KRISTAL APARTMANI ILIĆ BANJA ŽDRELO

KRISTAL APARTMANI ILIĆ BANJA ŽDRELO
5 zvezdica od 5 glasova

Kontakt

Smeštaj u Banji Ždrelo da istražite Homolje

kristal-apartmani-ilic-zdrelo.jpg

 

Kristal Apartmani Ilić je novoizgrađeni smeštajni objekat u Banji Ždrelo u prelepoj Gornjačkoj klisuri. Ovaj moderno opremljen smeštaj idealano je mesto odakle možete krenuti u istraživanje Homoljskih planina, banjskog lečenja na prirodnim termalnim izvorima, koji rade tokom cele godine, ili provesti opuštajući odmor u magičnom Homolju.

 


Kristal Apartmani Ilić se nalaze na spisku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za učešće u programu odmor uz vaučere.

 

Gde se nalazi

kristal-apartmani-ilic-zdrelo-3.jpg

 

Kristal Apartmani Ilić se nalaze u naselju Ždrelo, poznatom po izvoru termalne vode koji je doprineo da se razvije turistički lokalitet Banja Ždrelo, i 100 metara udaljeni od glavne atrakcije i akvaparka Spa centra "Mlavske terme – Banja Ždrelo".

Od Beograda Banja Ždrelo je udaljena 123 km (autoputem za Niš do Male Krsne, odakle regionalni put vodi do Petrovca na Mlavi i dalje do Banje Ždrelo, udaljene 11 km u pravcu ka Žagubici).

 

Banja Ždrelo 

kristal-apartmani-ilic-zdrelo-2.jpg

 

Banja Ždrelo se nalazi u plodnoj Stiškoj ravnici, koja je okružena vrhovima Homoljskih planina Vukan i Ježevac. Zahvaljujući temperaturi i mineralnom sastavu termalnih voda, Banja Ždrelo se preporučuje za lečenje reumatoidnog artritisa, reumtizma, preloma kostiju i oporavka nakon hiruških intervencija na koštanom sistemu. Ova termomineralna voda takođe se koristi i za lečenje kožnih bolesti, ekcema, gljivičnih oboljenja psorijaze, zaceljenja rana, gastritisa.


Smeštaj

dvokrevetna-soba-sa-bracnim-krevetom-kristal-apartman-ilic-zdrelo-208.jpg

 

Novootvoreni smeštajni objekat Kristal Apartmani Ilić pruža udoban smeštaj po povoljnim cenama tokom čitave godine. Raspolaže sa jednim apartmanom za četiri osobe i 6 dvokrevetnih soba sa bračnim krevetom. 

Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i veoma prostrane i komforne. Poseduju kupatilo, sopstvenu terasu sa prelepim pogledom, WiFi internet, kablovsku televiziju, centralizovanu klimatizaciju (hlađenje/grejanje), zasebnu ili zajedničku kuhinju sa priborom.


Apartman

kristal-apartmani-apartman209_05-1160x774.jpg

 

Moderno opremljen apartman u okviru objekta Kristal Apartmani Ilić namenjen je za smeštaj 4 osobe. U okviru prostranog apartmana nalaze se dnevni boravak sa kuhinjom i dodatnim ležajem za dve osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo i terasa sa pogledom na Homoljske planine.

kristal-apartmani-apartman209_04-1160x774.jpg

Apartman ima WiFi internet, kablovsku televiziju i centralizovanu klimatizaciju (hlađenje/grejanje).

kristal-apartmani-apartman209_08-1160x774.jpg


Dvokrevetne sobe

dvokrevetna-soba-sa-bracnim-krevetom-kristal-apartmani-ilic-zdrelo-102.jpg

 

U okviru novootvorenog modernog smeštaja Kristal Apartmani Ilić u Banji Ždrelo nalaze se prostrane, komforne dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem. Sve sobe su moderno opremljenje i sadrže sopstveno kupatilo i terasu odakle se pruža pogled na vrhove Homoljskih planina i prelepu Stišku ravnicu.

kristal-apartmani-apartman205_01-1160x774.jpg

Sve sobe imaju WiFi internet, kablovsku televiziju, centralizovanu klimatizaciju (hlađenje/grejanje), kao i korišćenje zajedničke kuhinje, sa svim potrebnim priborom.

kristal-apartmani-apartman206_01-1160x774.jpg

 

 

Privatan smeštaj

privatan-smestaj-banja-zdrelo.png

Ukoliko želite da budete potpuno sami, Kristal Apartmani Ilić u svojoj ponudi imaju i privatan smeštaj. U ponudi je komforna vikend kuća u Banji Ždrelo, udaljena od apartmana oko 2 km. Vikend kuća sadrži dve spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupatilo, kuhinju i natkrivenu terasu sa roštiljem. Za više informacija, možete se obratiti na broj telefona: +381 63 81 93 995.


Šta videti u Homolju?

kristal-apartmani-krupajsko-vrelo_01-e1642885748661.jpg

 

Tokom odmora u Kristal Aprtmanima Ilić u Banji Ždrelo pruža vam se prilika da obiđete i vidite Homolje i Homoljske planine, koje kriju mnogobrojne prirodne lepote, turističke atrakcije, srednjovekovne manastire, arheološka nalazišta, gurmanske specijalitete, i još mnogo toga.

Na samo 100 metara od smeštaja Kristal Apartmani Ilić u Banji Ždrelo nalazi se popularni akvapark i spa centar "Mlavske terme – Banja Ždrelo", koji poseduje 4 zatvorena i 5 otvorenih bazena, tobogane, slane sobe, saune, itd.

Ljubitelji prirode mogu isprobati novoizgrađenu i dobro obeleženu pešačku stazu Malo Laole – banja Ždrelo – Gornjačka klisura, ukupne dužine pet kilometara, dok planinari i alpinisti mogu izabrati za planinarenje planinske vrhove Homolja: Veliki Vukan, Mali Vukan, Ježevac.

U okolini se nalaze Gornjačka klisura, Krupajsko vrelo (24km), Vrelo Mlave (37km), Manastir Gornjak (7km), Manastir Vitovnica (19km), Manastir Blagoveštenje (5km), Homoljska potajnica "Stojanje", Klisura Osaničke reke i Osanička prerast​, Vodopad Buk, Ribarska klisura, Manastir Trška crkva, i još mnogo toga.

Dobro došli u Banju Ždrelo i Homolje!

 

Mapa