Ćevap fest 2021 Jahorina

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija:

Mesto dešavanja: Olimijski centar "Jahorina"

Kontakt

 

poljice-jahorina

 

Turistička organizacija Jahorina vas poziva na manifestaciju "Ćevap fest 2021" koja će se održati povodom otvaranja skijaške sezone od 3. do 5. decembra na Jahorini.

 

Skijaška sezona na Jahorini, ove godine će biti zvanično otvorena 2. decembra, a manifestacija Ćevap fest je zakazana za petak, 3. decembar, u 16.00 časova, kada će započeti manifestacija posvećena omiljenim ćevapima, na kojoj će nastupiti najpoznatije ćevabdžije iz Banjaluke, Sarajeva i Travnika. ovom prilikom posetioci će moći da prisustvuju i takmičenju između proizvođača ćevapa. 

Na ovoj manifestaciji povodom otvaranja skijaške sezone na Jahorini svoje učešće su najavili čuveni "Valter", najveći ćevabdžijski lanac u regionu, kao i trostruki dobitnik prestižne gastro nagrade "Zlatna ugostiteljska kruna", sarajevski "Hodžić", najposećenija banjalučka ćevabdžinica "Zlatna kruna", zenički "King", beogradski "Valter", višegradska "Anika", sarajevska "Biona SA", koja nudi veganske ćevape, i mnogi drugi.

 

Program:

Petak, 03.12.2021.

Olimijski centar "Jahorina"

16:00h
Ćevap fest
20:00h
Koncert Toni Cetinski

Olimpijski bar
VIP parti: Milica Todorović


Subota, 04.12.2021.

Olimijski centar "Jahorina"

16:00h
Ćevap fest
20:00h
Koncert Haris Džinović

Olimpijski bar
VIP parti: Drim bend

Nedelja, 05.12.2021.

Olimijski centar "Jahorina"

16.00h
Ćevap fest
20:00h
Koncert Saša Matić

Olimpijski bar
VIP parti: Zli pevač

Trodnevni ski pas za otvaranje nove skijaške sezone od 3. do 5. decembra koštaće 65 KM.

Za novu skijašku sezonu na Jahorini spremno je pet novih žičara, sa kapacitetom od 9.500 skijaša na čas. Skijaše očekuju nova gondola "Poljice" koja ima moderno dizajnirane kabine i stanice sa svetlosnim efektima, dve šestosedne žičare "Rajska dolina" i Trnovo", sidro "Javor" i lift "Spust", a staza "Novak Đoković" je dobila novu rasvetu, pa će ove sezone biti otvorena i za noćno skijanje.

Ulaznice za koncerte su u prodaji od 1. novembra po ceni od 30 KM za FanPit i 100 KM za VIP karte.

Dobro došli!