Srpska banka

Srpska banka
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Savska 25
    11040 Beograd Savski venac,
    Srbija
  • Telefon: +381 11 3607 200
  • Fax: +381 11 2644 854

Srpska banka a.d. Beograd je nastala iz Vojnog servisa NBJ, koji je opsluživao kompletnu namensku industriju Jugoslavije. Kratko je poslovala i pod imenom Yu Garant Banka. Ime Srpska banka je dobila od 2003. godine.

Srpska banka a.d. posluje sa besprekornim bankarskim bonitetom, visokom dinarskom i deviznom likvidnošću, savremenim informacionim sistemom, stručnim, iskusnim i inventivnim kadrovima.

Kontinuirano ulažemo u unapredjenje kvaliteta naših usluga, širimo tako bazu klijenata i poslovnu mrežu približavajući usluge Srpske banke gradjanima širom Srbije. U poslednjih godinu dana su otvorene poslovne jedinice u Trsteniku, Lazarevcu, Svilajncu i Boru kao i šalteri u beogradskim opštinama Čukarica i Zemun.

Banka u 2011. godini beleži uzlaznu putanju finansijskih rezultata, a povećan broj klijenata, pre svega u poslovanju sa privredom, potvrdjuje još veću operativnu efikasnost. Donošenje odluka o rešavanju kreditnog zahteva skraćeno je na jedan dan za fizička odnosno maksimalno dva dana za pravna lica.

S ponosom naglašavamo sopstvenu produkciju i izdavanje platnih kartica, iz čega je kao rezultat izašla najbrža implementacija čip-tehnologije u regionu. Medju vodećim bankama u Srbiji smo po broju aktivnih Dina platnih kartica.

Mapa