, dok je obijanje protivprovalnih vrata u uobičajenim uslovima praktično nemoguće!
 • Kod običnih ulaznih vrata su zaptivanje i zvučna izolacija često vrlo loši!

 sigurnosna_vrata_model_feri_1_talaris sigurnosna_vrata_talaris sigurnosna_vrata_svetla_sa_crnim_stokom_talaris sigurnosna_vrata_klasik_serija_50_talaris 

 

 

Sobna vrata

Sobna vrata se izrađuju od medijapana i mogu biti presvučena melaminskom folijom, farbana visokokvalitetnim poliuretanskim bojama ili furnirana i bajcovana po želji kupca.  

sobna_vrata_hrast_orah_GC5_talaris  sobna_vrata_ekskluziv_ svetli_sa_ crnim_ staklicimaV10sc_talaris  sobna_vrata_grafit_p1_talaris

Vrata se izrađuju kako u standardnim dimenzijama tako i u dimenzijama po želji kupca.

 sobna_vrata_v2_venge_talaris sobna_vrata_v7_cpl_tamni_talaris sobna_vrata_dodatak_ekskluziv_svetli_sa_sirokim_ravnim_pervajzom_talaris sobna_vrata_premijum_hrast_p1_talaris

Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvetlom, sa ostakljenjem.

 

 

PVC i alu stolarija

Treba istaći da je pvc stolarija vrlo otporna na razne atmosferske uticaje, hladnoću, vlagu, toplotu i drugo. Održavanje praktično i ne postoji (samo brisanje vlažnom krpom) za razliku od drvene i metalne stolarije koju treba šmirglati, farbati, zaštićivati i sl. Gledajući statička svojstava aluminijum je konstrukcijski materijal i kao takav pogodniji je za izradu prozora i vrata većih dimenzija od same drvene stolarije.

pvc_stolarija_trocal_76mm_6_talaris

Međutim kako metali dobro provode toplotu, odnosno loši su izolatori, aluminijumski prozori imaju lošija izolacijska svojstva. Međutim, uvođenjem aluminijumskog profila sa termo-prekidom, tzv. termo-mostom, poboljšane su njegove toplotne i zvučne izolacione karakteristike, ali još uvek ne tako dobro kao PVC profila.

 

 

Drvo-aluminijum stolarija

Drvo-aluminijum stolariju odlikuje zaštitni aluminijumski profil sa spoljne strane i drveni prozor sa unutrašnje strane. Drvo-alu stolarija spaja najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljne zaštite drveta.

drvo_aluminijum_eko_03  drvo_aluminijum stolarija_ulazna_vrata_2_talaris

 

 

Protivpožarna vrata

Protivpožarna vrata  imamo u ponudi kao jednokrilna i dvokrilna u više standardnih dimenzija, ali su takođe u ponudi i PP vrata vanstandardnih dimenzija koja se rade prema meri i želji kupca. U ponudi se nalaze i ostakljena protivpožarna vrata sa jednim ili više ostakljenja.

Talaris protivpožarna vrata

 

 

Garažna vrata

Garažna vrata Vam možemo ponuditi profesionalno i po veoma pristupačnim cenama. Izrada i montaža za garažna vrata prema vašim merama i zahtevu, u vrlo kratkom vremenskom roku.

Talaris garažna vrata

Segmentna garažna vrata su izrađena od nerđajućih čeličnih italijanskih panela ''Motehno'', plastificirana u beloj i silver boji. U ponudi su dva tipa dizajna panela, sa pravougaonim ornamentima i linijski.

 

 

Usluge

Preduzeće Talaris pored proizvodnje sigurnosnih, sobnih i garažnih vrata i prodaje pvc i alu stolarije, pruža i usluge adaptacije stanova i zastakljivaja terasa.

 • Adaptacija stanova
 • Zastakljivanje terasa

 

Prodajni saloni Talaris

Talaris Novi Beograd 

Savski Nasip 9a, Novi Beograd
Tel: +381 11 31 39 970
Tel: +381 11 22 88 100

Talaris Novi Beograd 2

Nehruova 51, lokal 6, Novi Beograd  
Tel: +381 11 31 88 281

Talaris Konjarnik

Ustanička 244d, lokal 7, Beograd, Konjarnik
Tel: +381 11 34 76 900