Koncert Art Mix Montenegro 2019 Petrovac

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Ulaz/Informacije o ulaznicama: Ulaz slobodan

Lokacija: Obala 111, Petrovac, Crna Gora

Mesto dešavanja: Spomen dom "Crvena komuna"

Kontakt

Telefon: +382 33 453 321

Poseti web sajt Pošalji e-mail

 

JU Muzeji i galerije Budve vas pozivaju na koncert Art Mix Montenegro 2019, koji će se održati u ponedeljak, 18. novembra sa početkom u 19 časova, u Spomen domu "Crvena komuna" u Petrovcu.

Ovaj koncert će se održati u organizaciji Centra za očuvanje i razvoj kulturnih manjina Crne Gore, uz podršku JU Muzeji i galerije Budve. 

Program serije koncerata Art Mix Montenegro sačinjen je od četiri cjeline koje sadrže: a cappello pjevanje, umjetničku muziku, resital i narodnu muziku. 

Na koncertu u Petrovcu nastupiće "Duo Classico" koji čine Dina Desančić i Safet Drljan, ženska klapa "Veselice", a neke od najljepših stihova crnogorskog pjesništva odrecitovaće Slobodan Marunović, dok će se Šukrija Žuti Serhatlič predstaviti sa numerama crnogorske narodne muzike.

Centar za očuvanje i razvoj kulture manjinskih naroda Crne Gore, u sklopu svojih redovnih programskih aktivnosti, a u cilju promocije i afirmacije multikulturalizma modernog crnogorskog demokratskog društva, kao jedne od temeljnih vrijednosti današnje Crne Gore, nastavlja sa projektom "Art Mix Montenegro", koji je predstavljen i u drugim crnogorskim opštinama, ali i gradovima u regionu - Skadru, Sarajevu, Skoplju, Limasolu. 

Ulaz je slobodan.

Dobro došli!

plakat_koncert_art_mix_montenegro_2019_petrovac