Erste Bank

Erste Bank
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Bulevar oslobođenja 5
    21000 Novi Sad
    Srbija
  • Telefon: 0800 201 201

KONTAKT

0800 201 201 (za pozive iz Srbije, fiksnim telefonom)

060 79 79 000 (za pozive mobilnim telefonom i iz inostranstva)

ERSTE BANK a.d. Novi Sad
Bulevar oslobođenja 5
21000 Novi Sad, Srbija

Erste Poslovni centar Beograd
Milutina Milankovića 11b
11070 Novi Beograd, Srbija

 

Erste Banka nastoji da je klijenti prepoznaju kao pouzdanu instituciju, koja pruža najbolju moguću uslugu na tržištu. U sedištu svih naših nastojanja nalazi se klijent, kome želimo da se u poslovanju sa nama oseća ugodno i zadovoljno. Klijent može računati na našu snažnu podršku po svim finansijskim pitanjima.

Erste Bank a.d. Novi Sad je deo Erste Bank Grupe, jedne od vodećih finansijskih institucija u srednjoj i istočnoj Evropi, sa preko 16,6 miliona klijenata u sedam zemalja. Erste Banka je nastala 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. U Srbiji posluje od sredine 2005. godine kada je preuzela većinski deo akcija Novosadske banke, najstarije finansijske institucije u našoj zemlji, osnovane 1864. godine.

U decembru 2005. godine Novosadska banka menja ime u Erste Bank a.d. Novi Sad i započinje intenzivan proces transformacije.

Fokus Erste Banke je na poslovanju sa stanovništvom, lokalnim zajednicama i malim i srednjim preduzećima. Intenzivnim ulaganjima tokom 2006. i snažnim razvojem u 2007. godini Erste Banka se svrstala među banke sa najkonkurentnijim proizvodima u Srbiji, kako za stanovništvo, tako i za pravna lica. Brzina i kvalitet usluge uz koncept ličnog bankara za svakog klijenta aduti su za dalji rast.

Tehnološki napredna i inovativna na finansijskom tržištu Srbije, posebno u oblasti elektronskog bankarstva i kartičarstva (NetBanking, kartice zasnovane na čip tehnologiji, poklon kartice…) Erste Bank a.d. Novi Sad teži da nastavi sa širenjem baze zadovoljnih klijenata i povećava tržišno učešće u ključnim segmentima.

Mrežu Erste Banke u Srbiji čini 68 poslovnica za rad sa stanovništvom, kao i 10 centara za rad sa pravnim licima. Erste Bank a.d. Novi Sad trenutno zapošljava blizu 1000 ljudi.

Mapa