ETNO SELO ZABRAN

ETNO SELO ZABRAN
4.33 zvezdica od 9 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Zabranski put 16
  Zabran
  11500 Beograd Obrenovac,
  Srbija
 • Telefon: +381 64 03 36 227
 • Pošalji e-mail

Etno selo blizu Beograda

Etno selo Zabran, ili kako ga česti gosti rađe nazivaju "Zabranska bajka", nalazi se blizu Beograda, u izletištu Zabran, na obali reke Save, pored Obrenovca.

etno_selo_zabran

Ovo omiljeno izletište Obrenovčana od Beograda je udaljeno samo 36km, ili oko 40 minuta vožnje kolima.

sank_i_ambijent__etno_restoran_zimska_bajka_etno_selo_zabran

Jedinstveni etno ambijent uz zvuke tamburaša, vrhunski specijaliteti domaće kuhinje, sjajne domaće rakije i pristupačne cene, svakako su razlozi zbog kojih je ovaj etno restoran stekao izuzetnu reputaciju.

Bajkovita i mirna oaza, Etno selo Zabran je idealan za izlet tokom čitave godine, kao i za sve vrste poslovnih ili privatnih proslava, svadbe, venčanja, rođendane, mature, krštenje.

Etno restoran u sred šume

Do Etno sela Zabran vodi drveni mostić, a etno kuća građena od kamena i drveta, u kome se nalazi etno restoran, ušuškana je u sred Zabranske šume i okružena predivnom prirodom.

drveni_mostic_i_etno-selo_zabran

Ovaj etno restoran u sred šume predstavlja savršeni kutak za bekstvo od gradske buke. Onog trenutka kada zakoračite drvenim mostićem ulazite u svet "Zabranske bajke" u kome ćete se prepustiti potpunom uživanju i prijatnom porodičnom ambijentu.

letnja_basta_etno_selo_zabran

Oko etno kuće nalaze se dve kamene staze i prostrane drvene terase, koje su leti okupane suncem i prepune cveća. 

ambijent_etno_restoran_zimska_bajka_etno_selo_zabran

Sam etno restoran se sastoji od više celina, koje po potrebi mogu da se spoje. Jednu celinu čini i damski salon, u kome ćete uživati u ispijanju kafe ili čaše vina.

izgled_etno_restorana_etno_selo_zabran letnja_terasa_etno_selo_zabran

Etno restoran je ukrašen brižljivo sakupljenim predmetima, koji čuvaju uspomenu na srpsku tradiciju i običaje. U ovom porodičnom etno ambijentu u potpunosti ćete se opustiti i prepustiti mirisu i ukusu domaće hrane i pića i laganim zvucima akustične gitare ili tamburice.

Ono po čemu je etno restoran Zabranska bajka, nadaleko čuven, svakako su pečenje ispod sača, domaći sir i kajmak, domaća pršuta i ostali specijaliteti, koji se isključivo prave od svežih domaćih namirnica.

razne_vrste_posluzenja_za_proslave_etno_selo_zabran

Na meniu ćete pronaći razna predjela, čorbe, jagneće, jareće i teleće pečenje ispod sača, specijalitete sa roštilja, jela po porudžbini, razne vrste salata i poslastica.

Restoran ima i bogat izbor pića: domaće prirodne voćne rakije, specijalne rakije (medovača, medovina, orahovača), veliki izbor vrhunskih crvenih i belih vina, flaširano i točeno pivo, sokovi i druga gazirana i negazirana pića.   

Sala za proslave

Tokom godine Etno selo Zabran organizuje sve vrste proslava.

dekorisan_ambijent_etno_restoran_zimska_bajka_etno_selo_zabran

Ako želite da proslavite svoje poslovne uspehe, rođendane, godišnjice mature, krštenja, venčanja, svadbe, ovde vas čeka idealna sala za proslave i ljubazno i iskusno osoblje, koje će vam organizovati proslavu za pamćenje.

dekorisana_sala_za_vencanje_etno-selo_zabran

Etno selo Zabran pomoći će vam da organizujete:

 • Sve vrste skupova
 • Poslovne, porodične i svečane ručkove ili veče
 • Koktele
 • Svadbe
 • Romantična venčanja
 • Dečije rođendane i krštenja
 • Proslave mature, godišnjica i drugih jubileja
 • Tematske večeri
 • Promocije 
 • Degustacije

Letnja terasa za romantična venčanja

Iza etno restorana, u hladu oraha, nalazi se letnja terasa za romantična venčanja. Na travi su postavljeni drveni stolovi i stolice, okruženi cvećem.

letnja_terasa_za_vencanja_etno_selo_zabran

Ako ste maštali o romantičnom venčanju pod vedrim nebom, onda će ova letnja terasa sigurno ostvariti vaše snove.

Dečija igraonica

Da bi vaš boravak sa decom bio u potpunosti opušten, pored etno restorana se nalazi i dečija igraonica u prirodi. 

igraliste_za_decu_drveni_brod_etno_selo_zabran

Etno selo Zabran je osmislilo neobično igralište za decu u obliku drvenog broda, koji će pretstavljati pravu avanturu za vaše mališane.

Posetite Eto selo Zabran i uživajte u prelepom ambijentu okruženi šumom, u ukusnim specijalitetima i zvucima tamburice. Proverite zašto je ovo nadaleko poznato etno selo blizu Beograda, u koje se tokom čitave godine stalni gosti sa radošću vraćaju.

Mapa