AL PROFIL

AL PROFIL
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Distributer aluminijumskih ograda

Firma Al Profil iz Kruševca je distributer aluminijumskih ograda, profila i elemenata firme "Pespa group" iz Albanije, koja je jedan od najvećih proizvođača eloksiranih ograda u Evropi.

Pored distribucije, Al Profil se bavi i ugradnjom profila i elemenata za aluminijumske ograde, PVC i aluminujumske stolarije, staklenih ograda i nadstrešnica, tuš kabina po meri i pergola.

Aluminijum koji se koristi za proizvodnju ograda je isključivo Rosal 6063.

Aluminijumske ograde

Aluminijumske ograde se izrađuju od aluminijuma, čiji površinski sloj od aluminijum-oksida ima zaštitnu i dekorativnu funkciju.

aluminijumske ograde vertikalne cetvrtaste al profil krusevac  aluminijumske ograde horizontalne al profil krusevac

U ponudi su horizontalne i vertikalne aluminijumske ograde od okruglih i četvrtastih profila.

Aluminijumske ograde imaju povoljne cene, otporne su na koroziju i vremenske uslove, lako se održavaju, imaju elegantan izgled i ono što je najvažnije, dugotrajne su.

Iako svojim izgledom podsećaju na inox, cene aluminijumskih ograda su daleko niže, zbog čega su sve popularnije na tržištu.

Jednostavna montaža je takođe jedna od bitnih odlika vezanih za aluminijumske ograde. Hemijsko ankerisanje se vrši dvokomponentnim lepkom, uz pravilno povezivanje elemenata, što daje neophodnu i projektovanu čvrstinu ovim sistemima. Pri montaži nema varenja, brušenja ili farbanja ograda, jer se profili vezuju prohromskim vijcima.

Preduzeće Al Profil vrši ugradnju svih vrsta alu ograda, a u ponudi su:

  • Aluminijumske ograde za dvorišta i kapije
  • Aluminijumske ograde za stepeništa
  • Aluminijumske ograde za balkone
  • Aluminijumske ograde za terase
  • Aluminijumske ograde za bazene

Aluminijumske ograde za dvorišta i kapije

Firma Al Profil u svojoj ponudi ima i visoko kvalitetne i moderne aluminijumske ograde za dvorišta i kapije. Posebno dijzanirane, ove ograde za dvorišta, daju svakom objektu notu ekskluzivnosti i mogućnost dugogodišnje upotrebe, bez dodatnih troškova održavanja. Osim osnovne boje aluminijumske ograde za dvorišta i kapije se mogu farbati u više pastelnih boja, kao i u dekoraciji drveta: hrast, mahagoni, zlatni hrast, orah, a kombinovanjem se postiže efekat drvene ograde.

aluminijumske ograde za dvorista plastificirane al profil krusevac

U ponudi su i plastificirane aluminijumske ograde za dvorišta.

Staklene ograde

Staklene ograde su izuzetno elegantne i moderne i oplemenjuju prostor, bez obzira da li su u pitanju poslovni objekti, stan ili kuća. Za staklene ograde mogu se izabrati različite vrste stakla i pokrivne lajsne, koje mogu biti aluminijumske ili dizajnerske inox lajsne. 

staklene ograde za stepeniste al profil krusevac 

Staklene ograde su idealne za stepeništa, terase i balkone.

Aluminijumska stolarija

Aluminijumska stolarija je izuzeto je čvrsta, ima odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju, kao i odličnu statičku stabilnost ugrađenih elemenata.
Zbog svojih odličnih tehničkih karakteristika, s pravom se smatra prvim izborom kada se odlučuje o ugradnji stolarije.

aluminijumska stolarija klizna vrata za terase al profil krusevac

Aluminijumska stolarija je veoma postojana, laka za održavanje, a zbog njenog odnosa cene i kvaliteta i estetskog izgleda, arhitekte je često koriste u izradi modernih fasada.

PVC stolarija

PVC stolarija koja je u ponudi firme Al Profil Kruševac je izuzetnog kvaliteta i ima povoljne cene. Otporna na koroziju i vremenske prilike, PVC stolarija je izuzetno dugotrajna i laka za održavanje.

pvc stolarija pvc vrata i prozor sa otvaranjem na kant al profil krusevac

Prozori od PVC profila su ojačani čeličnim profilima, koji su međusobno spojeni zavrtnjima ili nitnama.

Staklene nadstrešnice

Staklene nadstrešnice su izrađene od različite vrste stakla aluminijumskih profila.

staklena nadstresnica al profil krusevac

Efikasne, dugotrajne i otporne na koroziju, staklene nadstrešnice su izuzetno elegantne i moderne, pa oplemenjuju izgled svakog prostora.   

Tuš kabine po meri

Sve više ljudi se zbog mnogih prednosti u odnosu na klasične tuš kabine, odlučuje za tuš kabine po meri. Najveća prednost ovakve tuš kabine je što se izrađuje po meri, zbog čega nema gubitka u prostoru. Sastoji se od izuzetno kvalitetnog stakla i aluminijumskih profila.

tus kabina po meri sa staklom al profil krusevac

Tuš kabine po meri su izuzetno atraktivne, dugotrajne i jednostavne za korišćenje.

Pergole

Pergole se koriste za pokrivanje bašta, terasa, delova dvorišta ili vrta. Firma Al Profil u svom asortimanu nudi bioklimatik pergole, predviđene za natkrivanje svih otvorenih prostora. Ove pergole su izrađene od aluminijumskih profila, veoma su funkcionalne, pouzdane i elegantne.

pergola iznad bastenske garniture na terasi pored mora

Pergole bioklimatik su lake za korišćenje, a imaju i daljinsko upravljanje i automatizaciju. Izrađuju se u raznim dimenzijama i za najsloženije primene, a firma Alu Profil će predložiti najbolje rešenje za vaš vrt, terasu, dvoriše i baštu, koje će biti prilagođeno svim vremenskim prilikama.

Mapa