SUDAGENT DOO

SUDAGENT DOO
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Prodaja i servis mašina za drvnu industriju

 


O NAMA

Firma Sudagent d.o.o. je osnovana nakon dugogodišnjeg iskustva u drvnoj industriji, kao i praćenja potreba proizvođača na teritoriji Srbije i Crne Gore. Kao partner vodeće svetske gupacije HOMAG GmbH, Sudagent d.o.o. nudi kompletan program mašina i opreme u oblasti drvne industrije, koji zadovoljavaju najviše standarde i sve Vaše potrebe. 

Sudagent doo Mašine za povratni transport, montažu i pakovanje nameštaja i transportna tehnika

SAVETOVANJE, PRODAJA, MOTAŽA, SERVIS, OBUKA, LOGISTIKA

Naše sertifikovano osoblje pruža usluge instalacije i podešavanja mašina, održavanja istih, kao i držanje operativnih obuka, a uz podršku Homag-a nudimo i mogućnost online poručivanja rezervnih delova i opreme. 

Sudagent doo CNC - obradni centri

Kroz kombinaciju iskustva, stručnosti, konstantnog usavršavanja poslovanja i unapređivanja kvaliteta ponude, uspešno zadovoljavamo potrebe tržišta i obezbeđujemo završna rešenja za sva područja obrade drveta.

 

PRODAJA I SERVIS MAŠINA ZA DRVNU INDUSTRIJU

Firma Sudagent d.o.o. je generalni zastupnik mašina u oblasti drvne industrije na teritoriji Srbije i Crne Gore. Kao partner nemačke firme HOMAG GmbH, nudi veliki izbor mašina i opreme, koje zadovoljavaju najviše standarde, kao i servis, savetovanje, montažu, obuke itd.

Mašine i oprema koje nudimo, kao zastupnici HOMAG GmbH, savršeno su usklađene da u potpunosti zadovolje sve Vaše potrebe.

Sudagent doo Mašine i oprema za izradu montažnih kuća

Poverenje kupaca u pouzdana tehnološka rešenja koja nudi Sudagent d.o.o., partner HOMAG GmbH, je ključ našeg uspeha!

 

JEDNOSTAVNO SLAGANJE GOTOVIH ELEMENATA NAMEŠTAJA U TRODIMENZIONALNI PROSTOR

Firma Sudagent d.o.o. je generalni zastupnik softvera Corpus za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Bez obzira na to kakav se prostor oprema Corpus omogućava jednostavno slaganje gotovih elemenata nameštaja u trodimenzionalni prostor.

Softverski paket se sastoji od tri programa (Corpus Light, Corpus Standard, Corpus Pro) omogućava jednostavno slaganje gotovih elemenata nameštaja u trodimenzionalni prostor, kao i veliki broj različitih mogućnosti.

 

DIZAJN ELEMENATA I UREĐENJE ENTERIJERA

Svaki korisnik može napraviti, prema svojim idejama, elemente koji odgovaraju traženim specifikacijama i sa njima napraviti bazu svojih elemenata ili dopuniti postojeću. Veliki broj jednostavnih naredbi omogućava brzo dodavanje polica, vrata, pregrada, fioka, potrošnog materijala, ugradnih aparata, izmenu traka za kantovanje itd.

Osnovna karakteristika elemenata napravljenih sa Corpusom je da su “inteligentni”. Za razliku od drugih programa, Corpus zna šta su nekom elementu vrata, bočne stranice, fioke ili, na primer, police i u kakvom su oni međusobnom odnosu, od kojih materijala su izrađeni i kako im se menjaju dekori. U skladu sa time, promena dimenzija ili drugih parametara menja element bez potrebe dodatne provere njegove upotrebljivosti ili tačnosti mera.

Osim dizajna elemenata, u novoj verziji Corpus-a omogućen je i dizajn ručkica, nogica i frontova. Pored mogućnosti kreiranja kućnih aparata, prozora, vrata, zidova i stepeništa napravljen je novi korak prema što potpunijem zadovoljavanju realističnog prikaza u svim detaljima.

 

PROIZVODI

Sudagent doo Mašine za krojenje ploča

 • Mašine za obradu ivica
 • CNC - obradni centri
 • Mašine za brušenje
 • Mašine za krojenje ploča
 • PROTOČNE tiplerice, mašine za montažu okova
 • Mašine za povratni transport, montažu i pakovanje nameštaja i transportna tehnika
 • Mašine i oprema za izradu montažnih kuća
 • Mašine za automatsko slaganje, skladištenje, komisioniranje i sortiranje

Sudagent doo Mašine za obradu ivica

PODRŠKA KUPCIMA

Ukoliko posedujete jednu ili više mašina iz Homag GmbH, možete se prijaviti preko internet stranice, i nakon registracije ćete u svakom trenutku imati pristup dokumentaciji o Vašoj mašini, kao i:

 • 24h pristup aktuelnoj dokumentaciji o Vašoj mašini
 • Pristup nacrtima i delovima mašine
 • Lista najvažnijih rezervnih delova i sklopova
 • Jednostavna identifikacija delova preko fotografija
 • Funkcija korpe sa prikazom kupljenih delova
 • Mogućnost slanja upita i poručivanja 24h
 • Izbor jezika

Sudagent doo Protočne tiplerice, mašine za montažu okova

Mapa