ALU PLAST ENGINEERING

ALU PLAST ENGINEERING
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Alu Plast Engineering je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, čija PVC i ALU stolarija, kao i sve vrste vrata odlikuje kvalitet, brzi rokovi isporuke i garancija.

 

 

PVC stolarija

PVC stolarija koju proizvodi preduzeće Alu Plast Engineering odlikuje velika energetska efikasnost, izuzetan kvalitet, široka paleta boja, jednostavno održavanje i dug vek trajanja.

PVC stolarija je veoma otporna na temperaturne promene, a obezbeđuje i idealnu zvučnu izolaciju i veoma je laka za održavanje. U odnosu na druge materijale, cena PVC stolarije je izuzetno konkurentna.

pvc_stolarija_razlicitih_dimenzija
 
Alu Plast Engineering nudi veliki asortiman PVC stolarije i izrađuje PVC profile u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama, od najkvalitetnijih PVC profila svetskih proizvođača, koji nude izuzetnu termo izolaciju i dugotrajnost po najvišim standardima energetske efikasnosti.

 

PVC profili

U ponudi su PVC profili renomiranih svetskih proizvođača kao što su:

  • PVC profili Bergman 
  • PVC profili Inoutic
  • PVC profili Trocal/KBE/Kommerling
  • PVC profili Shuco
  • PVC profili Rehau

 

PVC profili Bergman

PVC profili Bergman su širine 71 mm i imaju 5 komora, dve zaptivne dihtung gume, tj. AD sistem sive boje. Podržavaju staklo u termopanu debljine do 47mm. Njihova zvučna izolaciona moć je 44 dB, a izolaciona vrednost profila je Uf = 1.3W/m²K.

 

PVC profili Inoutic

U ponudi su PVC profili petokomorni Inoutic Arcade i šestokomorni Inoutic Prestige. 

PVC profili Inoutic Arcade su širine 71 mm i imaju 5 komora. Takođe imaju dve zaptivne dihtung gume, tj. AD sistem sive boje i podržavaju staklo u termopanu debljine do 47mm. Za razliku od njih Pvc profili Inoutic Prestige su nešto širi, 76 mm i imaju 6 komora i tri zaptivne dihtung gume, tako da je njihova izolaciona vrednost profila Uf = 1.1W/m2K, a zvučna izolacija: Max. R=36dB, što je više od R=32dB u klasi II po JUS U.J6.201.

 

PVC profili Trocal/KBE/Kommerling

PVC profili Trocal/KBE/Kommerling su šestokomorni i samim tim imaju manju opasnost za stvaranje vlage i niskih površinskih temperatura. Imaju veliki raspon ostakljenja i mogućnost ugradnje troslojnog stakla. Odlikuje ih poboljšana statika za veća krila, veliki izbor boja i najbolja zaštita u smislu dihtovanja, termo i zvučne izolacije.

 

PVC profili Shuco

PVC profili Shuco su sedmokomorni, širine 82 mm, sa tri EPD-EM gume odnosno tri nivoa zaptivanja, koji garantuju najefikasniju zaštitu od udara vetra, kiše i buke. U ponudi je veliki izbor Shuco prozora, vrata i balkonskih vrata. Schuco stolariju možete naručiti u velikom izboru boja.

 

ALU stolarija

Alu Plast Engineering nudi veliki asortiman ALU stolarije i izrađuje ALU profile u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama, od najkvalitetnijih ALU profila svetskih proizvođača, koji nude izuzetnu termo izolaciju i dugotrajnost po najvišim standardima energetske efikasnosti.

alu_stolarija_razlicitih_dimenzija_prilagodjena_izgledu_kuce

U ponudi su ALU profli Alumil i Schuco.

 

ALU profli Alumil

ALU profli Alumil su najrasprostranjeniji na našem tržištu. Širina osnovnog krila je 70 mm. Ovi ALU profili imaju dve slobodne komore koje omogućavaju dobru evakuaciju vode i dobro vezivanje i zaptivanje pomoću tri EPDM zaptivke. Namenjeni su za sve dimenzije vrata, a pogodni su za komercijalne i privatne objekte. Imaju odličnu zvučnu izolaciju do 52 dB.

 

ALU profili Schuco

ALU profili Schuco AWS 70.HI su širine 70 mm, dok je širina krila 80 mm. Skriveni okov dozvoljava velike dimenzije krila i transparentnu arhitekturu u svim RAL bojama. Ovi HI (High Insulation) profili odgovaraju najstrožim standardima o uštedi energije i ispunjavaju najviše zahteve u pogledu toplotne zaštite.

