MOTEL STARA HERCEGOVINA

MOTEL STARA HERCEGOVINA
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Gde se nalazi | Smeštaj | Restoran | Bašta | Parking

motel_stara_hercegovina_trebinje

 

Idealno mesto za sve one koji putuju u Trebinje, Motel Stara Hercegovina nudi povoljne cene za smeštaj, etno restoran i ukusne tradicionalne specijalitete hercegovačke kuhinje.

 

Gde se nalazi

Izvanredno mesto za odmor i uživanje, motel Stara Hercegovina se nalazi u mestu Tuli, 10 km udaljeno od centra Trebinja.

Okružen zelenilom, ovaj mali hotel sa restoranom, građen je po uzoru na stare hercegovačke kuće, idealno je mesto za odmor i pravo osveženje u vrelim letnjim danima. 

Smeštaj

Motel Stara Hercegovina pruža udoban smeštaj, a sadrži samo 68 smeštajnih jedinica, zbog čega je potrebno na vreme izvršiti rezervaciju smeštaja.

bracni_krevet_apartman_motel_stara_hercegovina_trebinje

Motel poseduje novoizgrađene, udobne apartmane smeštajnog kapaciteta od 3 do 5 osoba.

smestaj_dvokrevetna_soba_sa_kupatilom_motel_stara_hercegovina_trebinje

Sve sobe i apartmani poseduju kupatilo, TV sa velikim brojem raznovrsnih tv programa, kao i besplatan Wi-Fi, koji vam pruža mogućnost da ostanete online i odgovorite na eventualne poslovne obaveze.

Restoran

Restoran Stara Hercegovina je izgrađen u etno stilu. Pokriven je ražanom slamom i kamenim pločama u stilu starih hercegovačkih kuća.

etno_restoran_stara_hercegovina_trebinje

Restoran Stara Hercegovina nudi raznovrsne specijalitete tradicionalne hercegovačke kuhinje, i pravo uživanje u rapsodiji ukusa, koje pripremaju vrhunski kuvari.

Na meniju vas čekaju hladna predjela, čorbe i topla jela, pečenja sa ražnja, kao i jagnetina i teletina ispod sača, ribe i morski plodovi, jela sa roštilja, salate, dezerti i bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, piva, vina i toplih napitaka.

Bašta 

U sastavu motela Stara Hercegovina je i lepo uređena bašta, idealna za opuštanje u vrelim letnjim danima. Letnja bašta ima i igralište za decu, koje će zabaviti decu, a vama pružiti trenutke potpunog uživanja i odmora.

letnja_basta_motel_stara_hercegovina_trebinje

Bašta je prava oaza mira, odakle se pruža predivan pogled na hercegovački kamen i okolna brda obrasla listopadnim rastinjem.

Parking

Motel Stara Hercegovina za sve goste motela i restorana nudi besplatan parking, na kome vas čekaju obezbeđena parking mesta.

besplatan_parking_motel_stara_hercegovina_trebinje

Mapa