Hot Jahorina 2022

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija:

Mesto dešavanja: Olimijski centar "Jahorina"

Kontakt

 

plakat-hot-jahorina-jul-2022

 

Turistička organizacija Jahorina vas poziva na festival Hot Jahorina 2022, koji će se održati od 1. do 3. jula 2022. godine na Jahorini.

 

Na ovom prvom u nizu letnjih muzičkih festivala i koncerata na Jahorini očekuju vas sjajni koncerti regionalnih zvezda, tematske zabave, kulinarski šou, joga radionice i trening u prirodi, maskenbal, upoznavanje svih lepota flore i faune ove olimpijske planine, kao i mnoštvo igara i drugih zabavnih aktivnosti za sve uzraste.

Mnoštvo muzičkih dešavanja i koncerata kao i fenomenalna ponuda letnjih aktivnosti biće vam dostupne tokom celog leta na Jahorini.

plakat-hot-jahorina-2022

 

Tokom tri dana Festivala Jahorina će biti centar najboljeg provoda uz najveće regionalne muzičke zvijezde, mjesto čistog Hedonizma i uživanja u odličnoj hrani, osvježenjima i svježem vazduhu, mjesto pravog Odmora i rekreacije, mjesto vrhunskog Turističkog užitka i razgovora o budućnosti turizma i ugostiteljstvu u regionu.

Prvi dan festivala, 01.07. nastup grupe Nervozni poštar, nakon koje će uslediti sjajna zabava u Olimpijskom baru uz poznati Didžej dvojac elektronske muzike, koji čine Umek i Dejan Milićević, sa početkom od 20 časova. Odmah nakon toga u hotelu Vučko, na Jahorini, sa početkom u 22 časa gosti će imati priliku da uživaju u mnogobrojnim hitovima Vlade Georgijeva.

Subota 02.07. kao drugi festivalski dan rezvisana je za porodici. Familyday prilagođen porodicama će obežiti sadržaji poput nastupa sjajnog hora Čarolija, kulturn oumetničkog društva, joga radionice u prirodi, maskenbala, potrage za blagom i NTC učenje. U hotelu Vučko sa početkom u 22 časa očekuje vas koncert Ace Lukasa. Subotu će obeležiti i nastup na samom vrhu Jahorine sa početkom u 17 časova i dobro poznatim hitovima grupe S.A.R.S.

Nedelja 03.07. će biti ispunjena sadržajima kao što su HOT drinks fest, Hot trening na otvorenom, odnosno Zumba parti, dok će ljubitelji gastronomije uživati u najslasnijem delu ovog dana, a to je Jahorina cooking show. Za sjajnu zabavu u okviru muzičkog dela, ovog dana će biti zadužen Kiki Lesendrić i Piloti, koji će nastupiti na samom vrhu Jahorine u Olimpijskom baru sa početkom u 17 časova, nakon čijeg nastupa će uslediti spektakl, koji svi sa nestrpljenjem očekujemo. Za sjajnu muzičku završnicu ove trodnevne manifestacije će biti zadužena balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja će svoj nastup održati u hotelu Vučko sa početkom u 22 časa.

 

plakat-hot-jahorina-2022-olimp-bar


Program:

Petak, 01.07.2022.

Olimpijski centar Jahorina
Olim bar
17h
Nervozni poštar

Hotel Vučko
22h
Vlado Georgijev

Olim bar
21h
DJ Dejan Milićević

Subota, 02.07.2022.

Olimpijski centar Jahorina
Olim bar
17h
S.A.R.S

Hotel Vučko
22h
Aca Lukas

Nedelja, 03.07.2022.

Olimpijski centar Jahorina
Olim bar
17h
Kiki Lesandrić i Piloti

Hotel Vučko
22h
Ceca

Dobro došli!