 

Klizni sistemi

Alu Plast Engineering nudi veliki asortiman kliznih sistema. U ponudi su Kömmerling / Trocal i Schuco klizni sistemi.

pvc_klizni_sistemi_za_zastakljivanje_dnevne_sobe

 

Klizni sistemi Kömmerling / Trocal Premi Door 

Premi Door je podizno-klizni sistem koji omogućava projektovanje veoma velikih otvora do 3,0 m širine i 2,5 m visine. Uz pomoć ovih kliznih sistema prostorije za stanovanje moogu se otvariti prema vrtu, a terase mogu postati prostorije za stanovanje. Odlikuje ih lagano i tiho pomeranje elemenata, velika toplotna i zvučna zolacija, sigurnost dihtovanja i veliki komfor pri rukovanju. Zaptivanje je pomoću dve četkice.

 

Klizni sistemi Schuco

Klizni sistemi Schuco su jedni od najboljih kliznih sistema danas. Izrađeni su od aluminijuma i imaju odličnu izolaciju. Lako se obrađuju bez boje ili u dizajnu po želji. Mogu se koristiti u uslovima sa ekstremnim opterećenjem, kao visoki panoramski elementi, za ugradnju i nadogradnju i savršeno se prilagođavaju individualnim zahtevima kupaca.

Klizni sistemi Schuco su odlični za velika krila i pokreću se u jednoj ravni na osnovu 1, 2 i 3 trakasta okvira. Nude novi koncept odvodnjavanja bez korišćenja baznog profila.

 

Vrata

Alu Plast Engineering nudi širok asortiman vrata od različitih vrsta panela. U ponudi su PVC, ALU i inox paneli modernog dizajna za ulazna ili sobna vrata.

alu_vrata_sa_cetiri_staklena_otvora_na sredini

 

Sigurnosna vrata

U ponudi su sigurnosna vrata Mexican Doors, koja će zadovoljiti potrebe kupaca i obezbediti im miran san. Unutrašnjost sigurnosnih vrata je ispunjena termo i zvučnom izolacijom. Mogu biti u beloj boji, ili presvučena visokokvalitetnom PVC folijom u boji drveta, koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje. Vek trajanja cilindra je izuzetno dug i iznosi preko 30.000 zaključavanja.

cilindar_brava_i_sigurosna_vrata_mexican_doors

Alu Plast Engineering nudi garanciju na sva sigurnosna vrata u trajanju od 26 meseci, sa mogućnošću produženja u dogovoru sa ovlašćenim serviserom.

 

Garažna vrata

Garažna vrata su dizajnirana tako da štede prostor i da traju godinama, a rade se prema meri vašeg otvora. Podižu se vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza sebe slobodnim. Ova garažna vrata su izbalansirana torzionim oprugama što ih čini lakim za ručno podizanje.

bela_garazna_vrata

U ponudi su dve vrste panela debljine 4 cm, koja su fabrički ispunjena poliuretanom, bez hlorofluorkarbona: model linije i model kasete. Najčešća boja je bela, ali se izrađuju i u ostalim bojama po RAL karti. Vrata su termoizolovana, a oko vrata su postavljene dihtujuće gume.

 

Spoljne roletne

U ponudi su spoljne roletne za naknadnu ugradnju na već postojeću stolariju, ali se mogu ugraditi i zajedno sa stolarijom. Petougaona spoljna roletna je izrađena od plastficiranog aluminijumskog lima. Glavne odlike su visok kvalitet i pristupačna cena. 

spoljne_roletne_i_komarnici

Spoljne roletne Rondo su izrađene od aluminijumskih ekstrudiranih profila velike čvrstine i preporučuju se za prozore većih dimenzija.

 

Unutrašnje roletne

U ponudi su unutrašnje roletne sa PVC kutijom ili ALU termo kutijom.

Unutrašnje roletne sa PVC kutijom namenjene su za ugradnju na novim objektima, zajedno sa stolarijom, a imaju i mogućnost ugradnje integrisanog komarnika. Mogu se otvarati ručno, na taster i pomoću daljinskog upravljača.

Unutrašnje ALU termo roletne su izrađene od plastificiranog aluminijumskog lima i imaju kutiju punjenu poliuretanskom penom i otvaranje sa električnim i manuelnim pogonom.

 

Podfasadna roletna

Podfasadna roletna se ugrađuje ispod fasade ili na fasadne izolacije. Potpuno je odvojena od stolarije i izrađena je od aluminijumskog lima i ekstrudiranih profila visokog kvaliteta. Dostupna je u svim bojama, sa i bez integrisanim komarnikom. Može imati ručni ili električni pogon za otvaranje.

Mapa