MATIČNE KNJIGE SFRJ

MATIČNE KNJIGE SFRJ
3.62 zvezdica od 21 glasova

Kontakt

Online pribavljanje dokumenata iz matičnih knjiga

Matične knjige SFRJ Brzo Pouzdano Jednostavno Vršimo upis dece rođene u insostranstvu u matiču knjigu rođenih
 
 
Matične knjige SFRJ se bave online narudžbinom, dostavom izvoda iz matičnih knjiga i dokumenata na kućnu adresu iz bivših Jugoslovenskih republika-Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.
 
Matične knjige SFRJ Od sad bez stresa brigu o dokumentima prepustite nama
 
Kod nas možete poručiti:
 

Matične knjige SFRJ Ex-Yu dokumenta Sva dokumenta na jednom mestu rodni list, izvod iz matične knjige rođenih, domovnica

Građani širom sveta upisani u matične knjige rođenih (MKR), matične knjige venčanih (MKV) i matične knjige umrlih (MKU) koje se vode za matično područje bivših republika SFRJ ili popularnije rečeno EX-YU, imaju jedinstvenu mogućnost da putem Interneta podnesu zahtev i na kućnu adresu dobiju izvode ili uverenja.

Dostava dokumenata se vrši u sve zemlje u kojima borave ili žive građani iz Srbije i bivših republika SFRJ. Ako niste u mogućnosti da lično podnesete zahtev za izadavanje dokumenata u opštini ili državi u kojoj ste rođeni ili venčani, mi ćemo to uraditi za Vas.
 
 
Matične knjige SFRJ Ex-Yu dokumenta Ceo svet na dohvat ruke! Dostavu dokumenata vršimo u sve zemlje gde žive ili borave građani iz Srbije i ostali građani sa teritorije bivše Jugoslavije