Međunarodni internacionalni folklorni festival 2019 Petrovac

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Spomen dom "Crvena komuna", Petrovac, Crna Gora

Kontakt

Telefon: +382 33 453 321

Poseti web sajt Pošalji e-mail

JU Muzeji i galerije Budve vas pozivaju na Međunarodni internacionalni folklorni festival 2019 "Festivalski dani u Petrovcu", koji će se ove godine održati u petak 28. juna 2019. godine, u 20 časova, na platou ispred Spomen doma "Crvena komuna" u Petrovcu. 

Međunarodni internacionalni folklorni festival "Festivalski dani u Petrovcu" biće održan po peti  put u organizaciji Multikulturalne internacionalne organizacije folklornih festivala (MIOF), sa sjedištem u Ohridu, uz podršku i saradnju JU Muzeji i galerije Budve i Spomen doma "Crvena komuna", koja posluje u sastavu ove Ustanove, a istovremeno je i domaćin ovog tradicionalnog folklornog festivala.

Ovaj međunarodni festival folklora zvanično će otvoriti nastup KC "Stara Budva" iz Budve, a na festivalu će učestvovati 7 grupa iz 3 zemlje: pet iz Rumunije, jedna iz Litvanije i jedna iz Crne Gore, a ukupno će nastupiti oko 200 učesnika.

Ovaj festival će obogatiti kulturnu i turističku ponudu Petrovca, dok će turisti imati priliku da uživaju u folklornoj i kulturnoj tradiciji različitih zemalja.

Dobro došli!
plakat medunarodni internacionalni folklorni festival 2019 petrovac