SMEŠTAJ JENIĆ BANJA ŽDRELO

SMEŠTAJ JENIĆ BANJA ŽDRELO
3.63 zvezdica od 35 glasova

Kontakt

Smeštaj u banji Ždrelo

Smeštaj Jenić Ždrelo se nalazi na ulazu u Gornjačku klisuru, i samo nekoliko stotina metara je udaljen od banje Ždrelo. Na par kilometara od nas, prema Žagubici je manastir Gornjak, a u blizini je jezero Ždrelo, bogato ribom, gde možete da uživate u pecanju.

smestaj_jenic_banja_zdrelo

logo_smestaj_jenic_i_restoran_vrata_homolja

Ako Vam je potreban odmor, dođite u Smeštaj Jenić Ždrelo!

Objekat je kapaciteta 30 ležajeva i pruža smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. U okviru objekta je i trpezarija sa 40 mesta.

basta_smestaj_jenic

Sobe Jenić Ždrelo

trokrevetna_soba_smestaj_jenic

Svaka soba u Smeštaju Jenić ima:

  • Terasu
  • Kupatilo
  • Parno grejanje
  • Tv
  • Besplatan Wi-Fi internet

igraliste_za_decu_smestaj_jenic

U bašti Smeštaja Jenić je i igralište za decu.

bicikle_smestaj_jenic

A za sve one koji žele da razgledaju okolinu tu su i bicikle.

Restoran Vrata Homolja

U okviru kompleksa Jenić je i etno restoran Vrata Homolja koji nudi domaće specijalitete, pileću i riblju čorbu, pastrmku na žaru, specijalitete sa roštilja, homoljski sir, slaninu iz salmure, kačamak, proju i još mnogo toga. 

restoran_vrata_homolja_banja_zdrelo

Posetite nas i uverite se sami!

Restoran pruža posebnu ponudu za prolazne turističke grupe i grupne ručkove.

Banja Ždrelo

Ako imate zdravstvenih problema (bolesti kože, kostiju ili disajnih organa) dođite da vam banja Ždrelo i vazdušna banja na Malom Vukanu adekvatnim tretmanom olakša bolove ili odnese bolest.

banja_zdrelo

Ljubitelji netaknute prirode dođite u Ždrelo da lepotom nadahnete Vašu dušu. Ovde Vas čekaju šumovite Homoljske planine, zelene livade, bistri potoci i izvori, prelepi pejzaži i svež vazduh.

Obilazak manastira u Homolju

Željni znanja o srednjevekovnoj Srbiji dođite u Ždrelo da je upoznate obilaskom manastira Kralja Milutina Vitovnice Svete Trojice, manastira cara Lazara Gornjaka i Reškovice, manastir Blagoveštenje zadužbine despota Lazarević Stefana Visokog i da na Vukanu vidite Lazarev grad Šetač, Jerinino utvrđenje, jezero Orlovo gnezdo i rudnik metala Reškovica.

manastir_gornjak

Lov i ribolov

Lovci i ribolovci dođite kod nas da u Lovištima Tresta i Krilaša ulovite nekog kapitalca ili na jezerima i reke Mlave upecate ribu o kojoj ste sanjali.

Mapa